Σήμερα η Κύπρος , αύριο....όλοι?

Μάλιστα!! Τέλειωσε το καρναβάλι και η Μέρκελ αποφάσισε να τελειώσει και την Κύπρο και εμείς σαν καλοί γενίτσαροι,βάλαμε την υπογραφή μας, και εκεί.

Μετά το psi, χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια, 4,5 δις. και  αφού έχασαν πολλά  οι κυπριακές τράπεζες μαζί με μας, αλλά δεν πήγε  και κάτι να στηριχτούν , έμειναν στο έλεος των γνωστών αρπακτικών.

Άλλωστε, οι πιο πιστοί μωεμαθανοί και υπηρέτες του Σουλτάνου ήταν γενίτσαροι.

Λένε πάλι ότι ..μ...τους έρχεται στο κεφάλι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Να κτυπήσουν λέει το μαύρο χρήμα..
Για να μη πούμε ότι το πολύ χρήμα είναι πάντα από γκρι μέχρι μαύρο πίσσα, ας δούμε τι χρώμα έχει το χρήμα στα σεντούκια της Ελβετίας, Μάλτας, Λίχνεστάιν, και φυσικά της Γερμανίας!!!!

Αυτά είναι τα ωραία, και θάθελα να δω τα μούτρα όλων αυτών που μας έλεγαν το πόσο δυνατή θα γίνει η Κύπρος με τα αέρια!!
Μας πάτησε ένα ωραίο.....αέριο η Μέρκελ και ξελάφρωσε!

Μεγάλη κερδοσκόπος με 65 δις ευρώ και βάλε, αναδεικνύεται η Γερμανία, και θάθελα πράγματι να δω ένα σημάδι στην Ελλάδα, αντίστασης σε αυτήν την επιδρομή της.

Αντί για αυτό, ντίκι ντίκι πέφτουν τα φλουράκια στο σεντούκι της και δεν καταλαβαίνουν αυτά που καταλαβαίνουν και οι τελευταίοι των τελευταίων στα οικονομικά.

Σήμερα είναι μια  άλλη μέρα που θα καταγραφεί στην Ιστορία, με ορόσημο την έκτην απογευματινήν όπου και θα ψηφίσει η Κυπριακή  Βουλή.

Τελικά , αναβλήθηκε  η συνεδρίαση το απόγευμα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήταν όμως μέχρι χθες φορολογικός παράδεισος και διάφοροι (πλούσιοι έως πολύ πλούσιοι) άνθρωποι από όλο τον κόσμο ίδρυσαν εκεί off shore εταιρίες με μηδενική γραφειοκρατία (σε μία μέρα), φόρτωναν εκεί όλα τα χρήματά τους και φυσικά και ο,τι μαύρο χρήμα υπήρχε, αυτό συμβαίνει όμως σε κάθε φορολογικό παράδεισο.
Σήμερα έγινε τραπεζική κόλαση.
Θυμάμαι επίσης (και γελάω πικρά) τον Καμμένο και το Σύριζα που καμάρωναν την Κύπρο γιατί ανενόχλητα θα εκμεταλλευθεί το φυσικό της αέριο και να ένα παράδειγμα λαμπρό ανεξάρτητου κράτους και λοιπές μπούρδες. Τώρα καταλάβατε πιστεύω ότι δεν υπάρχει στον κόσμο κράτος που να μπορεί να εκμεταλλευθεί τους φυσικούς του πόρους χωρίς να μπει στον κίνδυνο ενός σοβαρού πολέμου είτε οικονομικού αλλά και συμβατικού.
Μ
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
M
εγώ το γράφω και από πάνω..οι άλλοι να δούμε πότε θα το καταλάβουν..ας είναι μαύρα, ας είναι ότι θέλουν ,αυτό είναι καθαρή κλοπή και ας κάνουν το ίδιο και στα άλλα μέρη ,πχ Ελβετία,κλπ...Αυτό να δω..το θέμα είναι να βγάλουν τους Ρώσους απ έξω..αμ δε..!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα η Ελβετία δεν κινδυνεύει με χρεωκοπία, αν κινδύνευε μπορεί το ίδιο να έκανε. Η οικονομία της Κύπρου στηριζόταν στις off shore και στις ξένες μαύρες καταθέσεις, γιατί να υποστηρίξουν οι Ευρωπαίοι αυτό το σύστημα οικονομικά; Αυτοί που έβαλαν εκεί τα λεφτά τους χωρίς να φορολογούνται, αυτοί να πληρώσουν την κρίση, λένε κάποιοι και ακούγεται σκληρό μεν λογικό δε. Το ζήτημα είναι ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δλδ ο απλός λαός, όπως γίνεται άλλωστε και εδώ. Απλά εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοιες καταθέσεις για να μας κουρέψουν.
Πάντως η Κύπρος δεν είναι όπως τότε που έγινε το πραξικόπημα, από τότε κύλησε πολύ νερό, ας μην την κλαίμε όπως τότε, έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Μ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλά ό,ποιες και αν είναι οι ιδιαίτερες συνθήκες στην Κύπρο και ανεξάρτητα από τα οικονομικά της ελαττώματα, η ουσία είναι ότι διεξάγεται ένας οικονομικός πόλεμος και αποκαλύπτεται η αδιαμφισβήτητη επιδίωξη να την καταστρέψουν και αυτό είναι το θέμα τελικά.
Μ

Δημοφιλείς αναρτήσεις