Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Το ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ από την εφηβική θεατρική ομάδα Καρύστου.!! (φωτό από την πρεμιέρα)

 Η θεατρική ομάδα Εφήβων, ανεβάζει στο μικρό θεατράκι, το ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ του Ουίλιαμ Σέξπιρ σε σκηνοθεσία και διασκευή της δασκάλας του θεατρικού τμήματος, Αθανασίας Καλογιάννη , σε μουσική τραγούδι Πέτρος Ζέρβα, και σε χορογραφίες και διδασκαλία χορού της Λίτσας Βουλή, δασκάλα χορού του Χορευτικού Καρύστου.

Σήμερα, Σάββατο 20/4 ήταν η πρεμιέρα και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για αρκετές παραστάσεις ακόμα , έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα πολύς κόσμος να χαρεί αυτήν την ξεχωριστή και τόσο προσεγμένη παράσταση, για μικρούς, αλλά και μεγάλους.
 Τα παιδιά μας έδωσαν μια εκφραστική και δεμένη παράσταση, δίνοντας έμφαση τόσο στο συναίσθημα όσο και στο χιούμορ το δικό τους βάρος. Το αποτέλεσμα ήταν να παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον την ιστορία, από την αρχή μέχρι και το τέλος..Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς ηθοποιούς, την δασκάλα τους και  τους συμμετέχοντες που πρόσφεραν βοήθεια με κάθε τρόπο .


Θα πρέπει να σημειώσουμε την τεράστια βοήθεια της ΒΑΣΙΛΙΚΉς ΤΌΓΙΑ, και ότι η παράσταση ξεκίνησε με την πρωτοβουλία της ΜΑΡΊΝΑΣ ΣΙΑΔΗΜΑ, η οποία εκλέχτηκε υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας. και μέλος του Πολιτιστικού.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Δήμος δεν επιβαρύνθηκε,,,,,,,,,,Η νέα γενιά του θεάτρου στη Κάρυστο παρουσιάζει την παράσταση «Όνειρό Καλοκαιρινής Νύχτας»
Ημερομηνίες Παραστάσεων
Το Σάββατο 20-04-2013 την Κυριακή 21-04-2013  την Παρασκευή 26-04-2013 / Κυριακή 28-04-2013 την Τρίτη 07-05-13 / Τετάρτη 08-05-13 και Πέμπτη 09-05-13
Οι Παραστάσεις θα δοθούν στο χώρο της Θεατρικής Σκηνής (δίπλα στο καφενείο Καλυψώ) στις 8:30μμ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Σοφία μου, να αναφέρουμε και τις χορογραφίες της παράστασης, που της επιμελήθηκε η δασκάλα του χορευτικού Καρύστου, Λίτσα Βουλή. Πραγματικά ήταν μία παράσταση γεμάτη ρυθμό, εναλλαγή συναισθημάτων και όμορφα πρόσωπα!!! Τα πρόσωπα των παιδιών που αντιπροσωπεύουν το μέλλον του τόπου μας...Μπράβο στη δασκάλα τους, μπράβο στα παιδιά, στον πάντα ταλαντούχο Πέτρο Ζέρβα και σε όλους τους συντελεστές!!!! Κι επειδή τους έζησα από κοντά 3 βδομάδες τώρα, θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάστηκα μαζί τους και μακάρι αυτό να ξαναγίνει σύντομα! Μπράβο και πάλι!

Πετρος Ζερβας είπε...

Θα ηθελα κι εγω απο την μερια μου να πω ενα μεγαλομπραβο σ ολα τα παιδια και τους συντελεστες της παραστασης...και να ευχαριστήσω την ομαδα που μου εδωσε την ευκαιρια να γραψω την μουσικη για την παρασταση!!!

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...