Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Νέος αέρας στον Νοσοκομείο Καρύστου.

Ο νέος Διοικητής έχει αναλάβει λίγο καιρό και τα σημάδια της διοίκησης είναι ήδη εμφανή.

Τα σκουπίδια φύγανε από το προαύλιο, οι χώροι και οι εξωτερικοί, είναι εμφανώς καλύτεροι, η πόρτα που είχε ξηλωθεί ήδη μπήκε, και γίνονται διορθώσεις στις προσόψεις ακόμα και παρτέρια.

Όλα λοιπόν είναι θέμα Διοίκησης και όχι μόνο στο Νοσοκομείο.


EVIAPORTAL. ρεπορτάζ.

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου


24/4/2013
Τελευταία ενημέρωση στις 24/4/2013 12:28:46 μμ


Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου
Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου
Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου, μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Νοσοκομείο Καρύστου, στα πλαίσια του προγράματος βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου στο χώρο του Νοσοκομείου Καρύστου μαθήματα πρώτων βοηθειών από την πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Α΄ Βοηθειών, Πρόληψης και Αντιμετώπισης ατυχημάτων και φυσικών καταστροφών κα Σοφία Χονδρογιάννη καθώς και από το έμπειρο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Το ημερήσιο πρόγραμμα παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Καρύστου (ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, οδηγοί και πληρώματα ασθενοφόρων, τραυματιοφορείς κ.α.), το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρύστου καθώς και εκπρόσωποι των εθελοντών δασοπυροσβεστών.
Επιγραμματικά, η εκπαίδευση περιλάμβανε τρόπους αντιμετώπισης των παρακάτω περιστατικών:
• Τροχαία ατυχήματα.
• Αντιμετώπιση πνιγμού.
• Εγκαύματα.
• Τσιμπήματα εντόμων – φιδιών.
• Αντιμετώπιση αλλεργικού σοκ
Στο τέλος της ημέρας υπήρξε ικανοποίηση από τους παρευρισκόμενους, αναγνωρίστηκε η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης εκπαίδευσης και εκφράστηκε η βούληση από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου για ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...