Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Ο Πιτσιρίκος και η...πιτσιρίκα...

Φέρτε μου, φέρτε μου μια πιτσιρίκα..΅
τραγουδάει χαρούμενος ο Βαζαίος, και διαβάζω τα τελευταία άρθρα του Πιτσιρίκου, αφού βέβαια άκουσα και στις ειδήσεις, ότι ο Αλέξης ζήτησε έξαλλος από τον Φρούραρχο της Βουλής, να του βρει τον καταδότη των προσωπικών του δεδομένων.
Απορώ βέβαια το γιατί έδωσαν ραντεβού στην Βουλή..
Είναι η Βουλή κατάλληλο μέρος για να κρατήσεις μυστικό? Τι είσαι? Μάρτυρας στην εξεταστική?

Βλέπετε αναγνώστες, ο Πιτσιρίκος πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη στην Βουλή και έχουν ξαμολυθεί τώρα όλοι να μάθουν ποιος είναι. Εν τω μεταξύ κάποιος από την ΝΔ, το μαρτύρησε μάλλον το όνομα και τώρα είναι στα μαχαίρια...

Αυτά είναι τα συγκλονιστικά νέα των μπλογκ "παρείσφρυσης"στην Βουλή, όπου οι αναφορές προς αυτά πληθαίνουν, μια με το Πεσταολα, ξέρασταολα χαζοβιόλα, κλπ...'-Πλάκα κάνω,δεν ξέρω τέτοιο μπλογκ-

Ο Πιτσιρίκος που λέτε γράφει χρόνια, και που και που περνάω και ρίχνω μια ματιά,,Καλός είναι, όχι και να σχίσεις και το καλτσόν όμως βρε παιδί μου, άσε που αναφέρεται στο τελευταίο και σε κάτι ιερά ονόματα προς σύγκριση με τον εαυτό του, και αυτό είναι κάτι που δείχνει ότι καλός ξε καλός, το μέτρο στην πραγματικότητα δεν το ξέρει..

Γιατί ασχολούμαι με τον Πιτσιρίκο τώρα? Μήπως ζηλεύω που δεν είμαι πιτσιρίκα?

Μπορεί αναγνώστη μου, μπορεί...αλλά πιο πολύ ζηλεύω που δεν είμαι η Ράικου παρά μια πιτσιρίκα..αλλά τι επίπεδο δείχνει η Βουλή αν αρχίσει να γεμίζει από διαφόρους πιτσιρίκους, όπως παλιά γέμιζε από ηθοποιούς της Λάμψης?
ΜΜΜΜΜΗΗΗΗ, φωνάζετε ότι δεν είναι το ίδιο....Όταν ο κοινός παρανομαστής είναι τα like, τότε ίδιο είναι...
Η πραγματική ζωή είναι πολύ διαφορετική από το συσκέπτομαι μετά του εαυτού μου και τα στέλνω με ένα enter.
Αχ, Αλέξις Αλέξις, πάλι παίζεις τον μέλλοντα πρωθυπουργό με παλιές συνταγές!!

5 σχόλια:

akrat είπε...

συνταγες ειναι αυτες με τι να πεξει ??

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και τόσο απλό το ζήτημα. Ο συγκεκριμένος, με το ψευδώνυμο, "πιτσιρίκος" είχε γράψει για τα θύματα της Marfin: "Η Marfin προσλαμβάνει τρία άτομα για αναπλήρωση κενών θέσεων" (κάνοντας χιούμορ ουσιαστικά με τα αθώα θύματα που κάηκαν ζωντανοί). Για τα θύματα του μαραθωνίου της Βοστόνης έγγραψε:"ο μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα". Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νοσηρό εγκέφαλο. Και όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντάτε μαζί του στη Βουλή, αν μη τι άλλο είναι προβληματικό. Ωστόσο, είναι και δείγμα ότι ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής Αριστεράς είναι προσκολλημένο στον σκοταδισμό του Μεσαίωνα, αρκετά χρόνια πίσω από τον Διαφωτισμό που είναι ουσιαστικά το σημείο αναφοράς της εκσυγχρονιστικής - ευρωπαϊκής Αριστεράς. Μας υποδεικνύει ότι η θεωρία των δύο άκρων είναι ορθή: ποια η διαφορά, δηλαδή, του πιτσιρίκου που χαίρεται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Marfin και στη Βοστόνη από τον Κασιδιάρη που χαίρεται όταν δέρνουν μετανάστες;

Γιάννης Μανώλης

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Γιάννη,
τα ξέρω, αλλά είναι τόσο ανάτριχα που δεν μπόρεσα να τα γράψω..είπα να κάνω πλάκα..Τι λες για την χωματερή? Πες τους τίποτα, μας έχει πνίξει το δηληρήριο,,μένω και δίπλα και τα βλέπω μπροστά μου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαβάζα τον Πιτσιρίκο το 2006 όταν πρωτοέγινε γνωστός, μετά χωρίς λόγο τον άφησα, κακώς, έχει πλάκα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ αριστερός εντάξει, και προφανώς Σύριζα από τότε που γεννήθηκε αλλά κάνει πλάκα νομίζω. Μερικές φορές και με αιχμηρό τρόπο αλλά νοσηρός εγκέφαλος δεν νομίζω να είναι.
Μ

Δημοσίευση σχολίου

Η επόμενη ανεμογεννήτρια, είναι του γείτονα σου στο χωράφι σου.

Το κόλπο γκρόσο της εποχής λέγεται, Ενεργειακή κοινότητα.  Η Ενεργειακή Κοινότητα, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται μια πάρα πολύ καλή περιβαλλοντι...