Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Το νέο μας λιμάνι στην Δυτική Παραλία!! (στο μέλλον)

το μετά και από κάτω το υπέροχο ΠΡΙΝ.
Το video ευγενική προσφορά αναγνώστη.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, παιδιά, βγάλτε φωτογραφίες και βίντεο, και στενοχωρηθείτε ομαδικώς, αυτό θα βοηθήσει πολύ. Έχουμε δει την κατεστραμμένη παραλία από κάθε πιθανή γωνία στις φωτογραφίες και επίσης την βλέπουμε και κάθε μέρα που περνάμε από κει αλλά δεν βλέπω αυτό να βοηθά σε τίποτα. Εννοώ βγάζοντας φωτογραφίες και αγωνιώντας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Όλοι αγωνιούμε, δεν είστε μόνο εσείς οι ευαίσθητοι.
όλοι οι Καρυστινοί έχουμε δει πως έχει καταντήσει η παραλία, είναι όλοι ενήμεροι, ενημερωθήκαμε, πάμε και παρακάτω : ΣΤΗ ΛΥΣΗ. Έχεις λύση; Φωτογραφίες και αγωνία;

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ,
Όχι, δεν στέκομαι στις φωτογραφίες μόνο, αυτά τα βάζω για να δημιουργηθεί, εκτός από ενημέρωση, και κάποια πίεση στο να τρέξουν οι όποιες διαδικασίες. Προσωπικά, αφου το αναφέρεις, πήρα τηλ τον Δήμαρχο και μετά από ενημέρωση πήγε και η λέσχη 4χ4 για να μπούνε τουλάχιστον οι κώνοι προστασίας, κα΄τι το τόσο απλό και όμως δεν μπαίνανε αλλιώς, ακόμα έχω έρθει σε επαφή, και περιμένω απάντηση από την Νομαρχία για να μας ενημερώσει το τι έχει γίνει και μετά θα δούμε το πως θα συνεχίσουμε. Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα ? Eυχαρίστως να την ακούσουμε.

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Υπάρχουν και άλλοι πολίτες που προσπαθούν να μάθουν το τι μπορεί να γίνει, αν μαζευτούμε πολλοί ίσως και να κινηθούν πιο γρήγορα ,,,,το βρίσκεις παράλογο? Ωστόσο ανώνυμε, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που σου περνά και σαν σκέψη και σαν ερώτηση, ότι υπάρχει περίπτωση εγώ, μια απλή και σκέτη πολίτης να έχω λύση σε ένα τόσο μεγάλο έργο..με τμά, πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω για τις τηλεφωνικές συνομιλίες, διαβάζω κάθε μέρα. Εγώ έγραψα σε σχόλιο εδώ ότι όποιος πολίτης ενδιαφέρεται να ζητήσει από την αρμόδια αρχή να μπει πινακίδα, επίμονα και αν δεν ανταποκριθεί να ζητήσει εξηγήσεις. Πιστεύεις ότι δημιουργείται έτσι πίεση να τρέξουν οι διαδικασίες; Εγώ δεν το πιστεύω.
Όχι δεν έχω καλύτερη ιδέα ούτε γνώση πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, δεν έχω καμιά ιδέα επάνω σε θέματα που δεν γνωρίζω, περιμένω από τη Νομαρχία να επέμβει, κάνω και λίγη υπομονή, δεν είναι κακό. Αυτό που είναι κακό είναι το να μην ξέρεις τις πτυχές μιας υπόθεσης, πως έγινε η καταστροφή, τι χρειάζεται, πόσο χρόνο θα πάρει, αν είναι εφικτή η αποκατάσταση, αν η περιφέρεια έχει και άλλες παρόμοιες επειγουσες καταστάσεις να χειριστεί κτλ, όταν ξερεις όλα αυτά και κυρίως όταν έχεις το ενημερωτικό email τότε θα μπορείς να κρίνεις αν καθυστερούν χωρίς λόγο.
Τελικά, αν κάποιος γνωρίζει, τι πρέπει να γίνει από τεχνικής πλευράς για να μην προχωρήσει η ζημιά και άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Και αν διαπιστώσει κάποιος που θα ελέγξει όλα τα παραπάνω ότι υπάρχει καθυστέρηση χωρίς λόγο, τότε μόνο με κινητοποίηση των πολιτών θα ασκηθεί πραγματική πίεση. Όχι μόνο για τα νταμάρια κινητοποίηση, αλλά και σε κάθε τέτοια περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι προσπαθείς προσωπικά για να βρεθεί μια λύση

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

Ανώνυμε, με τρομάζει ο προοπτική κινητοποιήσεων όπως έχουμε τελευταία! Είναι κάτι που πραγματικά, δεν το αντέχω από καθε άποψη, Υπάρχουν τρόποι πολιτισμένοι , αρκεί να θέλουμε να βρούμε ακρή και θα βρούμε, πιστεύω. Περιμενω το μειλ και δεν λεω τίποτα. Όσο για το ποιος φταίει, νομίζω ότι και ένα παιδί να ρωτήσεις θα σου πει ότι ο λιμενόβραχίονας έχει παίξει τον καθοριστικό ρόλο. Από ποιον να ζητήσουμε αποζημίωση_ Από την Εταιρία, από τον μελετητή, από την Νομαρχία_?
;Oσο για τους δικούς μας εδώ, πιστεύω ότι έπρεπε να έχουν κινηθεί από πέρισυ που ήταν εμφανές το που το πήγαινε η διάβρωση. Τι να πω...θα δούμε..Ότι έγινε έγινε, να δούμε πως θα φτιαχτεί.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως θα είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα να μην αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρία που υλοποίησε το έργο ή από τον μελετητή ανάλογα ποιος φταίει κατά τα φαινόμενα, γιατί η μελέτη μπορεί να ήταν σωστή αλλά η εταιρία να μην την ακολούθησε κατά την υλοποίηση ή πάλι ο μελετητής να έκανε λάθος και η εταιρία που το υλοποίησε να μην ευθύνεται, σωστά;

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η φύση είναι πιο δυνατή από τις μηχανικές προδιαγραφές ενός έργου....
Οι ευθύνες...κι αν αναζητηθούν θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην λελογισμένη αστοχία υλικών ....κλπ κλπ
Τα ξέρουμε αυτά.
Το ζήτημα είναι ΠΩΣ θα επισκευαστεί ή πώς θα ανακαταστευαστεί !!!!
Είπαμε είναι περιοχή αρμοδιότητας του Δήμου...
Πότε θα απαιτήσουν την αποκατάσταση του έργου;

Δημοσίευση σχολίου