Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα δικά μου -δικά μου και τα δικά σου- δικά μου!

Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Εθνικής είναι η Εκκλησία, αν δεν κάνω λάθος, και το Κυριακάτικο κήρυγμα, ήταν σε απευθείας σύνδεση με τους δείκτες της μετοχής της.


Αυτά είναι τα καλά του blogging, γράφεις ότι σε εντυπωσιάζει, ότι σκέφτεσαι, ότι σου αρέσει, ότι σε προβληματίζει, κανονικά και με το νόμο, χωρίς να είσαι δημοσιογράφος με την βούλα, που λένε, που δεν είναι άλλη από την αμοιβή για τα κείμενα τους.
Γιατί, αλήθεια, τι άλλο ξεχωριστό έχει ένας δημοσιογράφος από σένα και μένα?
Δεν είναι ούτε γιατρός, ούτε μηχανικός , ούτε κάτι που η λάθος διάγνωση η γνώμη θα  σου καταστρέψει την ζωή η την περιουσία.
Απλά, διαβάζουν, και όχι όλοι, το θέμα από όλες τις πλευρές, και παρουσιάζουν τα στοιχεία η εκφέρουν γνώμη με αναλύσεις κλπ..
Εδώ πατριώτες, περνάνε τα φακελάκια για νόμιμα, μας έχουν κάνει να νιώσουμε ένοχοι και για το γάλα που είπαμε από την μάνα μας, χαρίσουν ανενδοίαστα ότι υπάρχει πάνω από την Γη, κάτω από την Γη, και ότι κινείται στο ενδιάμεσο, μπουκάρουν στα σπίτια 3 η ώρα την νύχτα και σέρνουν ανθρώπους στα τμήματα, έρχονται στοιχεία που ανατριχιάζει και ο πιο σκληρόπετσος για την διαφθορά και την ρεμούλα από όλους όσους είχαμε και έχουμε βάλει να μας διαχειρίζονται συνολικά, και θα κολλήσουμε να πούμε και μεις την γνώμη μας? Δηλαδή , έλεος!!
Να την πούμε αναγνώστες, να την πούμε δυνατά, να την πούμε στις παρέες, να την γράψουμε και να την στηρίξουμε, μήπως επιτέλους βρούμε και μεις την φωνή μας.«Εάν τυχόν πτωχεύσουν οι τράπεζες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι να πτωχεύσει η χώρα», το χθεσινό μήνυμα του…κυριακάτικου κηρύγματος της Θείας Λειτουργίας
Βλέπουμε πτωχεύσεις χωρών και εξαθλίωση εκατομμυρίων πολιτών στην εποχή της τραπεζικής παντοκρατορίας, δεν μας κάνει και πολλή εντύπωση που φτάσαμε στο σημείο να δούμε κι αυτό: Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει από άμβωνος κάλεσμα να βάλουν το χέρι στην τσέπη όλοι οι Έλληνες στην προσπάθεια για να σωθεί η… Εθνική Τράπεζα. Μάλιστα, δήλωσε πως ο ίδιος πρωτοστατεί προσφέροντας τους δύο επόμενους μισθούς του για τον σκοπό αυτό!
«Αν καταρρεύσει η Εθνική Τράπεζα, θα καταρρεύσουμε όλοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης, υποστηρίζοντας ότι εάν τυχόν πτωχεύσουν οι τράπεζες τότε το αποτέλεσμα θα είναι να πτωχεύσει η χώρα. Κάλεσε μάλιστα τα στελέχη, τους εργαζόμενους στην Τράπεζα καθώς και όλους τους πολίτες να βάλουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να διασωθεί το ιστορικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να αποφευχθεί μια γενικότερη οικονομική καταστροφή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!