Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Περιμένοντας το mail για την ενημέρωση μας για το θέμα της Δ.Παραλίας....και άλλες εμπειρίες. .

Ενώ το μισό μου μυαλό είναι εκεί, το υπόλοιπο καταγράφει πληροφορίες, από την καθημερινότητα.
Παραδείγματος χάριν, μόλις σήμερα έμαθα τι είναι οι σκωραμίδες!
Οι σκωραμίδες λοιπόν, είναι οι πάπιες!
Όχι αυτές που κάνουμε ψητές, αλλά αυτές που χρησιμοποιούμε όταν ψήνουμε τους άλλους στα νοσοκομεία.
Έτσι λοιπόν που έφυγε και η απορία τι μυστήριο κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες που γράφουν με μεγάλα γράμματα ,ΣΚΩΡΑΜΙΔΕΣ!

Επί τη ευκαιρία να σας πω ότι επιτέλους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, απομακρύνθηκαν από το προαύλιο του Νοσοκομείου όλα τα μπάζα που άφησε πίσω του ο κ.Πετσής.
Από ότι έμαθα, αυτό έγινε με τον ερχομό  του νέου  υποδιοικητή, (ότι είναι τέλος πάντων,) σε συνεργασία με τον Δήμο, μιας και η αντίστοιχη κρατική λειτουργία ,όπως φαίνεται, έχει πέσει σε τροικανή νάρκη, κατά το χειμερία...

Ένα πολύ καλό νέο λοιπόν, και βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν γίνονται με φωνές και φασαρίες, αλλά μόνο αν αποφασίσουν να συνεργαστούν αυτοί που έχουν την εξουσία και τα μέσα να το κάνουν.
Όλα τα άλλα, είναι απλή εκτόνωση και χάσιμο χρόνου.


Αλήθεια όμως, δεν σας κάνει εντύπωση?

Βρε ούτε μια σειρά από πουθενά να μάθουμε επισήμως τι στο καλό έχει γίνει, τι θα γίνει, τι να περιμένουμε, τι να προσέχουμε...βρε τίποτα!!

Τι άλλο.....?

Α, ναι...

Λέω και γω σήμερα, δεν αφήνω το αυτοκίνητο να πάω με τα πόδια...Ωραίο καιρό έχει, να περπατήσω και λιγάκι...
Στον μεγάλο δρόμο λοιπόν, περνούσαν τα αυτοκίνητα, βζζζζτ, δίπλα μου, και έλεγα, "πότε θα βρεθώ με σκωραμίδες, ούτε που θα το καταλάβω"..
Πολύ επικίνδυνο να περπατάς σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Όμως ο δρόμος αυτός είναι πια, κατοικήσιμος, και θα έπρεπε να θεωρείται δρόμος που εντάσσεται στον οικιστικό ιστό και όχι Εθνική....(λέμε τώρα)...
Ίσως πρέπει να γίνει ο άλλος δρόμος που είχε σχεδιαστεί αλλά δεν έγινε ποτέ, και να ρίχνει την ροή των αυτοκινήτων μέσα στην πόλη, έτσι ώστε αυτός, να είναι βοηθητικός και να μπορεί ένα μέρος να γίνει πεζόδρομος...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!

Τα όνειρα είναι τζάμπα, έτσι δεν είναι? Άλλωστε με έναν διαμήκη που μας έχουν πει ότι θα γίνει, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και πραγματικότητα.

Είπαμε, εξαρτάται το ποιος το παίρνει πάνω του. Ίσως στο μέλλον να ήμαστε τυχεροί και να ξεστραβωθεί και για μας κάποιος να δούμε προκοπή....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόσες μέρες πέρασαν και ακόμα δεν το έστειλαν το mail; Μας έχουν συνδέσει με Κάϊρο μου φαίνεται. Χρειάζεται επίθεση με απανωτά τηλέφωνα.
Μ

Δημοσίευση σχολίου