Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Φωτογραφίες από την Θεατρική παράσταση "Το Πανηγύρι" από την Θεατρική ομάδα του Δήμου Καρύστου.

 Μια χαρούμενη συνάντηση φίλων και συνοδοιπόρων στα μονοπάτια του θεάτρου, που ξεκίνησε από το παρελθόν και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Ελπίζω όπως είδαμε πάλι τον Σωτήρη Κρομετίδη στην σκηνή, να ξαναδούμε και την Εύη Καπόλα, που τόσες όμορφες στιγμές μας είχε χαρίσει στο παρελθόν.
Ανάμεσα τους ο κ.Σερεφίδης, σκηνοθέτης της παρούσας παράστασης αλλά και τόσων άλλων στο παρελθόν.
 Η κ.Μαρίνα Σιαδήμα προλόγισε το έργο ευχαριστώντας όσους βοήθησαν, όπως την κ.Εύα Βασιλοπούλου, την κ.Λίτσα Βουλή , τον Βαλάντη Κοφινά την κ.Θεανώ Ευφροσύνη για το μακιγιάζ, και την κ.Μάρω Καμενοπούλου για τα κουστούμια.
 Η παράσταση θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Μάη, και αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσετε, μιας και η απόδοση των ηθοποιών είναι τόσο υψηλής ποιότητας που μεταφέρει στους θεατές ακέραιο το νόημα του έργο." Το Πανηγύρι ¨' του Δημήτρη Κεχαίδη, είναι ένα πικρό έργο που διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό Κάμπο,γράφτηκε το 1962.
 Το Γιοκάλειο Ίδρυμα ήταν κατάμεστο και το κοινό αντάμειψε τους ηθοποιούς με το πιο θερμό χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης.
 Ο κ.Παναγιώτης Σεφερίδης  δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του για το άρτιο αποτέλεσμα..Μια άλλη παράσταση του Θεατρικού τμήματος Ανεμοπύλες, που θα γίνει άλλος ένας σταθμός στην ιστορία του.

3 σχόλια:

ΛΙΤΣΑ είπε...

Εξαιρετική δουλειά! Άρτιο αποτέλεσμα! Μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς και στον σκηνοθέτη τους κύριο Παναγιώτη Σεραφίδη!

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας. Μια διευκρίνηση μόνο, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 25 Μαϊου και όχι 26! Ευχαριστούμε και πάλι!

Σιαδήμα Μαρίνα
Υπεύθυνη Θεατρικής Σκηνής Καρύστου

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να μπορούσα να παρευρεθώ. Δυστυχώς βρίσκομαι εξωτερικό σε συνέδριο. Πολύ ζηλεύω. Μαρίνα συγχαρητήρια σε εσένα και σε όλους όσους συμμετείχαν στην παράσταση. Καλή δημιουργική συνέχεια.


Γ. Μανώλης

Δημοσίευση σχολίου