Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Goverment alert. Mπορείτε να βοηθήσετε?

Μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού και την σύμπραξη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σκέφτομαι ότι αν ήμουν πλούσια, θα έκανα μήνυση στα κόμματα για την ψυχική οδύνη και τα διαφυγόντα κέρδη, όπως και τα επιπλέον μέτρα που μας ανάγκασαν να πάρουμε σαν εθνική ανάγκη, επειδή επέμεναν για 2 εκλογές, ενώ θα μπορούσαν να το έκαναν από την αρχή και να τα είχαμε γλυτώσει.

Με τα ονόματα που ακούσαμε, πράγματι χρειαζόμαστε ένα alert,μήπως και βρεθεί κάποιος κατάλληλος υπουργός. Μπορείτε να βοηθήσετε ?

Ο αναζητηθείς έχει επίγνωση κοινής λογικής, ελάχιστο φιλότιμο, εξειδικευμένες γνώσεις, και επαφή με το περιβάλλον.
Επίσης δεν καταζητείται  από την δικαιοσύνη την κανονική, και θα υπογράφει νόμους που μπορούν να σταθούν και εκτός νομοθετικών διαταγμάτων.

Gov. alert! Can you help?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπερα Σοφια,
Ανησυχητικό ο Γεωργιαδης υπουργός υγείας ..

Κάτι θα θέλουν να περάσουν που κάνει τζιζ και δεν θέλουν να κάψουν κάποιον άλλον !!!

Τι άραγε ;;;


Βαγγέλης
Ο χρήστης ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε…
Βαγγέλη
τι άλλο? Το κλείσιμο των νοσοκομείων..
Ποιος άλλος ήταν τόσο μ.....ς, να κάνει κάτι τέτοιο και μετά να είναι και ευχαριστημένος που υπηρετεί την χώρα..Ότι θα πέφταμε στην ανάγκη του Άδωνι...δηλαδή....απερίγραπτο..Καλημέρα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έκαναν τον Γεωργιάδη υπουργό Υγείας για να έχει η ευχή «την υγειά μας να 'χουμε» περισσότερο νόημα από ποτέ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!