Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Το 15μελές συνεδρίασε...

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Η Συμπεριφορά των Σύνεδρων οταν μιλούσε ο Σύντροφος Λαφαζάνης ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! οπως ήταν και η τοποθέτηση του Πρόεδρου Συντρόφου Αλέξη Τσιπρα που έριξε λάδι στην φωτιά... Σε Αριθμό 60% των Σύνεδρων χειροκροτούσαν , επικροτούσαν ή γιούχαραν τον/την ομιλητή/τρια ανάλογα με το ποιος/α ήταν που άνηκε σε ποια τάση/ομάδα/φράξια/πηγαδάκι...


Από το "aristera21aiona"
Το 1'ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που έγινε απο τις 10 ως σήμερα 14 Ιουλίου 2013 στο Στάδιο Ταε Κβο Ντο Νεου Φαλήρου Αττικής, Στην Βάση του ενιαίου κόμματος ενός δημοκρατικού και ενωτικού κόμματος των μελών ενα μέλος μια ψήφος, κλίθηκε να οργάνωση την ανατροπή και την...
αριστερή κυβέρνηση με μάχη εντός της Ε.Ε και εντός του ΕΥΡΟ.
Για μια Ευρώπη των Λαών και οχι των Εφοπλιστών!
Για μια Μάχη πέρα απο τα ψεύτικα διλήμματα (Δραχμή ή Φοίνικας ή Μάρκο ή Ευρό) .
Για μια Ανατροπή οχι μόνο στην Ελλάδα αλλα και στην Ευρώπη.
Για την Ανατροπή της Ακροδεξιάς Καπιταλιστικής Λιτότητας που σήμερα την επιβάλλουν οι χρεοκοπημένες τράπεζες,ο Φρανσουά Ολαντ , Η Ανγκελα Μερκελ. Και Αυριο Η Χρυση αυγη και η Λεπεν!
Η Κυβέρνηση της Αριστεράς βασίζεται στον Δημοκρατικό και ίσο διάλογο, με σεβασμό στο Ανωτατο Όργανο της Αριστεράς την Βάση των Σύνεδρων.
Κατά την Διάρκεια του Συνεδρίου Πολλά ακουστήκαν για την Αριστερά της Αριστεράς, τον Κομμουνισμό του Κομμουνισμού και άλλα πολλά ωραία.
Άλλα στην Πράξη δύστυχος το σώμα των σύνεδρων στην πλειοψηφία του αποτελείτο από χειροκροτητές και υποστηριχτές δια βοής.
όταν άρχισαν χθες 13/7/13 οι ψηφοφορίες. Σε Αριθμό 60% των Σύνεδρων χειροκροτούσαν , επικροτούσαν ή γιούχαραν τον/την ομιλητή/τρια ανάλογα με το ποιος/α ήταν που άνηκε σε ποια τάση/ομάδα/φράξια/πηγαδάκι.
Όταν Μίλησε για το θέμα με τις λίστες ο Σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης νόμιζα οτι βρίσκομε σε γήπεδο ποδοσφαίρου και το μόνο που έλειπε ηταν το σύνθημα "Τσιπρα, θεέ μου, Παναθηναϊκέ μου" !
ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Ειναι Εκλεγμένοι αντιπρόσωποι απο τις Τοπικές Οργανώσεις και ειναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρονται ετσι !
Σε ενα αριστερό κόμμα δεν γίνετε να εκλέγετε ο/η Πρόεδρος (αν δεχτούμε τον τίτλο Πρόεδρου) απο το Συνέδριο.
Και Μάλιστα κάθε Συνέδριο να αποφασίζει ή μη αν θα εκλέγετε ο/η Πρόεδρος και πως.
Δηλαδή τα Συνεδρία να αποκτούν Προεδρικό Χαρακτήρα.
Η Συμπεριφορά των Σύνεδρων οταν μιλούσε ο Σύντροφος Λαφαζάνης ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! οπως ήταν και η τοποθέτηση του Πρόεδρου Συντρόφου Αλέξη Τσιπρα που έριξε λάδι στην φωτιά.
Γιατι Σύντροφοι/σες ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στήθηκε με ΕΝΟΤΗΤΑ !
Αυτήν την Δύσκολη ωρα που ο Λαος μαστίζει απο την πείνα με τους Ναζί να εχουν βγει παγανιά εμείς πρέπει να κάνουμε την Ανατροπή Πράξη! και οχι να πλακωνόμαστε για την ΗΓΕΣΙΑ του Κόμματος!
Οι Τροπολογίες που Κατέβασε η ΑΝΑΣΑ για την υποστήριξη των γκέϊ , για την Δημοκρατία και την Συλλογικότητα περάσαν σχεδόν όλες. Βεβαία λυπηρό ειναι ότι οι "Fans" του Πρόεδρου Συντρόφου Αλέξη Τσιπρα προτίμησαν την εκλογή δια βοής παρα την Συλλογική Πρόταση της ΑΝΑΣΑ για την εκλογή του Πρόεδρου απο την Κεντρική Επιτροπή.
Αλλα Ο Αγώνας για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο Αριστερό όπως μας αξίζει με Δημοκρατία,Ισότητα,Ελευθερία και Αξιοπρέπεια τώρα Αρχίζει!
Σας Καλώ να αγωνιστείτε για αυτά με την ΑΝΑΣΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ 21'ο ΑΙΩΝΑ.
/ Inti Illimani /
Διονύσης Καμαρινός
Μελος Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου