Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Προς όποιον αφορά το Κοχύλι και την τύχη του.

 Το Κοχύλι, δεν είναι απλά ένα αναψυκτήριο ,είναι ένα σημείο αναφοράς όλων των γενεών όταν είναι έφηβοι και νέοι.

Είναι θα λέγαμε, η κοινή μνήμη μας για το τι είναι καλοκαίρι στην Νιότη.
Είναι η ζωντάνια στην ανατολική πλευρά της Πόλης μας, είναι το απάνεμο σημείο όταν παντού αλλού ο βοριάς σαρώνει τα πάντα.

 Το Κοχύλι περνά περιπέτειες, και αύριο έχει βγει απόφαση για το σφράγισμα του.
Τι οδήγησε όμως σε αυτό το αποτέλεσμα?
Άκουσα πολλά, και σε μια πρόταση μπορώ να πω, ότι δεν υπήρξε σοβαρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση του θέματος διαχρονικά, υποβιβάζοντας στην ουσία την σημασία που έχει το Κοχύλι για την τουριστική του συνεισφορά και την απήχηση του στην νεολαία.
 Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον ίσως δεν  έχει αντιληφθεί την σημασία του και το πρόβλημα που δημιουργείτε τόσο στους εργαζόμενους όσο και στο κοινό, και κατά συνέπεια στην συνολική τουριστική εικόνα μας, να ξανασκεφθεί τις προθέσεις του , να ξανασκεφθεί τις ενέργειες και τις επιδιώξεις του, γιατί το Κοχύλι δεν είναι απλά, ένας επιχειρηματίας, ένα μαγαζί, η 20 παιδιά που θα μείνουν άνεργα μέσα στην σεζόν, μέσα στην κρίση, είναι το δεδομένο του καλοκαιριού και όχι μόνο, και αν για την καταστροφή της Δυτικής Παραλίας μας η νεολαία μας έμεινε αμέτοχη, δεν νομίζω ότι θα γίνει το ίδιο και για το Κοχύλι.
 Ας ελπίσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι να κάνουν μια νέα ειλικρινή αρχή στην ενημέρωση και συνεννόηση τους, έτσι ώστε να μην είναι άλλο ένα μελανό σημείο που θα πλήξει την Πόλη.
ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.FACEBOOK

15 σχόλια:

Aggelos είπε...

Θέλω αν μο επιτρέπεις να πω την γνώμη μου, ως "τουρίστας" της περιοχής μιας και επισκέπτομαι πλέον μόνιμα την Κάρυστο, αρκετά Σαββατοκύριακα τον χρόνο, 7-10 ημέρες τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και τουλάχιστον 20 ημέρες τον Αύγουστο.
Φυσικά θα τονίσω πρώτα από όλα ότι ειμαι ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ. Λέει ο λαός, "δεν κόβεις το κεφάλι όταν πονάει". Και έτσι είναι. Πρέπει να βρεις τηνλύση για να σου περάσει ο πονοκέφαλος....
Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ, λοιπόν, με το Κοχύλι, είναι η διατάραξη της ησυχίας, η οποία μάλιστα φτάνει μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα. Και όταν μιλάω για διατάραξη, μιλώ για τζάμια που έτριζαν στο ξενοδοχείο που έμενα. Λέω "έμενα" γιατί αποφάσισα φέτος να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στο ξενοδοχείο αυτό, γιατί αναγκαζόμασταν να κλεινόμαστε στο δωμάτιο, με κλειστά τα παράθυρα και με το κλιματιστικό, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε. Αυτό λοιπόν, δεν το θεωρώ διακοπές. Έτσι μπορούσα να κάτσω και στην Αθήνα.
Όπως είπα όμως, δεν κόβουμε το κεφάλι όταν πονάει. Θα μπορούσαν να τον πιέσουν να χαμηλώνει την μουσική όταν πρέπει, και η αστυνομία όταν καλείται να τον συνετήσει, να το κάνει και να μηνν"κάνει τα στραβά μάτια"...
Πίστεψέ με όμως, κάνει κακό στον τουρισμό όλο αυτό το σκηνικό που περιέγραψα. Παντού κυκλοφορεί η φήμη "μην πάτε σε ξενοδοχεία της εκεί περιοχής γιατί δεν πρόκειται να μπορέσετε να κοιμηθείτε". Και ερωτώ: αν ήσουν ο ιδιοκτήτης των διπλανών ξενοδοχείων και σου έφευγε ο κόσμος λόγω φασαρίας, δεν θα παραπονιόσουν;
Εγώ πάντως, ένας απλός τουρίστας της Καρύστου (μόνιμος μεν, αλλά τουρίστας, που σημαίνει ´τι δεν έχω και δεν πρέπει να έχω λόγο για το θέμα), πλέον θα κάνω διακοπές από τηννΔυτική πλευρά που τουλάχιστον μέχρι στιγμής μπορώ και κομάμαι ήσυχα τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ελπίζω να αναιρέσουν την απόφαση, γιατί όντως το Κοχύλι είναι μία όαση της Καρύστου και να βρουν μέση λύση για το όλο πρόβλημα.
Ζητώ συγγνώμη που αποφάσισα να σας γράψω την ταπεινη μου γνώμη. Σας ξαναλέω ότι γράφω σαν ένας απλός επισκέπτης της Καρύστου και φυσικά αν χρειαστεί θα βρεθω στο πλευρό των εργαζομένων, αφού αυτοί είναι οι μόνοι που δεν φταινε σε τίποτα.

Άγγελος

sofiascomments είπε...

Άγγελε,
κατά αρχήν καλώς ήρθες στην σελίδα και στην παρέα μας.
Να ξέρεις ότι σε αυτή την σελίδα, υπάρχει ένα βήμα ανοικτό, σε όλους τους αναγνώστες η όποιον θέλει να πει κάτι δημοσίως.
Το θέμα της ηχορύπανσης είναι βέβαι μεγάλο, αλλά από ότι έχω μάθει , έχει μειωθεί μετά από πολλά βέβαια. Πρέπει να υπάρξει μια λογική, μια κοινή λογική, έστω και κάτω από την πίεση της ανάγκης.
Χαίρομαι πολύ που εγραψες την γνώμη σου και εύχομαι να είσαι σχολιαστής και σε άλλα ποστ.

Aggelos είπε...

Σε ευχαριστώ για το καλώς όρισμα...
Το Πάσχα έμεινα σε κοντινό ξενοδοχείο, και το κύριο θέμα της ημέρας κατά το πρωινό, ειναι το πώς κοιμήθηκαν (ή δεν κοιμηθηκαν) οι άνθρωποι που έμεναν εκεί.
Το πρόβλημα, το Πάσχα, ήταν τεράστιο, και κράταγε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα....

Καλή δύναμη

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να πανε όλα καλα γιατί σε αυτό το μαγαζί έχουμε περάσει μοναδικές στιγμές...δυστυχώς όμως σε αρκετά μέρη τώρα τελευταία έχουν σταλεί σε τέτοιου είδους μαγαζιά (Ραφήνα -Λούτσα) επιστολές για κλείσιμο!μακάρι να αφήσουν τους ανθρώπους να δουλέψουν.

Ανώνυμος είπε...

κ.Άγγελε μεγάλωσα στην Κάρυστο και ακόμα ζω εδώ και εργάζομαι.Δυστυχώς για εμάς τους νέους δεν υπάρχουν πολλα μέρη που να μπορούμε να έχουμε κάποια ποιότητα στην διασκέδαση μας.Το Κοχύλι μας προσφέρει αυτη τη ποιότητα απ'όλες τις πλευρές και νομίζω οτι έχει κανει αρκετά τα τελευταία χρόνια για να μήν ενοχλει και το ξενοδοχείο αλλά και τα υπόλοιπα γύρω σπίτια. Εύχομαι να μήν κλείσει,γιατί μαζι με αυτό θα σβήσει ενα πολύ όμορφο κομμάτι της Καρύστου που έχουν περάσει απο αυτό γενιές και γενιές,έχουν διασκεδάσει,έχουν ερωτευτεί,έχουν γίνει φίλοι.. και τώρα μεγαλώνοντας έρχονται και φέρνουν τα παιδιά τους..ακόμη και τα εγγόνια τους..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΖΑΣ είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ,ΟΝΤΩΣ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΙΣΙΩΣΕ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΡΟΤΑ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗς ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

sofiascomments είπε...

Γιάννη Τόλιζας
Καλώς ήρθατε στην σελίδα και σας ευχαριστώ για το σχόλιο.
Ελπίζω ο κύριος που επιδιώκει με κάθε τρόπο το κλείσιμο του και έχει καταφύγει σε έναν ανελέητο αγώνα εναντίον του να διαβάσει τα σχόλια και να δει το θέμα με άλλο μάτι. Το χειρώτερο είναι ότι θέλει να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ όχι μόνο η συγκεκριμένη επιχείρηση, να το γκρεμίσει αν είναι δυνατόν.
Καλημέρα.

Unknown είπε...

Και μην ξεχνατε το σημαντικότερο!!! το κοχυλι ανηκει στο Δημο Καρυστου, και ο Δημος εισπρατει απο το κοχυλι ενα μεγαλο χρηματικο ποσο, ενα ποσο το οποιο το χρειαζεται ο Δημος και ο τοπος μας!!! Δεν ξερω αν αυτος ο κυριος ο οποιος εχει καταφύγει σε αυτον τον ανελέητο πολεμο εναντον του καταστηματος και του Δημου Καρυστου για προσωπικα και μονο συμφεροντα, εχει αφησει 1 euro στον τοπο μας??? Το κοχυλι φερνει λεφτα στα ταμεια του Δημου, το κοχυλι δινει δουλεια στους νεους του τοπου, το κοχυλι φερνει κοσμο και ενισχυει τον τουρισμο του τοπου μας (αρα και την οικονομια αυτου)!!! Αυτος ο κυριος τι εχει κανει για τον τοπο μας??? ΤΙΠΟΤΑ!!! Κακο και μονο θελει να κανει!!! Αν λοιπον πρεπει καποιος να φυγει απο το τοπο μας, ειναι αυτος η' το κοχυλι, ο Δημος και οι δημοτες του??? Τα συμπερασματα δικα σας...

DinaD είπε...

Μια απορια εχω ,μια και ερχομαι στην Καρυστο τα τελευταια 15 χρονια καθε Καλοκαιρι .και μενω για δυο μηνες συνηθως , ...η Καρυστος ειναι ενα απο τα πιο οπμορφα μερη της Ευβοιας και της Ελλαδας μπορω να πω ,,γιατι ο Δημος και οι κατοικοι κανουν τα παντα για να υποβαθμισουν το μερος ??μια με τη Δυτικη παραλία προπερσυ ,μια με τα καραβια που αποφασισαν να κοψουν τη γραμμη Ραφηνα -καρυστος.. και απο την αλλη που δεν βοηθαει τους επιχειρηματιες να δουλεψουν εστω τους δυο αυτους μηνες του Καλοκαιριου αν και κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να δινει κινητρα να εχει τουρισμο ολο το χρονο ,επιχειρηματιες ειναι και ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου και ο ιδιοκτητης του Μπαρ Κοχυλι,,θα επρεπε να βρουνε μια κοινη λυση ,μια και ειναι και οι δυο αυτες επιχειρησεις σημα κατατεθεν της Καρυστου και σε αυτο θα μπορουσε να βοηθησει και ο Δημος, να συνεργαστουν εφοσον εκμεταλλευονται την ιδια παραλία..αυτη η νοοτροπια ..επιτελους,,κανενας δεν πηγε μπροστα με το να βγαζει το ματι του αλλου... το μονο τουριστικο μερος που μενει στην αφανεια ..,,τι καλυτερο εχουν τα ΣΤυρα δηλαδη και μαζευεται εκει ολη η Αθηνα,για τη νυχτερινη ζωη και μονο ,,,,γιατι απο παραλιες υστερουν ,,μακράν!...

sofiascomments είπε...

Dinadim76
Η Δυτική παραλία είνα αποτέλεσμα της αλλαγής των κυμμάτων λόγω του λιμενοβραχίονα!!! Έχει βγει κονδύλι και θα επιδιορθωθεί απο την Περιφέρεια. Το Κοχύλι έχει συμμορφωθεί και δεν ενοχλεί, τουλάχιστον στον βαθμό που ενοχλούσε παλαιότερα. Ο Δήμος βοηθά αλλά ο Κύριος που κάνει τις μηνύσεις ,έχει τον δικό του ρυθμό. Το Καράβι είναι θέμα των Εταιριών, μιας και είναι μισή ώρα περίπου πάρα πάνω ώρα που σημαίνει πολλά περισσότερα χρήματα σε πετρέλαια. Με τον δρόμο που έχει δημιουργηθεί βολεύονται όλοι. Το καράβι δεν είναι τόσο θέμα όσο η σωστή ανταπόκριση αλλά και αυτό είναι θέμα ΚΤΕΛ. Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και σου εύχομαι καλές διακοπές.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο κρίμα να κλείσει το Κοχύλι.Παραθερίζω απο παιδί στην Κάρυστο ,έχω σπιτι κοντά και νομίζω οτι τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης του έχει κάνει προσπάθειες να μειώσει το θόρυβο.Εμένα δε μ ενοχλεί καθόλου,καλοκαίρι είναι,αν θέλουμε να υπάρξει ζωντάνια στον τόπο αυτά πρεπει να τα αποδεχόμαστε.Αλλωστε μιλάμε για 5-6 Σαββατόβραδα το χρόνο,σιγά.Επειδή έχω γνωρίσει όλες τις περιόδους του Κοχυλιού,έχω να προσθέσω οτι ο τωρινός μισθωτής του ,φροντίζει τη καθαριότητα του μαγαζιού αλλά και της παραλίας,προσφέρει δωρεάν ξαπλώστρες και γενικά ειναι απο τους φιλικότερους και καλύτερους που έχουν περάσει.Ο μηνυτής μάλλον το χει πάρει προσωπικά το θέμα και θελει να το φτάσει στα άκρα.Εχει και την οικονομική δυνατότητα να το φτάσει ως το τέλος δικαστικά.Κρίμα ομως γιατί το όνομά της οικογενείας του είχε συνδεθεί θετικά (ευεργετικά) με την Κάρυστο.Μακάρι να κάνει πίσω..

Aggelos είπε...

Ήμουν το Σαββατοκύριακο στην όμορφη πόλη σας, και σαν "σκεπτόμενος ερευνητής" είπα να μάθω από τους ντόπιους τί παίζεται με το θέμα του Κοχυλιού.
Από ότι κατάλαβα τελικά, και από τα γραφόμενα εδώ, το πρόβλημα το δημιουργεί ένας ΜΗ ντόπιος, που έχει σπίτι κοντά. Ούτε τα δύο ξενοδοχεία, ούτε οι όμορο κάτοικοι έχουν πρόβλημα με το Κοχύλι. Ή να το πω πιο σωστά, έχουν πρόβλημα αλλά το λύνουν με τον επιχειρηματία μεταξύ τους (γράφω ότι μου είπαν οι ντόπιοι...).
Πρόπερσι το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Κανένας δεν μπορούσε να κοιμηθεί σε ακτίνα πολύ μεγάλη, και (από ότι ακουγόταν) η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα... Πέρισυ, ήταν άκρως ήσυχα, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ στην πόλη σας.
Φέτος ξανάρχισε η ηχορύπανση, από το Πάσχα που ήμουν εκεί και απο ότι φαίνεται θα συνεχίσει.
Ίσως ο άνθρωπος αυτός να έχει κάνει προσπάθειες, απο όσα γράφετε, και μπράβο του. Αυτό σημαίνει ότι έχει την θέληση να "συμμορφωθεί" και αυτό λέει πολλά. Πιστεύω επίσης ότι θα μπορούσε να προσπαθήσει λίγο παραπάνω, χαμηλωνοντας την μουσική στις ώρες κοινής ησυχίας, και έχω την εντύπωση ότι η διασκέδαση δεν θα μειωθεί στο ελάχιστο. Ξέρουμε όλοι καλά, ότι η διασκέδαση είναι θέμα διάθεσης, καλού μαγαζιού και καλής μουσικής, χωρίς απαραίτητα να σπάει τύμπανα.
Όσο γα τα πλοία, πιστεύω ότι δεν είναι το απαραίτητο αυτήν την στιγμή, μιας και τα δρομολόγια του Μαρμαρίου καλύπτουν άψογα με πολλά δρομολόγια. Η μισή ώρα παραπάνω, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας να πάρει κάποιος το απ' ευθείας καράβι α Κάρυστο, γιατί η απόσταση από Μαρμάρι με αυτοκίνητο καλύπτεται μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας συν ότι, υποθέτω, τα κόμιστρα του απ' ευθείας θα είναι μεγαλύτερα. Το ΚΤΕΛ πιστεύω ότι καλύπτει τον κόσμο, αλλά χρίζει μίας "προσθήκης" ίσως διπλών δρομολογίων στις ημέρες και ώρες αιχμής.
Η δυτική παραλία είναι εντελώς παραμελημένη, και φαίνεται περίεργο που ο "πολιτισμός" τελειώνει στο Όστρια.... Καταλαβαίνουμε βέβαια όλο μας ότι το κονδύλι για να φτιαχτει η κατάσταση έναι τεράστιο, γιατί δεν αφορά μόνο τον δρόμο που πέφτει, αλλά και οι πλάκες που εμφανίσθηκαν μέσα στην θάλασσα που θεωρώ αδύνατο να καθαριστούν...
Τέλος, για να μιλήσω πάλι γα την ηχορύπανση, όλη η παραλία "πάσχει" από αυτό και θεωρώ παράλογο να "χτυπούν" μόνο τα καταστήματα της ανατολικής πλευράς. Όσοι κάνουν βόλτα τις πρώτες πρωινές ώρες σε όλ τομήκος της παραλίας, καταλαβαίνουν ότι συμβαίνει το ίδιο παντου....
Τουλάχιστον έγινεμία προσπάθεια για τις "χαλασμένες" εξατμίσεις των μηχανών που χαλούν τον κόσμο καθ' όλη την έκταση της Καρύστου και είνα πολύ σημαντικό βήμα....

Καλημέρα σας...

Ανώνυμος είπε...

Το καράβι δεν σταμάτησε από πρωτοβουλία των εταιρειών αλλά από μερικούς καρυστινούς που δεν το ήθελαν όπως δεν θέλουν τώρα την φρεγάτα....

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
έρχομαι πολλά χρόνια στην Κάρυστο και πραγματικά πολύ λυπάμαι
που θα κλείσει το κοχύλι από την άλλη βέβαια ο θόρυβος είναι πράγματι ενοχλητικός
για όσους μένουν κοντά η στα γύρω ξενοδοχεία
ας βρουν μια λύση με την ώρα ας ανοίγει το πρωί και ας κλείνει στις 12 το βράδυ

Ανώνυμος είπε...

ερχομαι στη καρυστο απο παιδι ...ειμαι τωρα 55 χρονων ... στο κοχυλι πηγα στα 15 μου ...και ηταν η πρωτη μου ενηλικιωση ....ειχε φτασει πια η ωρα που θα πηγαινα και εγωω βραδυ στο Κοχυλι ... ειχα μεγαλωσει ...
τις επομενες χρονιεςςς ...ημουν παντα εκειι ...εκει ερωτευτηκα ..εκει πηρα το πρωτο μου φιλι ...
ειναι για πολλους ετσι ...ισως για ολους εμας που περασαμε τα καλοκαιρια μας εκει ...σ εκεινο το τοπο ..στο μια ανασα δρομο .
συνεχιζωωω και τωρα να πηγαινω ανελλιπως ..καθε καλοκαιρι ...
τοσες ασχημιεςςς ... τοσες παραλειψεις ..τοση αδιαφοριααα ...κυριως απο τους κατοικους ...
μια πολις αφιληη προς ΤΟΥς ΑΜΕΑ ...πεζοδρομια ..χωρις ραμπες ....ξενοδοχεια χωρις ραμπες ... κλειστη η παραλιακηη μετα τις 8 και παρκαρισμενα αυτοκινητα στο αδιεξοδο ....χωρος να περασει το αμαξιδιο ...πουθενα ....
οικιστικο εγκλημααα ,,, κτιρια οδοντογλυφιδες βιαζουνν την αισθητικη της παραλιας ... διαφημιστικες σιδεροκατασκευες στις ταρατσες ...οπως ΄΄ ασφαλειες μανεττα ΄΄... μας παραπεμπουν σε αθηναικο τοπιο ...
ολαα αυτα τα παρεκαμψαν οι ιθυνοντες και το μονο που βρηκαννν να αρουνν ειναι η ''ασχημια'' του ΚΟΧΥΛΙΟΥΥ.... ΤΟΥ ΔΙΚΟΥς ΜΑς ΚΟΧΥΛΙΟΥΥ .....
ΝΑΙ ..ξερω και καταλαβαινω το θεμα της ηχορυπανσης ....ελατε λιγο ομως στη δυτικη παραλια ...να κοιμηθειτε ....ακουγοντας τη μουσικη απο το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟς και μεχρις επερυσι απο ΤΟ ΟΣΤΡΙΑ ...
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥς ΚΟΧΥΛΙΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟς ΕΝΟς ΑΝΔΡΟς.

Μαζι μ αυτο ας μας παρει και το σημειο αναφορας της νιοτης μας ....
ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕΕ ..... .

Δημοσίευση σχολίου