Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Σχόλια και σχολιανά από την συγκέντρωση για το Νοσοκομείο και ένα ευχαριστώ στους ομογενείς αναγνώστες.

Πρώτα από όλα, καλημέρα, η, και καληνύχτα..
Χτες το βράδυ έμαθα ότι αρκετοί ομογενείς επισκέπτονται την σελίδα και χάρηκα αλλά και συγκινήθηκα πολύ.
Βλέπω στα στατιστικά ότι υπάρχουν πάρα πολλοί αναγνώστες στην Αμερική, αλλά άλλο να το βλέπεις γενικά και άλλο να σου λένε ότι είναι από δω και περιμένουν να μάθουν νέα από το έρημο πατρίδα..αχ....

Μεγάλος ο πόνος του ξενιτεμένου και τα χιλιόμετρα δεν αφαιρούν ούτε την αγάπη ούτε το ενδιαφέρον ούτε την ελπίδα ότι κάποτε θα δεις τον τόπο που σε γέννησε να γίνεται ένας τόπος που μπορεί να σε ξαναδεχτεί.

Δεν διώχνει ο τόπος τους ανθρώπους. Ποια γη διώχνει τα δέντρα της?
Ποιος ήλιος δεν φωτίζει και δεν δίνει ζωή στα γεννήματα της Γης?

Εμείς οι άνθρωποι ήμαστε που διώχνουμε, εμείς και η αδύναμη ανθρώπινη φύση που δεν μπορεί να δεχτεί, ότι μερικά λουλούδια χρειάζονται περισσότερο φως, η μερικά δέντρα χρειάζονται πιο πολύ χώρο για να απλωθούν και να μεγαλώσουν, και τους τα στερούμε, έστω και με τις πολιτικές που ψηφίζουμε τόσα χρόνια.

Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με τιμούν και ελπίζω τα χαμόγελα να είναι πιο πολλά από τις μαύρες σκέψεις όταν διαβάζουν εδώ κάτι.

Να γυρίσουμε τώρα στα χτεσινά και να πούμε μερικά από τα ΅κουφά΅που ειπώθηκαν.

Είπε ένας κύριος να παραιτηθεί ο Δήμαρχος, να παραιτηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ότι αυτό θα ήταν αγώνας..
Λέω μήπως να πάρουμε και το καριοφύλι και να βγούμε στο βουνό αλλά που να τρέχουμε τώρα να μας κυνηγάνε οι ανεμογεννητριάδες?

To τόνισε άλλωστε και ο Δήμαρχος το πόσο μεγάλα πάρκα θα γίνουν...μακρυά από μας......

Από την άλλη είπαν για αγώνες κλπ. Θα ήθελα να μου πουν τον νέο Τσε της περιοχής για να προσανατολιστούμε καταλλήλως παρακαλώ...Ε, μααααα!!

Κάτι άλλο που το βρήκα και εγώ και πολλοί άλλοι πολύ ενοχλητικό ήταν τα υπονοούμενα και οι διακοπές που έγιναν στον Δήμαρχο.
Κοιτάξτε να δείτε...Όπως και να το κάνεις, είναι στοιχειώδης ευγένεια βρε αδελφέ!
Περίμενε να τελειώσει και πάρε τον λόγο και πες. Έτσι είναι οι πολιτισμένοι διάλογοι.
Αν έχει κάποιος προηγούμενα, ας πάει να τον βρει να τα λύσουν. Ας γράψει γράμμα, ας γράψει άρθρο, ας μην τον ξαναψηφίσει, αλλά όχι να μιλάμε για το Νοσοκομείο και να θυμάται ο καθένας ότι τούρθει. Και πράγματι δηλαδή, αν ξανακούσω στα ξεκούδουνα για τα Στύρα θα ξεράσω..ΈΛΕΟΣ!

Ο Δήμαρχος στο τέλος έκανε πρόταση να μπει στην επιτροπή και η κ.Τούρλα που όλως περιέργως απουσίαζε. Μα τι αγάπες!!! Βλέπετε τι γυρίσματα έχουν οι καιροί και κει που βρίζεις μιλάς καλά, και κει που απαξιώνεις ζητάς βοήθεια?

Μη φανταστείτε ότι τα λέω μόνο για τους άλλους αυτά. Και για τον εαυτό μου τα λέω.
Τόσα γράφω για τους βουλευτές αλλά αν ήμουν ας πούμε στην επιτροπή με το σεις και με το σας θα ήμουν και πάρα πολύ ευγενική με τα παρακαλώ πολύ και τέτοια.
Μετά βέβαια το τι θα διαβάζατε είναι άλλο πράγμα..

Κάτι άλλο που αναφέρθηκε πολλές φορές ήταν η Εφορία και όλα όσα έγιναν τότε.
Από ότι φάνηκε, οι λάθος χειρισμοί της επιτροπής τότε, επέφερε βαρύ πλήγμα, πολύ βαρύ στην αξιοπιστία τους. Άδικο έχουν?

Aυτά τα γύρω γύρω και να δούμε τι θα γίνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9

Δημοσίευση σχολίου