Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!

Σήμερα το πρωί στις 10, υπηρεσία του Δήμου, με συνοδεία του Αντιδημάρχου Ν.Μανώλη και του Διοικητή της Αστυνομίας, πήγαν στο Κοχύλι για να το σφραγίσουν μετά από νέα τροπή στην τόσο πολύπλοκη νομική διαδικασία στην οποία έχει εμπλακεί, μετά το ανελέητο κυνηγητό από τον γνωστό κύριο.

Ο Διοικητής όπως και οι υπηρεσία του Δήμου αποχώρησε αφού η είσοδος ήταν γεμάτη από σιωπηλούς και απόλυτα ειρηνικούς νέους αλλά και άλλους κατοίκους και τουρίστες.

Άγνωστη η εξέλιξη, αλλά για σήμερα τουλάχιστον, παραμένει ανοικτό.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Μπαλτά," η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο, λόγω της εμμονής του συγκεκριμένου κυρίου , αλλά και την αδυναμία του Δήμου να προστατέψει την ίδια του την περιουσία.. Όπως του ανέφερε και ο προιστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας, δεν υπήρχε έγκαιρη προώθηση των εγγράφων που στάλθηκαν στον Δήμο, προς τις Δημόσιες Υπηρεσίες."


Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει καμιά όχληση από το συγκεκριμένο κέντρο το οποίο αποδεικνύεται και από το πλήθος των υπογραφών που έχουν μαζευτεί προς υπεράσπισης του.

Ο κ.Μπαλτάς μας είπε ότι ο καταγγέλων, αφού είδε ότι δεν μπορεί να σταθεί η κατηγορία της ενόχλησης, έχει στραφεί κατά το νομικό καθεστώς των κτισμάτων, τα οποία όμως όλα έχουν νομιμοποιηθεί με το ποσό των 60.000 ευρώ από τον ίδιο.
Ο Καταγγέλων, έχει στραφεί σε πολύ παλιαότερα συμβόλαια το 45 χωρίς να αναγνωρίζει την υπόλοιπη διαδρομή του κτίσματος από τότε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι δικηγόροι και οι ικανότητες τους παίζουν τον πρώτο ρόλο, μετά την προτροπή των εντολέων τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου