Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Μια πρόσληψη- μια παραίτηση και μια αλήθεια της ζωής- λόγω Σίμου.

Γέμισε το ίντερνετ με φωτογραφίες του υπέρ- υπουργού Σίμου , σε καλοκαιρινές και προσωπικές του στιγμές  μετά της συντρόφου του.

Τα μέσα ανακάλυψαν ότι η κυρία είχε προσληφθεί στο γραφείο του Σίμου και όλοι ανέκραξαν..!

Ω!! Τι μέγα σκάνδαλο! Αυτός που πρόσβαλε με τον χειρότερο και τον πιο απαξιωτικό τρόπο τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, αυτός που κατακεραύνωσε τις πρακτικές των πελατειακών σχέσεων στην πολιτική και ευαγγελίστηκε την ....αλλαγή, αυτός που συμμετέχει στην κυβέρνηση που δεν κάνει προσλήψεις χωρίς να είναι ανάγκη ζωής η θανάτου, βρήκε κονδύλι για να πληρώνει την αγαπημένη του και να την έχει κοντά του.

Έτρεξε ο υπουργός και παραίτησε την καημένη, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο από την πρόσληψη.

Μυρίζει άσχημα γιατί ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, την πληρώνει ο εργαζόμενος και όχι ο εντολέας της πρόσληψης.
Η εργαζόμενη, είχε ίσως εργασία, είχε αποδοχές, είχε τον δεδομένο σχεδιασμό στην ζωή της, ο οποίος άλλαξε λόγω Σίμου, και τώρα βρίσκεται χωρίς εργασία.

Το περνάμε έτσι χαλαρά και γελάμε, αλλά ποιος θα πληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της εργαζόμενης? Ο Σίμος? Η, θα "την βολέψει αλλού" μέχρι να βγει στην φόρα και να την....ξανααπολύσει?

Αν αντιμετωπίσουμε το θέμα ως ρουσφέτι, τότε θα πρέπει να απολυθούν τα 2/3 του Δημοσίου, επομένως γιατί να απολυθεί αυτή?

Αυτή είναι η μία πλευρά.
Η άλλη πλευρά είναι εκείνη της γυναίκας που πέφτει θύμα στις υποσχέσεις του.....ανώτερου....ανδρός...προς εξασφάλιση της, και τώρα ο γάμος έχει αντικατασταθεί με....βόλεμα..κάπου!

Έτσι τα βλέπω τα πράγματα ...σκούρα..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε κυρία Σοφία μου; Σιγά μη στεναχωρηθούμε για την δεσποινίδα αυτή, θα της βρει αλλού δουλειά και σίγουρα το δρόμο της θα το βρει, δεν την λυπάμαι καθόλου. Ασφαλώς ο Κεδίκογλου έπρεπε να παραιτηθεί μετά τέτοιο κράξιμο.
Μ

sofiascomments είπε...

Μ
δεν είναι αυτή το θέμα...είναι οι περισσότεροι που μπήκαν επειδή γνώριζαν...κάποιον...Είτε οικογένεια, είτε αφισσοκολλητές, είτε...χίλια δυο...Από την άλλη, το θέμα της εξαπάτησης...που διαιωνίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρει πάνω από 500 σταυρούς στην Εύβοια Ο Κεδίκογλου στις επόμενες εκλογές είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

Δημοσίευση σχολίου