Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Κράτος, α ρε κράτος!!

Μας είπανε ότι θα τα βάλουνε μηχανογραφικά τα φορολογικά και έννοια να μην έχουμε καμία.
Όπου και νάμαστε και θέμε ,φερ ειπείν, ένα χαρτί.  No problem, πάμε στην κοντινότερη ταμπέλα που λέει εφορία και το τακτοποιούμε!
Τσακ μπαμ!

Εντάξει είπαμε και μεις και το καταήπιαμε και αυτό.

Όμως τα taxinet δεν δουλεύουν. Τους  έχουν λέει πέσει τα πάκια τους από το βάρος που τους φόρτωσαν τόσους φακέλους..
Ταμπέλα με εφορία,, δεν βλέπω γιατί δεν...πάω μέσα...Ούτως ειπείν,,(για τους μη Καρυστινούς) Αθήνα, μια κυρία έχει μείνει στα ΚΕΠ , και έχει πνιγεί στο χαρτομάνι.

Αφού τις προάλλες ήθελε να δείξει σε κάποιον να συμπληρώσει ένα χαρτί και για να αδειάσει το γραφείο, γέμισε μια ολόκληρη κούτα για τσιγάρα ΚΑΡΕΛΙΑ της χοντρικής...!!

Το ίδιο και με το Νοσοκομείο..
20 χρόνια το θυμάμαι το έργο!
Δεν έχουμε γιατρούς!
Δεν έχουμε αρκετούς γιατρούς!
Δεν κάθονται οι γιατροί!
Δεν έχουμε εξοπλισμό!
Δεν έρχεται ο κόσμος!


γιατρούς για να λειτουργεί, έχουμε,
οι γιατροί έμειναν
έχουμε εξοπλισμό
πάει ο κόσμος!

Λοιπόν μάστορα? Γιατί λυσσάς να το κάνεις κέντρο υγείας? Τι είναι?
Σοκολάτα? Και κείνη πικρή είναι...τες πα..Τι λέγαμε? Α..ναι...

Που λες, πατριώτη, παλιά, ήτανε ένας σταθμός. Ραδιοφωνικός. 104 ΦΜ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟ..Χαμός γινότανε, ήτανε και η αρχή της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και όλος ο καλός ο κόσμος από κει πέρναγε.
Τότενες, δεν είχαμε το ιντερνέτι και κάναμε τα λούσα μας τα κοινωνικά στα ραδιόφωνα. Και να οι βουλευτές, και να οι παράγοντες, και να οι σύλλογοι, και να οι πολιτικοί γενικώς, και όλοι έλεγαν ότι θα βοηθήσουν και σίγουρα πια, θα είχαμε ελικοδρόμιο, είχαμε βρει και την θέση, ταχύπλοα να πηγαίνουν ξυράφι, απέναντι, ασθενοφόρα που μέχρι και κάμπινγκ μπορούσες να πας με τον ασθενή και να κάνει μπιου μπιου να φεύγουν τα άλλα κάραβαν από την μέση...όλα, τέλεια!

Ωραία περνάγαμε και ήμασταν στα λόγια ένα στενό πάρα κάτω από το Μονακό.

Φεύγουνε λέει τα περιστατικά και ήμαστε ως εκ τούτου εκτεθειμένοι στους ξένους ανθρώπους..
Τα περιστατικά δεν θα φεύγανε αν υπήρχαν οι γιατροί στην θέση τους και το αίμα στην θέση του και αυτό,,,Επομένως μάστορα, ποιος φταίει που φεύγουν τα περιστατικά?
Εσύ φταις μάστορα κράτος, και μην μου ζητάς τα ρέστα τώρα που δεν έχω ρέντα και δεν μπορώ να σε πλερώσω έστω και για να σε ξεφορτωθώ...

Δεν είναι ότι έχω πολλές ελπίδες πατριώτη, αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα, και κει στα γυρίσματα, πρέπει να ξέρουμε τα πως και τα τι και τα διότι.. για κάθε ενδεχόμενο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CAhWfdY57N4

Δημοσίευση σχολίου