Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ!! Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!!

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ...


Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.


Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Κεδίκογλου πιο ξέγνοιαστος από ποτέ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της αγαπημένης του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει δικαώμα να κάνει στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Δείτε το σχετικο ΦΕΚ

http://www.koutipandoras.gr/40532/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82.html
ΠΡΕΖΑ TV
29-7-2013

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός στενάζει από την πείνα και από τους φόρους και οι τσογλαναράδες πίνουν και τρώνε εις υγεία του κοροϊδου. Να δούμε ποιοί θα τον κάνουν βόλτα μέσα στην Κάρυστο στις εκλογές.
Ήρθε, πήδηξε και απήλθε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/331051/dimino-fotia-gia-tin-kyvernisi

Ανώνυμος είπε...

http://www.energypress.gr/news/Beltiwseis-yper-twn-ependytwn-APE-sto-nomoshedio-YPEKA

SOS και για τα λατομεία..

Ανώνυμος είπε...

Λίγο πιο κόσμια να γράφουμε οι ανώνυμοι, επειδή γράφουμε ανώνυμα δε σημαίνει ότι θα γράφουμε χοντράδες.

Ανώνυμος είπε...

Νεότερα : παραιτήθηκε η σύντροφος

Ανώνυμος είπε...

Αυτός έπρεπε να παραιτηθεί όχι η σύντροφος. Δεν διορίστηκε μόνη της.

Αλλά τι να περιμένεις από έναν τέτοιο τσογλαναρά που τον κάναμε και αγαπητικό στην Κάρυστο.

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες για τα χοντρά λόγια, αλλά τσογλαναράς είναι.

sofiascomments είπε...

Ανώνυμε τελευταίε, σωστό...τι φταίει η κοπέλα? Τα πτυχεία της φτάνουν και περισσεύουν...και ....και....και αυτός ....ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! Τίποτα δεν άλλαξε τελικά από τότε που τα πληρώνανε οι γυναίκες σε μια σχέση τέτοιου είδους..Τα χατίρια μόνο αν δεν ενοχλούν τους αφέντες...

Δημοσίευση σχολίου