Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

30 χρόνια μάστορας, να φτιάχνεις την μολότωφ!

Ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω στην στιγμή που ο Λαφαζάνης στην Βουλή κατηγορούσε την Αστυνομία ότι μπήκε σαν κλέφτης στο Πολυτεχνείο και μπλα μπλα μπλα..

Στην συνέχεια ακούω και μένω ..κάγκελο, ότι υπήρχαν αίθουσες με 30 χρόνια κατάληψη!!!

Λέω δεν άκουσα καλά, αλλάζω κανάλι και πράγματι, ήταν σε 30 χρόνια κατάληψη οι αίθουσες που βρήκαν τα στειλιάρια την βενζίνη, τα λοστάρια τα κράνη τις σημαίες κλπ εξαρτήματα καλών κουκουλοφόρων.

Εκεί όμως όσο και στουρνάρι νάσαι, πάνω από 7 χρόνια δεν πας, άντε 8, μέχρι τα τριάντα σημαίνει ότι μπορεί να είχαν μέχρι και τελετή παραλαβής παράδοσης υλικού...

Το φαντάζεστε? Τόσα στυλιάρια παρέλαβα τόσα παραδίδω!!

Μιλάμε για ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ να υπερασπίζεται κάποιος αυτήν την κατάσταση και μεις οι απλοί άνθρωποι  μένουμε άναυδοι  να ακούμε ότι εκεί που ονειρευόμαστε να πάει το παιδί μας είναι άντρο βίας, και άντρο και ορμητήριο και εκκολαπτήριο και από πάνω, να σε βγάζουν και τρελό που....τρελαίνεσαι!

30 ΧΡΌΝΙΑ, δεν το χωράει ο νους μου ότι όλοι φυσικά το ήξεραν και δεν πήγαν να τα καθαρίσουν να τα πετάξουν όλα αυτά τα χρόνια!
Η Πρυτανεία τι στο καλό έκανε? Οι άλλοι φοιτητές πως το ανεχόντουσαν? Τελικά παντού το ίδιο έργο του εκφοβισμού της κρυφής απειλής της αδιαφορίας...δεν εξηγείτε αλλιώς.

Όχι κύριε Λαφαζάνη, όχι, δεν έχεις δίκιο. Είναι διαστροφή αυτό το πράγμα δεν είναι λογικό, να ζητάς τα ρέστα από την αστυνομία που μάζεψε το επί 30κοεντία σε κατάλειψη χώρο που ανοίκει στην Ελληνική κοινωνία και θρέφει την βία που καταστρέφει και την Πόλη και το Πολυτεχνείο κάθε τρις και λίγο.

Όχι κύρε Λαφαζάνη, δεν θα μας τρελάνετε εσείς με τις λολάδες σας και λυπάμαι πολύ που μου πέρασε από το μυαλό ότι υπάρχει και μια πιθανότητα να σε εμπιστευτώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου