Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παύλος η Αγγελική και ο απλός άνθρωπος.

Πολλοί άνθρωποι συγκλονίστηκαν από την δολοφονία του Παύλου. Πολλοί πάλι, χάρηκαν....
Πολλοί πιστεύουν τα στοιχεία και ενοχοποιούν την Χ.Α.
Πολλοί πάλι, δεν πιστεύουν στα ευρήματα και θεωρούν ότι είναι μια άδικη επίθεση στην ΧΑ, η οποία καμιά σχέση δεν έχει με την επίθεση.
Τα σάιτ που πρόσκεινται στην ΧΑ, γράφουν σε ήπιους τόνους και αμύνονται των κατηγοριών, ενώ σε όλα τα άλλα οι τόνοι είναι υψηλοί και επιθετικοί εναντίον της.

Θα πίστευε κανείς, ότι 30 άτομα εναντίον 5, θα ήταν αρκετό για να αθωώσει τους 5.
Θα πίστευε ακόμα ότι κάποιος που ήρθε μετά από τηλεφώνημα και σκότωσε το θύμα, θα εθεωρείτο στυγνός δολοφόνος. Θα πίστευε κάποιος, ότι η κοπέλα που τόλμησε να αψηφίσει το πλήθος των ομοιδεατών του δράστη, που δεν φοβήθηκε για αντίποινα με την σύλληψη, που στάθηκε μόνη της στο καθήκον της, θα εθεωρείτο ΗΡΩΙΔΑ και οι συνάδελφοι της θα στεκόντουσαν στο πλευρό της.
Αντί για παράσημο, αυτή η θαρραλέα κοπέλα οδηγήθηκε σε ΕΔΕ!

Η Αγγελική πρόστρεξε το θύμα, η Αγγελική έσωσε την τιμή της Αστυνομίας, αλλά η διοίκηση όπως φαίνεται έχει ισχυρούς δεσμούς με τους δράστες και μάλλον για αυτό ο δράστης είχε το θράσος να κτυπήσει δημοσίως και εν παρουσία αστυνομικών.

Κάποιος φώναζε αγανακτισμένα στο τηλέφωνο και η φωνή του ακουγόταν μέσα από το ανοικτό παράθυρο.
΅Οι αλήτες οι δημοσιογράφοι τα κατασκευάζουν όλα και ενοχοποιούν την ΧΑ. Θα τους λιώσουμε, θα τους πάρουμε με τις ντομάτες. Δεν μπορούν 5 άνθρωποι να φτιάχνουν τον κόσμο΅΅
Κάπως έτσι..

Είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος, ένας καλός άνθρωπος, ένας άμυαλος άνθρωπος που έζησε όλη του την ζωή σαν ανθρωπάκι και αποφάσισε να γεράματα να γίνει κτήνος.

Διαβάζουμε για επιθέσεις, ακόμα και για μαχαιρώματα μαθητών, αλλά ακόμα και αυτά τα ονομάζουν ψεύδη, έστω και αν υπάρχουν καταθέσεις και τραυματισμοί με ιατρική γνωμάτευση.

Ο Φόβος μας έχει σκεπάσει.
Ο παραλογισμός έχει πάρει την θέση της κριτικής σκέψης.

Δεν θέλω να φοβάμαι κανέναν..είναι τόσο απίστευτο αυτό?

Γιατί να φοβάμαι τον συμπολίτη μου?

Γιατί να ακούω από παντού κραυγές μίσους ?

Oι Χ.Α λένε τους αριστεριστές απλυταριά, και τους κατηγορούν για την φθορά και τις επιθέσεις στις πορείες.
Όμως ο Σύριζα έχει απομονώσει τα στοιχεία που δημιουργούσαν αυτά τα φαινόμενα έστω και αν δεν το φωνάζει. Δεν μπορεί λοιπόν ο σύμβουλος της ΝΔ, να πολώνει το κλίμα εξισώνοντας τους πάντες.
Δεν υπάρχουν 2 άκρα στην Βουλή. Ένα άκρο υπάρχει και πολλά ακραία φαινόμενα ηλιθιότητας και παραφροσύνης. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε μια οργάνωση που εντελώς τυχαία τα μέλη της, κάθε μέρα παρά μέρα, προχωρούν σε επιθέσεις, φόνους, ξυλοδαρμούς και ύβρεις.

Ο Καμμένος, έστω και σε κουβέντα που δεν ήταν επίσημη ανακοίνωση, είπε ότι ο Πάχτας θέλει λιντσάρισμα, για να το υποστεί ο ίδιος, λίγες μέρες μετά.
Πιστεύω να κατάλαβε ότι προκαλεί την τύχη του λέγοντας τέτοια πράγματα.

Ένας πρόεδρος κόμματος, δεν είναι εσύ και γω. Υποτίθεται ότι ο λόγος τους επηρεάζει κάποιους ανθρώπους και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Λυπάμαι βαθύτατα, λυπάμαι τρομερά, που αφήνουμε πράγματα να μας χωρίζουν έτσι. Που αφήνουμε τον κάθε παλαβό, όπως και αν τον λένε να γίνεται κεχαγιάς στην ζωή μας, και να μας κάνει άνω κάτω.

Ακόμα και αν νομίζεις, παρότι έχει γίνει, ότι η ΧΑ, είναι αθώα πάλι εγώ δεν θα σε μισήσω.
Αρνούμαι το μίσος, αρνούμαι την έχθρα.
Θα κλάψω μέχρι να μην μπορώ άλλο, αλλά όμως δεν θα κρυφτώ. Δεν θα φοβηθώ, και να φοβηθώ δεν θα το δείξω, και να το δείξω  δεν θα σωπάσω.

Κάνε ότι θέλεις, πίστευε ότι θέλεις, ακολούθα όποιον θέλεις, δεν θα γίνω εχθρός σου, ούτε όμως και συνένοχος σου.
Η Υσχύς εν τη ενώσει, είναι κατά τα φαινόμενα σάιτ της ΧΑ.Διαβάστε το πόσο διαφορετικά βλέπουν το γεγονός. Δεν αναφέρουν τίποτα για το γεγονός ότι ο δολοφόνος είναι υπάλληλος της ΧΑ, ότι είναι μέλος, ότι συμμετείχε στα camp , ότι στο σπίτι του βρέθηκαν γκλομπ, ηλεκτρικός εκενωτής φυλλάδια της ΧΑ...ότι τον πήραν τηλ και άφησε το ωραίο του σπιτάκι στα καλά του καθουμένου για να πάει να τσακωθεί.......τι να πω...

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥΣ ΜΕΤATΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ... ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !! Εφαρμόζουν σχέδια ανωμαλίας: Απλωσαν την Δύναμη "Δ" στην ... Αττική !!

Περίεργες κινήσεις καταγράφονται από την πλευρά της κυβέρνησης μετά την δολοφονία πιθανότατα για οπαδικούς λόγους όπως όλα δείχνουν του 34χρονου ράπερ και οπαδού του Παναθηναϊκού Π.Φύσσα από τον 45χρονο εργάτη της ιχθυόσκαλας και οπαδό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ρουπακιά.

Ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία δήλωση που "στάζει" μίσος για ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών που έχουν ψηφίσει ή προτίθενται να ψηφίσουν Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα της τρόϊκας στην χώρα. την ίδια στιγμή δίνεται εντολή για μια άσκηση των ειδικών δυνάμεων (της περίφημης Δύναμης "Δ" που αποτελεί την ελίτ των ειδικών δυνάμεων) όχι για ανάπτυξή τους σε κάποιο ακριτικό νησί ή στον Έβρο, αλλά στο ... Λεκανοπέδιο Αττικής!
Οι άνδρες της δύναμης "Δ" μέσα στη νύχτα μετακινήθηκαν σε ειδικά προκαθορισμένες περιοχές της Αττικής με πλήρη οπλισμό και "ανέμεναν διαταγές" για να δράσουν με άγνωστους στόχους. Η όλη κίνηση και ενέργεια μόνο συνηθισμένη δεν ήταν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για την κίνηση αυτή δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό (πάντα οι ασκήσεις της Δύναμης "Δ" απολαμβάνουν ευρείας δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωσή τους, ακριβώς γιατί πρέπει να παιχθεί σωστά επικοινωνιακά και το παιχνίδι της αποτροπής) αλλά η είδηδη προήλθε από διαρροή.
Το όλο θέμα διέρρευσε στο defencenet.gr από πληροφορίες μέσα από την Δύναμη, όπου στελέχη ανήσυχα για την εξέλιξη επικοινώνησαν μαζί μας για το "αν συμβαίνει κάτι".
Η συγκεκριμένη δύναμη αναπτύσσεται συνήθως σε νησιά του Α.Αιγαίου και πάντα σε ακριτικές περιοχές ή παίρνει μέρος σε ασκήσεις στην περιοχή της νήσου Δοκός στην Ύδρα.
Το να παίρνουν θέσεις μάχης μέσα στο Λεκανοπέδιο δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τους πραγματικούς σκοπούς αυτής της "άσκησης" ως και προς τους πραγματικούς στόχους στην ... Αττική!
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι τους προορίζουν σε "Τάγματα Ασφαλείας" κατά το πρότυπο των "προγόνων" κατοχικών κυβερνήσεων Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη.
Να πούμε επίσης ότι εξακολουθεί αν είναι "παρκαρισμένη" στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" για λόγους που πραγματικά είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος...
Όσο για την δήλωση του Α.Σαμαρά, όσο και αν αγωνιά αφού σχεδόν ένας στους τρεις ψηφοφόρους της ΝΔ έχει μετκινηθεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο, κρίνεται από ανεξάρτητους πολιτικούς παρατηρητές ως "απαράδεκτη" και "δήλωση μίσους", ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα της τρόΙκας που συντελούνται στην χώρα με την δική του κάλυψη και βοήθεια:
Ας δούμε ολόκληρη την δήλωση: "Το ξέρουμε όλοι ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.
Και ότι ο λαός μας υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες.
Για να νικήσει την κρίση. Και να πετύχει την οικονομική του αναγέννηση.
Δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες. Ούτε για ένταση.
Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό, όχι με διαφωνίες εμπρηστικές, ούτε με τη βία, απ΄ όπου και αν προέρχεται, και – πολύ περισσότερο - όχι με το αίμα. Που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα.
Όπως συνέβη με την απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που κάθε Έλληνας καταδικάζει με απέχθεια.
Αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να τελειώσει η ανηφόρα των θυσιών του Ελληνικού λαού.
Όμως, η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα εκείνο που της αξίζει: ανάπτυξη, ειρήνη και ευημερία. Ας σεβαστεί λοιπόν ο καθένας το λαό, τους κόπους και τις θυσίες του.
Και βεβαίως, αυτή η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία!
Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή απ΄ όσο φαντάζονται οι εχθροί της!"
Αν αυτό δεν λέγεται πολιτική εκμετάλλευση του αίματος σε μια αποτρόπαιη μεν, δολοφονία η οποία όμως δεν έχει κανένα πολιτικό χαρακτηριστικό, τότε τι είναι; Γιατί δεν έκανε δήλωση και για την γιαγια που τεμάχισε ο οπαδός του ΚΚΕ και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Ραφήνα;
Ποτέ δεν έκανε δήλωση για τους δεκάδες Έλληνες που δολοφονούνται κάθε χρόνο από τους λαθρομετανάστες. ϊσως γιατί αναγνωρίζει ότι ηθικός αυτουργός είνα οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα εγκλήματα αυτά.
Εν πάση περιπτώσει όλα αυτά δείχνουν προς την κατεύθυνση που θέλει να σπρώξει την χώρα η τρόϊκα προκειμένου να επιβιώσει η κυβέρνηση: Την επικράτηση ανώμαλων πολιτικών συνθηκών.
Θυμίζουμε την προφητική έκθεση της ΕΥΠ που αποκάλυψε το defencenet.gr στις 14 Αυγούστου (διαβάστε όλο το κείμενο εδώ): "Έκθεση της ΕΥΠ "προφητεύει" μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο" ότι: Σε ένα "θερμό" από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών".
Πάντως αποδεικνύεται ότι η τρόικα και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ικανοί για όλα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ'' ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΝΕΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΧΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΜΗ ΣΚΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ....
ΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΟΥΝ ΕΧΘΡΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΤΙ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ!ΚΑΒΟ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ.

sofiascomments είπε...

Κάβο αντάρτισσα,
δεν διαφωνώ σε όσα λες. το θέμα είναι να μην αφήνουμε την χα να πουλάει νταβατζιλίκι εκμεταλλευόμενη όλα όσα αναφέρεις. Όλοι ΄΄εχουν ευθύνη αλλά η βία δεν είναι λύση. δΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, δεν υπάρχουν παιδί μου. όλοι μαζί ήμαστε και το μακρύ χέρι του κάθε παρακράτους προσπαθεί να διαιωνίζει τους διχασμούς.

Ανώνυμος είπε...

Μη βλέπετε οράματα αγαπητοί συμπατριώτες.
Τη χα την ανέχτηκε όσο μπορούσε η κυβέρνηση (η εκάστοτε) για να μην προκαλέσει/εξαγριώσει τους ψηφοφόρους (της χα) αλλά τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν ήταν δυνατόν να την αφήσουν ως έχει. Με τον ίδιο τρόπο που παλιότερα έγινε προσπάθεια έστω και μετά από πολλά πολλά χρόνια να εξαρθρωθεί η τρομοκρατία από ακροαριστερά αναρχικά στοιχεία και επιτεύχθηκε σε ένα βαθμό, καταδικάστηκαν κλπ.
Και να θυμόμαστε ότι όταν αμφισβητούμε την εκάστοτε κυβέρνηση αμφισβητούμε την ψήφο των περισσοτέρων που την ανέδειξαν, δεν βγήκε μόνη της, όσο πικρό και αν είναι αυτό οι συμπολίτες μας την ψήφισαν και ο Τσίπρας έκανε πίσω για να σχηματιστεί η παρούσα κυβέρνηση, οπότε να μην ξεχνάμε και τον κυρίαρχο λαό που υποτίθεται είναι πάνω από όλα, ανώτατη αρχή, κορώνα στο κεφάλι μας αλλά όταν εκφράζεται στην κάλπη διαφορετικά από ότι περιμέναμε κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Είχα γελάσει πολύ με ένα κύριο που την επομένη των εκλογών, την αμέσως επομένη, έλεγε "δεν θα γίνουν εκλογές; Θα σας δείξω εγώ". Πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Μη βλέπετε οράματα αγαπητοί συμπατριώτες.
Τη χα την ανέχτηκε όσο μπορούσε η κυβέρνηση (η εκάστοτε) για να μην προκαλέσει/εξαγριώσει τους ψηφοφόρους (της χα) αλλά τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν ήταν δυνατόν να την αφήσουν ως έχει. Με τον ίδιο τρόπο που παλιότερα έγινε προσπάθεια έστω και μετά από πολλά πολλά χρόνια να εξαρθρωθεί η τρομοκρατία από ακροαριστερά αναρχικά στοιχεία και επιτεύχθηκε σε ένα βαθμό, καταδικάστηκαν κλπ.
Και να θυμόμαστε ότι όταν αμφισβητούμε την εκάστοτε κυβέρνηση αμφισβητούμε την ψήφο των περισσοτέρων που την ανέδειξαν, δεν βγήκε μόνη της, όσο πικρό και αν είναι αυτό οι συμπολίτες μας την ψήφισαν και ο Τσίπρας έκανε πίσω για να σχηματιστεί η παρούσα κυβέρνηση, οπότε να μην ξεχνάμε και τον κυρίαρχο λαό που υποτίθεται είναι πάνω από όλα, ανώτατη αρχή, κορώνα στο κεφάλι μας αλλά όταν εκφράζεται στην κάλπη διαφορετικά από ότι περιμέναμε κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Είχα γελάσει πολύ με ένα κύριο που την επομένη των εκλογών, την αμέσως επομένη, έλεγε "δεν θα γίνουν εκλογές; Θα σας δείξω εγώ". Πολύ γέλιο.

Δημοσίευση σχολίου