Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το σύνδρομο του Βέγγου στην κρίση.

Αν μπορώ να περιγράψω το πως μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε και να σκεφτόμαστε σε αυτή τη περίοδο, που κρατάει πια αρκετά χρόνια, αυτό δεν είναι άλλο, παρά να μοιάζουμε με τον Βέγγο που σαν καφετζής, τρέχει από το ένα τραπέζι στο άλλο, φωνάζοντας, έφτασεεεεεε, και να ακουμπάμε στου κάθε ενός το τραπέζι, ελπίδες, φόβους, φόρους, χαράτσια, και εισφορές.

Δεν υπάρχει θέμα που να μην υπάρχουν εντελώς αντίθετες αναγνώσεις, εκ διαμέτρου αντίθετες ερμηνείες και αναλύσεις.

Και μεις σαν τον Βέγγο, συναισθηματικά γινόμαστε σφούρα να τους ακούσουμε όλους , και να προσπαθούμε να τους καταλάβουμε όλους μήπως βγάλουμε άκρη με το τι τελικά πρέπει να κάνουμε εμείς και ποιον πελάτη.....θα θέλουμε να μας ξανάρθει.

Δεν μπορώ να συναγωνιστώ τον αξέχαστο αγαπημένο ηθοποιό στο τρέξιμο και κάθομαι ακίνητη πλέον ανάμεσα σε όλα όσα συμβαίνουν.

Ο ΟΟΣΑ λέει ότι πάμε κατά διαόλου, η ΤΡΟΙΚΑ λέει ότι έχουμε περιθώρια ανάκαμψης.
Η κυβέρνηση θέλει να μειώσει την τιμή των φαρμάκων, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την ψήφισε και έκαναν την Βουλή σχολικό προαύλιο σε τσακωμό, και ο καθένας να λέει τα δικά του.
(τώρα βλέπω τα αποσμάσματα και έγινε της τρελής, και γιατί πια δεν ξεχώριζαν τα άρθρα να τελειώνει η φασαρία? Τόσο δύσκολο ήταν?)

Απο που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
Δεν υπάρχει τίποτα που να συμφωνούν, τίποτα που να μας το πουν με καθαρό και κατανοητό τρόπο και να πιστέψουμε ότι, βρε αδελφέ, το καλό της Πατρίδας είναι το ζητούμενο.
Δεν είναι δυνατόν, δεν το χωρά ο νους μου, ότι δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα που να υπάρχει συναίνεση.

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι να ακούμε τους μεν,,...οι άλλοι ακούνε τους δε,...και κάνουν την πολιτική γήπεδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!