Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Ο πολύς κ.Κωστόπουλος με την καλή κυρία, και η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ.

 Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε πράγματα που άλλοτε μας θυμώνουν, άλλοτε μας στενοχωρούν και άλλοτε πάλι, μας προκαλούν σε κάθε επίπεδο.

Μια τέτοια περίπτωση, είναι ο κ.Κωστόπουλος..η αλλιώς, ο Πέτρος μας...

Η μεταχείριση που απολαμβάνει από τα media,είναι τόσο προκλητική, που μοιάζει απίστευτη, εκτός πια, και αν το δικαιολογήσουμε με την παροιμία, Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Το ότι ΅ο καημένος που αναγκάζεται να κάνει πρωινό ενώ ποτέ δεν το ήθελε΅, εκτός του ότι είναι μια μεγάλη προσβολή προς τους τηλεθεατές, είναι και μια ακόμα δήλωση της αμετροέπειας και της αυθάδειας του συγκεκριμένου ατόμου.

Του έδωσαν εργασία και βήμα, από όπου προσβάλει την νοημοσύνη μας, υπερασπίζεται τον εαυτό του, και δίνει την δική του εκδοχή στα γεγονότα, προκαταβάλλοντας την κοινή γνώμη για αποφάσεις δικαστηρίων που ακόμα δεν έχουν γίνει, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα σε μια ΅ομάδα ανθρώπων΅εκείνη των ευνοημένων, έναντι των απλών εργαζόμενων, που αγωνίζονται στην σκιά της ανωνυμίας και φέροντας το βάρος της αδικίας, να εξηγήσουν τα αυτονόητα.

Κοντά σε αυτόν, και οι υπόλοιποι της ...παρέας, σε όλες τις εκπομπές, τον θαυμάζουν, τον δικαιολογούν και όταν δεν μπορούν πια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, εξυμνούν την κυρία του, σαν βράχο και υπόδειγμα, με καλή ανατροφή, υψηλό επίπεδο, και άψογη επαγγελματία.

Εν τω μεταξύ ανάγουν την αθυροστομία της νύχτας σε πρότυπο, γεμίζοντας μας αηδία προς το σύνολο όλης αυτής της κατάστασης.

Αλλά επειδή τα νούμερα δεν βγαίνουν πάντα με ....νούμερα, γρήγορα τον βλέπω να αποχωρεί από το ιδιόμορφο αυτό βήμα της προβολής και υπεράσπισης του.

Δεν είναι δυνατόν όταν λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να αφήνουμε τέτοια φαινόμενα να συνεχίζονται με υπόδικους, και αποδεδειγμένα εμπλεκόμενους με όσα πιστεύομε ότι μας κρατάνε με αλυσίδες προς ένα καλύτερο αύριο.

Είναι στο χέρι των τηλεθεατών και μόνο, απλά να μην τις βλέπουν αυτές τις εκπομπές, να δώσουν τον μήνυμα στους μηντιάρχες ότι πια δεν δίνουμε ασυλία κανενός είδους σε όλους αυτούς.

Οι παρουσιαστές και οι διάφοροι στα πάνελ, καλό θα ήταν να έδειχναν την ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα και να σταματούσαν να αλληλολιβανίζονται..Η αγωνία για το μεροκάματο βέβαια είναι για όλους η ίδια, αλλά η αντιμετώπιση της, κάνει όλη την διαφορά.

 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Σκληρή ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ για Κωστόπουλο

Σκληρή ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ για Κωστόπουλο Ανακοίνωση διένειμαν στα ΜΜΕ οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ με αποδέκτη τον εργοδότη τους Πέτρο Κωστόπουλο, η οποία έχει ως εξής: «H εταιρεία ΙΜΑΚΟ κηρύχθηκε σε πτώχευση με αίτηση των εργαζομένων της και όχι με αίτηση του κ. Πέτρου Κωστόπουλου. Ο κ. Κωστόπουλος καμία διάθεση είχε να πτωχεύσει η εταιρεία του. Μολονότι με περισσό θράσος εμφανίστηκε στα media στις αρχές του 2012 και ομολόγησε ότι ήδη από τις αρχές του 2011 ήξερε ότι η εταιρεία οδηγείται στην πτώχευση, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ σε εμάς τους υπαλλήλους του. Αντίθετα, ΜΑΣ επέβαλε ξανά και ξανά μειώσεις μισθών, ζητώντας ΑΠΌ ΕΜΑΣ θυσίες και τον Οκτώβριο του έτους 2011 σταμάτησε οριστικά να.. μας πληρώνει.
ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΜΕ το δικαίωμά μας σε επίσχεση της εργασίας μας όχι απλά δεν μας κατέβαλε τις αποδοχές μας αλλά μας εξύβριζε με τα χειρότερα λόγια. Όταν μάλιστα κάποιοι από εμάς στα μέσα Φεβρουαρίου 2012 δηλώσαμε ότι θα υποβάλουμε αίτηση πτώχευσης της εταιρείας και επειδή ακριβώς ο ίδιος δεν το επιθυμούσε ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ «ατυχώς» να μας αποτρέψει. Η πλειονότητα από εμάς απολύθηκε όχι επειδή ο κ. Κωστόπουλος μας σκέφτηκε αλλά γιατί το ζητήσαμε εμείς οι ίδιοι, βλέποντας αφενός ότι δεν θα λαμβάναμε ποτέ ξανά αποδοχές για την απασχόλησή μας, αφετέρου για να μην αυξάνεται το χρέος της εταιρείας έναντι του ΙΚΑ, το οποίο και θα ικανοποιείτο συμμέτρως με εμάς στα πλαίσια της πτώχευσης.
Ο κ. Κωστόπουλος χρωστάει σε όλους εμάς τους εργαζομένους του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει την ποινική του δίωξη και είναι ακόμη εκκρεμής η αγωγή μας και κατά του ιδίου. Και ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε, τους μισθούς μας και τις αποζημιώσεις μας, ο κ. Κωστόπουλος ζει ζωή χαρισάμενη. Συνεχίζει και διαμένει στην βίλα του στην Φιλοθέη την οποία δήθεν τάχα αναγκάστηκε να πουλήσει στην EUROBANK !!! για να πληρώσει δήθεν τάχα τις οφειλές του στο Δημόσιο και στο IKA! Συνεχίζει να κάνει πολυδάπανες διακοπές σε σουίτες στην Πάτμο, στην Ιταλία και να μένει βέβαια και στην βίλα του στην Μύκονο, την οποία επίσης φέρεται να έχει πουλήσει στην EUROBANK για να καλύψει τα χρέη του!! Τα παιδιά του εξακολουθούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία και camp όταν τα δικά μας παιδιά δεν έχουν να φάνε!!
Ο Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΟΣ
Αφήνει έναν «φίλο» του κτηματομεσίτη που γνώρισε στο γυμναστήριο και που του δάνεισε 70.000,00 ευρώ να τον πτωχεύει στα Δικαστήρια του Πειραιά και δεν πηγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; Και αναγκαζόμαστε εμείς με νέα έξοδα να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη για να φωνάξουμε το οφθαλμοφανές: ότι ο κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΟΣ! Μέχρι και την τελευταία στιγμή τον στηρίζαμε! Περιμέναμε , όπως μας είχε υποσχεθεί ο ίδιος να πουλήσει μερικούς τίτλους της ΙΜΑΚΟ για να μας πληρώσει! Και βέβαια τους «πούλησε» όλους!
Αλλά ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Το μόνο που μας κατέβαλε ήταν το επίδομα Χριστουγέννων 2011 και το επίδομα Πάσχα 2012 από τον φόβο της αυτόφωρης σύλληψης.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ
ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΟΛΟΙ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΜΑΚΟ»
Από το κουτί της ΠΑΝΔΏΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό των 60-64 στο Νοσοκομείο Καρύστου.

 Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό στην Κάρυστο των 60-64. Το Νοσοκομείο μας ονομάζεται  ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (20). Ο πρώτος εμβολιασμός έχει κλεί...