Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ιατρείο..(διάλογοι)

ΤΟ ΠΡΩΙ.

-Τι θέλετε κύριε?

- Ήμαστε από την ΔΕΗ. Δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός και ήρθαμε να το κόψουμε!

- Είστε με τα καλά σας κύριε?! Τι εννοείται θα κόψετε το ρεύμα! Δεν βλέπετε ότι είναι ιατρείο?!

- Χμμμμ! Να σας πω την αλήθεια δεν το καταλάβαμε....

- Και μένα με την άσπρη μπλούζα δεν με βλέπετε? Τι νομίζετε ότι είμαι?

- Κύριε μου, μη με παρεξηγείται..Και ο μπαρμπέρης άσπρη μπλούζα έχει..Είδα οινόπνευμα, νυστέρι...ξέρω γω....μπερδεύτηκα!

- Να φύγετε και να μην ξανάρθετε! Κινδυνεύουν ζωές εδώ!

- Καλά, αφού είναι έτσι θα φύγω..αλλά, κανονίστε και σεις τον λογαριασμό μην χαλάμε και βενζίνες άδικα να τρέχουμε στα βουνά χωρίς αποτέλεσμα!

-Καλημέρα σας  Κύριε.
- Καλημέρα και σε σας.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Γιατροί
-Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν και κόβουν το ρεύμα στα ιατρεία! Θα κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια σε κάθε υπεύθυνο.
Σύριζα
- Υπεύθυνη είναι η Κυβέρνηση και οι μνημονιακές και Καλλικρατικές πολιτικές της!
ΚΚΕ
- Υπεύθυνος είναι ο καπιταλισμός και οι ανάλγητες πολιτικές της στην Υγεία!
Αντιπολίτευση
- Υπεύθυνος είναι ο Δήμος και η αδιαφορία του για τα σοβαρά προβλήματα του τόπου!
ΔΕΗ
- Υπεύθυνος είναι ο πρώην κοινοτάρχης που δεν το άλλαξε από βιομηχανικό δεν ειδοποίησε μετά τον δήμο Μαρμαρίου και μετά στον Δήμο Καρύστου.!
ΟΛΟΙ
-Υπεύθυνη είναι η ΔΕΗ που δεν ελέγχει τα ρολόγια της!
ΔΗΜΟΣ
-Υπεύθυνη είναι η Αντιπολίτευση που μόνο κριτική ξέρει να κάνει και δεν βοηθάει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!
Σύμβουλοι
- Υπεύθυνος είναι ο υπάλληλος που έχει αναλάβει τον διακανονισμό με την ΔΕΗ!


 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

-Τι έγινε βρε παιδί μου και βγάλανε όλοι ανακοινώσεις?

- Δεν τα έμαθες? Κόψανε το ρεύμα στο ιατρείο στον Άγιο Δημήτρη!

-Σώπα ρε! Φτάσαμε εκεί? Τι μας περιμένει!!

-Ναι ρε! Πάνε αυτά που ξέραμε! Θα μπει τάξη παντού!

-Ρε! Μπαίνουμε εμείς σε τάξη!?

- Μήπως θέλεις να μπεις φυλακή?

- Αγριέψανε τα πράγματα...δεν βλέπεις που ξανά μανά ζωντανέψαν οι τοπικές?  Από όλα έχουμε!
Μέτρα...Ανταρσύα, έχουμε, ΚΚΕ και ΚΝΕ παρακαλώ έχουμε, ΝΔ, καινούργια καινούργια έχουμε, Σύριζα έχουμε, ...ΠΑΣΟΚ έχουμε?

- ΠΑΣΟΚ ...χμ.....δεν ξέρω για τοπική...είναι κάτι λίγοι, αλλά μαζεύονται κατόπιν ραντεβού...για καλό και για κακό...

- Χρυσή Αυγή έχουμε?

- Κάτι πήγαινε να γίνει..αλλά δεν ξέρω..θα δείξει....

- Ανεξάρτητους Έλληνες?

- Είχαμε αλλά δεν φαίνονται πουθενά τελευταία..

- Και τι έγινε δηλαδή που έχουμε τώρα πάλι τοπικές? Δεν θα κόβουν το ρεύμα? Το πολύ πολύ να ξαναέχουμε χωριστά καφενεία.

- Όχι ρε...δεν παίζει αυτό που λες...Ξεχωριστές σελίδες στο φέις μπουκ έχουνε..Κάνεις ένα λάικ και πας για καφέ ...με τον αντίπαλο...Έτσι και αλλιώς..άλλοι κάνουν κουμάντο..

- Σωστό και αυτό..

- Και με το ιατρείο τελικά τι θα γίνει?

- Θα το φτιάξουν μωρέ...πως κάνεις έτσι...Μέχρι τις εκλογές τον Μάη, όλα θα δουλεύουν...ρολόι ....σαν της ΔΕΗ όταν δουλεύουν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!