Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγαπητό μου ημερολόγιο

Αγαπητό μου ημερολόγιο η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να παραδεχθώ ότι έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Βέβαια με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν θα ταίριαζε καλύτερα το έχουμε χάσει τα δέντρα με τα λαμπάκια..
Τέλος πάντων, έχουμε πάθει μια σχιζοφρένεια από την μια με τραγουδάκια καρτούλες και γλυκάκια για τα Χριστούγεννα, από την άλλη τα πισωγυρίσματα της κυβέρνησης, την πίεση της Τρόικας, και του καιρού τα γυρίσματα που μοιάζουν πια με roller coasters..
Αλλά δεν μας έφταναν μόνο αυτά έχουμε και δικά μας τα προβλήματα τα ντόπια που λένε, η τοπικά, οι πιο γραμματιζούμενοι και μας μπερδεύουν και αυτοί πιο πολύ.

Όλες οι χώρες βγαίνουν από το μνημόνιο και εδώ όλοι όσοι τολμάνε, το λένε καθαρά ,ότι δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα στην Κυβέρνηση. Ούτε πρόγραμμα είχανε, ούτε το φτιάξανε ποτέ, και τώρα εμείς μπαίνουμε ακόμα πιο βαθιά στα....βαθιά και αυτοί βγαίνουν στην στεριά και μας κουνάνε το μαντήλι..
Έμαθα ότι ο Γιώργος μοίρασε ερωτηματολόγιο να μάθει αν τον υπονόμευαν όταν ήταν πρωθυπουργός και δεν τον άφησαν να μας σώσει..
Τι να το κάνει το ερωτηματολόγιο ημερολόγιο μου? 12 Εκατομμύρια νομάτοι του το φωνάζουμε και άλλοι τόσοι από όξω, από όλη της Γης την Οικουμένη το λένε , τι δεν καταλαβαίνει?
Μήπως περιμένει και σήμα από τους εξωγήινους να του το πουν ότι δεν ήταν ο κατάλληλος σωτήρ,  ότι δεν έκανε ότι μπορούσε, και κυρίως, ότι δεν μπορούσε..δεν το είχε, δεν του έκοβε, δεν ...δεν...ποιος να του το πει να μην μας ενοχλεί τέλος πάντων?

Έτσι που λές ημερολόγιο, και διαβάζω και σε ένα μπλογκ διάφορα σχόλια και περνάω την ώρα μου να νομίζω ότι είμαι σε καφενείο και ακούω διαφόρους να φωνάζουν να μιλάνε να τσακώνονται, αλλά όλα είναι στα μουγκά ενώ θα προτιμούσα και καμιά ζωντανή φωνή.. Τι να γίνει,? από το τίποτα, καλό και αυτό...

Τι έλεγα? Α, ναι ..ότι ήμαστε μέσα στην σχιζοφρένεια..

Πιο πολύ όμως ανησυχώ για τους βουλευτές. Όταν τους ακούς για καιρό στο τέλος νομίζεις ότι βάζουν την ταινία ανάποδα και σε λίγο θα ακούμε και κρυφά σατανιστικά μηνύματα και θα βρεθεί η ρίζα του κακού και το γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

Εγώ τι να ξέρω αγαπημένο μου ημερολόγιο? Ένας σκέτος πολίτης είμαι, που μοιάζω τελευταία με τον σκέτο τον καφέ, αλλά πιο πολύ στο κατακάθι του που η τρόικα την περνάει για κρεμούλα να την καταπιεί αμάσητη, αλλά εγώ θέλω να του κάτσω στο λαιμό , μήπως και ησυχάσουμε επιτέλους.

Ένας σκέτος πολίτης που λες, και διαβάζω για τον βουλευτή ντούρασελ Μαρκόπουλο που αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν υβριδικό και τετρακίνητο.
Οργώνει την Εύβοια, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και φέρτε άλλα γρήγορα γιατί έχει πάρει φόρα.
Και τον ΟΑΕΕ θα φτιάξει, και τα φαστ τρακ θα απελευθερώσει, και το ιδιοκτησικό θα τακτοποιήσει, και τους ανεξάρτητους έλληνες θα διαλύσει και μέχρι και τον Γιακουμάτο υπουργό μπορεί να κάνει..
Εδώ πια έχει απογειωθεί...Επαφές επί επαφών για καλύτερες μέρες....η και τις ίδιες..θα σε γελάσω..

Δεν μπορώ, θα σκάσω στο λέω...και όλο περιμένω να ξεσηκωθεί ο λαός, αλλά και αυτός δεν ξέρει με ποιον να ξεσηκωθεί.
Παίζει αμπε μπαμπλομ και μέχρι να του βγει, μπερδεύεται και ξαναρχίζει.
Ούτε ξεσηκώνεται, ούτε προκοπή κάνουμε γιατί δεν έχει κανείς κανένα πραγματικό σχέδιο.Κανείς εκτός από τις Τράπεζες να μαζεύουν ακόμα πιο πολλά και τα στουρνάρια να φορολογούν ακόμα πιο πολύ.
θα κλείσω τώρα..δεν ξέρω πότε θα σου ξαναγράψω...ίσως όταν έχω καλύτερα νέα..αν έχω..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!