Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Αγαπητό μου ημερολόγιο

Αγαπητό μου ημερολόγιο η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να παραδεχθώ ότι έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Βέβαια με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν θα ταίριαζε καλύτερα το έχουμε χάσει τα δέντρα με τα λαμπάκια..
Τέλος πάντων, έχουμε πάθει μια σχιζοφρένεια από την μια με τραγουδάκια καρτούλες και γλυκάκια για τα Χριστούγεννα, από την άλλη τα πισωγυρίσματα της κυβέρνησης, την πίεση της Τρόικας, και του καιρού τα γυρίσματα που μοιάζουν πια με roller coasters..
Αλλά δεν μας έφταναν μόνο αυτά έχουμε και δικά μας τα προβλήματα τα ντόπια που λένε, η τοπικά, οι πιο γραμματιζούμενοι και μας μπερδεύουν και αυτοί πιο πολύ.

Όλες οι χώρες βγαίνουν από το μνημόνιο και εδώ όλοι όσοι τολμάνε, το λένε καθαρά ,ότι δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα στην Κυβέρνηση. Ούτε πρόγραμμα είχανε, ούτε το φτιάξανε ποτέ, και τώρα εμείς μπαίνουμε ακόμα πιο βαθιά στα....βαθιά και αυτοί βγαίνουν στην στεριά και μας κουνάνε το μαντήλι..
Έμαθα ότι ο Γιώργος μοίρασε ερωτηματολόγιο να μάθει αν τον υπονόμευαν όταν ήταν πρωθυπουργός και δεν τον άφησαν να μας σώσει..
Τι να το κάνει το ερωτηματολόγιο ημερολόγιο μου? 12 Εκατομμύρια νομάτοι του το φωνάζουμε και άλλοι τόσοι από όξω, από όλη της Γης την Οικουμένη το λένε , τι δεν καταλαβαίνει?
Μήπως περιμένει και σήμα από τους εξωγήινους να του το πουν ότι δεν ήταν ο κατάλληλος σωτήρ,  ότι δεν έκανε ότι μπορούσε, και κυρίως, ότι δεν μπορούσε..δεν το είχε, δεν του έκοβε, δεν ...δεν...ποιος να του το πει να μην μας ενοχλεί τέλος πάντων?

Έτσι που λές ημερολόγιο, και διαβάζω και σε ένα μπλογκ διάφορα σχόλια και περνάω την ώρα μου να νομίζω ότι είμαι σε καφενείο και ακούω διαφόρους να φωνάζουν να μιλάνε να τσακώνονται, αλλά όλα είναι στα μουγκά ενώ θα προτιμούσα και καμιά ζωντανή φωνή.. Τι να γίνει,? από το τίποτα, καλό και αυτό...

Τι έλεγα? Α, ναι ..ότι ήμαστε μέσα στην σχιζοφρένεια..

Πιο πολύ όμως ανησυχώ για τους βουλευτές. Όταν τους ακούς για καιρό στο τέλος νομίζεις ότι βάζουν την ταινία ανάποδα και σε λίγο θα ακούμε και κρυφά σατανιστικά μηνύματα και θα βρεθεί η ρίζα του κακού και το γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

Εγώ τι να ξέρω αγαπημένο μου ημερολόγιο? Ένας σκέτος πολίτης είμαι, που μοιάζω τελευταία με τον σκέτο τον καφέ, αλλά πιο πολύ στο κατακάθι του που η τρόικα την περνάει για κρεμούλα να την καταπιεί αμάσητη, αλλά εγώ θέλω να του κάτσω στο λαιμό , μήπως και ησυχάσουμε επιτέλους.

Ένας σκέτος πολίτης που λες, και διαβάζω για τον βουλευτή ντούρασελ Μαρκόπουλο που αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν υβριδικό και τετρακίνητο.
Οργώνει την Εύβοια, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και φέρτε άλλα γρήγορα γιατί έχει πάρει φόρα.
Και τον ΟΑΕΕ θα φτιάξει, και τα φαστ τρακ θα απελευθερώσει, και το ιδιοκτησικό θα τακτοποιήσει, και τους ανεξάρτητους έλληνες θα διαλύσει και μέχρι και τον Γιακουμάτο υπουργό μπορεί να κάνει..
Εδώ πια έχει απογειωθεί...Επαφές επί επαφών για καλύτερες μέρες....η και τις ίδιες..θα σε γελάσω..

Δεν μπορώ, θα σκάσω στο λέω...και όλο περιμένω να ξεσηκωθεί ο λαός, αλλά και αυτός δεν ξέρει με ποιον να ξεσηκωθεί.
Παίζει αμπε μπαμπλομ και μέχρι να του βγει, μπερδεύεται και ξαναρχίζει.
Ούτε ξεσηκώνεται, ούτε προκοπή κάνουμε γιατί δεν έχει κανείς κανένα πραγματικό σχέδιο.Κανείς εκτός από τις Τράπεζες να μαζεύουν ακόμα πιο πολλά και τα στουρνάρια να φορολογούν ακόμα πιο πολύ.
θα κλείσω τώρα..δεν ξέρω πότε θα σου ξαναγράψω...ίσως όταν έχω καλύτερα νέα..αν έχω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ήρθε πάλι η ώρα? η, ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ!

Κατατέθηκαν πληθώρα νέων αδειών για παντού στον δήμο μας. Δεν θέλω να σας ταράξω βραδιάτικα αλλά για να σας το κάνω απλά, όπου και αν κοιτάξ...