Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Προς τους καφενόβιους των σχολίων.

Λοιπόν παιδιά, σας ζητώ λίγη αυτολογοκρισία. Βαρέθηκα να το λέω. Ωραία είναι να πειράζει ο ένας τον άλλον, να τα βγάζει από μέσα του βρε παιδί μου, δεν αντιλέγω.
Δεν με πειράζει που έιναι ανώνυμα τα σχόλια, άλλωστε είναι στην φιλοσοφία του blogging.Είναι γελοίο να έχει κάποιος ανώνυμο μπλογκ και να τον ενοχλούν τα ανώνυμα σχόλια...Το 90 τις εκατό είναι ανώνυμα,,ε, εμένα μου ξέφυγε κάνω και τα ρεπορτάζ...τι να νομίζει ο κόσμος...ότι ρωτάω στον αέρα?
Όμως πρέπει να ήμαστε ευπρεπείς, και δεν πρόκειται να τα αφήνω όταν το παραξυλώνετε..Τι άλλο πια να σας πω..Το ξέρω ότι το κάνετε χάζι και γελάτε ,αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνονται ..Λίγο σεβασμό σας ζητάω προς όλους.
δυο ενδεικτικά σχόλια ένθεν και ένθεν και φυσικά συμφωνώ με τον κύριο που λέει ότι πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους και θα ήθελα να σεβαστείτε και σεις αυτήν την θέση της σελίδας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤ΄'ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ....Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ......ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ,ΑΔΙΚΗ ΚΑΚΟΝΤΡΕΧΗΣ ΑΙΧΜΙΡΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ...Ε ΣΟΦΙΑ......

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

βρε δεν λέω όχι, αλλά αν διάβαζες αυτά που σβήνω θα καταλάβαινες τις εννοώ. Άλλωστε αυτά που αναφέρονται σε μένα δεν τα σβήνω για να .....επανέρχομαι στα ίσια μου...χα..χα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, φταίω εγώ που διαφωνώ πάλι μαζί σας; Η κακόβουλη, άδικη, κακεντρεχής κριτική δλδ τι προσφέρει; Καταλαβαίνουμε τι λέμε και τι γράφουμε;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως υπάρχει και χειρότερη μορφή αντιπαράθεσης από αυτήν στο δήμο Καρύστου. Στην Κύμη πατάνε τους αντιπάλους με τα δημοτικά οχήματα http://lala-to.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8.html#.Unz-ZPJjIGc.facebook. Εκείνο το eviatop, που μας τα έχει πρήξει με τον Θωμά, δεν φάνηκε να βγάλει καμιά ανακοίνωση. Πρέπει να είναι πολλά τα φράγκα, που λαμβάνει, για να δίνει στήριξη στους εκλεκτούς του.

Ανώνυμος είπε...

Ο "πολιτικός" φίλε/φίλη δεν παύει να είναι άνθρωπος και όχι άγριο ζώο της "ζούγκλας" ! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει κανένα μόνο και μόνο επειδή είναι της αντίθετης παράταξης. Θυμήσου ότι μετά τις εκλογές ασχέτως αποτελέσματος υπάρχει και μία ζωή ..

Κάθε ηλίθιος μπορεί να κριτικάρει, να κατηγορήσει, να παραπονεθεί, και οι περισσότεροι ηλίθιοι το κάνουν.
Dale Carnegie.

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...