Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τις εκλογές....

Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τις εκλογές, και από ότι φαίνεται θα φέρει μεγάλη ψυχολογική και συναισθηματική κούραση στους ψηφοφόρους.

Μπορεί οι εμπλεκόμενοι να είναι ταγμένοι στην αποστολή τους,- θα λέγαμε- αλλά ο απλός αναγνώστης τρομάζει μπροστά στο μένος και το μίσος που αναβλύζουν από τους πόρους του υπολογιστή.

Ειδικότερα δε, όταν αρχίζει να σκέπτεται ότι βλέπει τα κουτσομπολιά να γίνονται στοιχεία, οι φήμες είδηση, η προσωπική εντύπωση γενική αλήθεια.

Είναι μακρύς ο δρόμος, και πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε έναν σκοτεινό χειμώνα στην καρδιά της Άνοιξης.


Επι τη ευκαιρία να πούμε και κάτι καλό.
Πολύ ωραίο πολιτικό λόγο έχουν αυτοί που γράφουν στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου. Πολιτικός λόγος με ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!
Σας παρακαλώ αν θα θέλατε, μπορείτε να στείλετε ένα μέιλ να μάθω περισσότερα για την Επιτροπή?

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιτροπή αγώνα Εργαζομένων Καρύστου δείχνει σαν να είναι άλλη μία συνιστώσα του ΠΑΜΕ του παρακλαδιού του ΚΚΕ. Το ΠΑΜΕ είναι γνωστό ότι έχει επαγγελματίες διαδηλωτές και τους στέλνει όπου γίνεται απεργία και διαδήλωση επί πληρωμή. Μακάρι ο κόσμος να μην ψαρώσει με τέτοιους είδους κοροϊδίες.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής στον δημόσιο λόγο κυριαρχεί η αντιπαράθεση Παπαλυμπέρη-Ραβιόλου περί "μπετών και λάσπης", από τη μία, "ποιος Νίκος χρηματοδοτεί τον Παπαλυμπέρη", από την άλλη. Ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό το ολίσθημα.
Θετικό το ότι ο νυν δήμαρχος δεν έχει εμπλακεί σε αυτή τη στείρα αντιπαράθεση. Η στρατηγική του, μάλλον, θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη του όποιου έργου έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Ανώνυμος είπε...

Πότε βγήκε ο Ραβιόλος σε αντιπαράθεση με τον Παπαλυμπέρη; Μόνο τον Παπαλυμπέρη βλέπουμε να έχει αντιπαράθεση με τον Ραβιόλο λόγω κάποιων ανώνυμων σχολίων,μέσω κάποιων επιστολών με περιεχόμενο που μόνο άνθρωπος με πολλά κόμπλεξ γράφει. Λες και ο Ραβιόλος ήταν Δήμαρχος τα τελευταία 3 χρόνια. Ο Παπαλυμπέρης ολισθαίνει δυστυχώς, όχι ο Ραβιόλος. Έβγαλε ο Ραβιόλος κάποια ανακοίνωση κατά του Παπαλυμπέρη και δεν το θυμόμαστε;
Δυστυχώς αν συνεχίσει έτσι ο Παπαλυμπέρης και οι 'σύμβουλοι' του το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φάμε στην μάπα
για άλλα 5 χρόνια Τίγρη, Νευρικό και Κουνέλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Αντί να γίνει ένας κοινός αγώνας για να κερδίσουμε σαν κοινωνία τα τελευταία 3 χαμένα χρόνια πάνε να μας αποτελειώσουν σαν περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση, εφόσον είναι σαφές ότι στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό είναι συνήθης η πρακτική κάποιων να λειτουργούν "υπογείως", για να μην "τσαλακωθούν" δημόσια και επώνυμα... Επειδή όμως αυτές οι υπόγειες τακτικές δημιουργούν εντυπώσεις και πολλές φορές - δυστυχώς - διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη, θα πρέπει να παίρνουν και την ανάλογη απάντηση. Αλίμονο, εάν ο καθένας μπορούσε ελεύθερα να "φυτεύει" φήμες στο ευρύ κοινό, χωρίς καμία απολύτως συνέπεια, μόνο και μόνο επειδή μπορεί εύκολα να κρυφτεί πίσω από "ανώνυμα σχόλια". Και σε τελική ανάλυση, θα πρέπει να έχουμε την κρίση να διαπιστώνουμε ποιος είναι αυτός που φοβάται και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και ποιος είναι αυτός που απαντάει επώνυμα στην "ανώνυμη φημολογία".

Ανώνυμος είπε...

εχθεσ το βραδυ ο παπαλυμπερησ μπηκε στο κοτετσι μου και μου εκλεψε μια κοτα.....περιμενω επισημη απαντηση.....

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaxax ! Ήταν παχιά?

Ανώνυμος είπε...

"ελληνικο πολιτικο σκηνικο" για δεσ ρε που ολοι γινανε πολιτικοι......απο την μια μερα στην αλλη...α ρε βρεγμενη σανιδα που θελετε ολοι σασ

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙ είπε...

όλοι σας?

Ανώνυμος είπε...

και βέβαια ο νυν δήμαρχος δεν εμπλέκετε σε τίποτα. κρατάει χαρακτήρα το πουλάκι μου!χαχαχαχα ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Πνεύμα και ηθική" είναι το σωστό

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν έβλεπες ουδεΠώποτα και έκανα ένα λάθος γράφεται Τάξις και Ηθική! αλλά και αυτό που λες εσύ δεν το χει με τίποτα ο δημαρχάκος μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καταλάβει ποιό πόστ σχολιάζουν εκτός του πρώτου όλοι οι υπόλοιποι...Μάλλον για άλλο ποστ ήταν όλα αυτά τα σχόλια. Άλλα νταλλα της παρασκευής τα γάλα!!

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...