Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Brazilian news η αλλιώς, Οι ειδήσεις σε τίτλους.

Διαβάζω τα νέα της ημέρας να ανεβάσω κάτι θετικό, κάτι που θα μας κάνει να πάρουμε μια ανάσα, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν βρίσκω.

Θα παγώσουν οι εισφορές στον ΟΑΕΕ, αλλά δεν κατάλαβα το τι εννοεί. Κατά τα άλλα, ζητάνε το ΕΚΑΣ πίσω από τους συνταξιούχους.

Και αυτή είναι μια είδηση, όπως και πολλές άλλες που μπαίνει στην κατηγορία brazilian news.

H brazilian, για πολλούς από σας που δεν ξέρετε, είναι μια μέθοδος ισιώματος της κόμης, η κοινώς, του τριχωτού της κεφαλής.

Έτσι αντί να πέφτουν τα μαλλιά, αποκτούν ένα ίσιωμα, από το τράβημα που τους κάνουμε όποτε ακούμε τέτοια όμορφα.

Είπε ο Άδωνις , ότι είναι τιμή του και καμάρι του που είναι ο πιο μνημονιακός υπουργός που υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να του πάρει την δόξα..Άσε που τα έχει βάλει με τα ψυχιατρεία μιας και φοβάται ότι θα του κλείσουν μέσα ...Σου λέει, ¨Βρε δεν τα κλείνω καλού κακού!¨!

Το πρώτο βήμα για το brazilian είχε ήδη γίνει.

Λέει το επιστέγασμα κλαρινογαμπρού , ΝΟΤΗΣ, ότι ήμαστε όλοι ρεμάλια και δεν ψηφίζουμε ΧΑ, η brazilian τέλειωσε και μείναμε με ένα ωραίο ίσωμα.

Η διαφορά με την πραγματική είναι ότι ,η πραγματική γίνεται άπαξ εξαμήνου, ενώ με τις ειδήσεις γίνεται άπαξ τριλέπτου, επομένως όποιος έχει την πιο γερή τρίχα, να αντέξει, αλλιώς μας βλέπω όλους καραφλούς ...

Άλλα κουφά πολλά, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στα σαιτ..

Να πούμε ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν θα πληρώνει από Δευτέρα τις εξετάσεις?

Tι να πούμε?

Έτσι που λες αναγνώστη, ζήτω τα brazilian news που τελειωμό δεν έχουν.


Μερικά σε τίτλους

Δεν έχουν ανθρώπους για να κοιτάνε τις άδειες ερασιτεχνικής αλιείας και κόβουν τις άδειες!
Δεν πληρώνει η ΝΔ το ρεύμα, δεν της το κόβει..

Χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του μαζί με την brazilian  το ΜΕΓΑ και ο ΟΛΠ, τους δίνουνε πάρα πάνω δάνεια, χωρίς πολλές πολλές τσιριμόνιες και μούτρα..

Δεν βρίσκουν λεφτά να συντηρήσουν τις κατασκηνώσεις, βάζουν χαράτσι με το άστε ντουε σε όλους είτε έχουν οι εργαζόμενοι παιδιά, είτε δεν έχουν...

Αυτό είναι ένα ωραίο κράτος, με λογικούς αρχηγούς που αν δεν ήταν αρχηγοί, θα δίδασκαν χορό της κοιλιάς που χορεύουν μπροστά στην Μέρκελ και κολοντούμπες στην βουλή, όπως έλεγε και μια ψυχή, και του το βγάζουν από την μύτη.


Eπίσης θα ήθελα να καταγγείλω την brazilian διαφήμιση του media markt, δεν ξέρω και αν το λέω σωστά, με τις γυναίκες που και καλά είναι οι άγγελοι και δένουν την νταλίκα με εσώρουχα...Θα διαβάσω την Αυγή αν καταγγέλει την σεξιστική αυτή συμπεριφορά που είναι αντίθετη σε κάθε δεοντολογία κλπ κλπ......

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!