Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα 2013!
Δεν ξέρω αν ο Άγιος Βασίλης έχει ένα βαρύ σακούλι από δώρα, ξέρω όμως ότι αυτή η μέρα είναι για όλους μια φορτωμένη από αναμνήσεις και συναισθήματα μέρα, που κάνει την ψυχολογία μας να μεγενθύνει τα πάντα πέρα από τις συνηθισμένες τους διαστάσεις.

Η Χαρά είναι πιο μεγάλη, η λύπη είναι πιο βαθιά, η απογοήτευση πιο πικρή, η ικανοποίηση πιο πλατιά.

Το φαγητό γίνεται το κέντρο και η αφορμή για συνάξεις, οικογενειακές η φιλικές, οι κουβέντες πιο ευγενικές οι αντοχές πιο λίγες, η πιο δυνατές, ανάλογα την περίσταση.

Χριστούγεννα και πάλι ! Και πάλι μια μέρα που θα μαζέψει αναμνήσεις που κάτι θα σημαίνουν όλο τον χρόνο, μιας και για πολλούς θα είναι μια από τις λίγες μέρες που θα βρεθούν μαζί μέλη οικογένειας που οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα, σπρώχνουν τον καθένα σε άλλα μέρη.

Χριστούγεννα 2013 , απίστευτο το πόσο γρήγορα περνά ο καιρός και το 2014, σκουπίζει ήδη τα πόδια του στο χαλάκι της εξώπορτας και ετοιμάζεται να μας κτυπήσει το κουδούνι.

Ο ήλιος έχει κρυφτεί σήμερα και χαμογελά σε άλλα μέρη, όμως το χαμόγελο της καρδιάς είναι πάντα πιο φωτεινό και φέρνει πιο πολύ φως και από το πιο φωτεινό μεσημέρι ...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες ..Κάντε αυτήν την μέρα μια πραγματικά Όμορφη ανάμνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου