Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Ξηρά τροφή - σκυλίσια ζωή- και πάνα βρακάκι "το προβατάκι¨"
"Τώρα πιστεύεις αυτό που λες, η το λες για να το πιστέψω εγώ?"
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ να σκεφθείτε κάτι τέτοιο ενώ μιλάτε με κάποιον, εμένα πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές.

Από τα καλύτερα , πρώτο είναι ότι τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε κόκαλα γιατί σχίζονται τα άντερα τους....μόνο ξηρά τροφή!!
Στην ερώτηση αν στην Πίνδο είχαν οι ελληνικοί ποιμενικοί κροκέτα, δεν πήρα απάντηση.
Μετά από ....έρευνα όμως ανακάλυψα ότι δεν πρέπει να τρώνε κοτόπουλα και τέτοια ψιλά κοκαλάκια.

Δεύτερο σε σχέση πάλι με τα σκυλιά, είναι ότι ο σκύλος περνάει καλύτερα στο σαλόνι από το να είναι έξω σε κτήμα η κήπο..Ότι του είναι το ίδιο πράγμα. Απλά να πηγαίνει  την βόλτα του και όλα καλά.
Όσα και να να ξέρει η κυρία ....οι σκύλοι έχουν άλλη άποψη.

Τρίτο και πιο κουφό είναι όταν άκουσα ότι τα πρόβατα μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.
Πριν μας πιάσει πανικός και ψάχνουμε πάνες βρακάκι για κατσίκια και άλλα....ζώα, ας φέρουμε στον νου μας την φυσική και βιολογική πορεία...του θέματος  και το πως αυτό καθαρίζεται μέχρι να φτάσει στο βάθος του....υδροφόρου ορίζοντα.
Εκτός αν έχουν πηγαίνουν μαζικά τα κοπάδια στην τουαλέτα οι βοσκοί...
Τρίτο ρυάκι αριστερά για τις προβατίνες, δεύτερο δεξιά για τις κατσίκες...κλπ...

Επίσης πολύ μεγάλη εντύπωση, πραγματικά τεράστια, μου προκαλείται όποτε ακούω κάποιον ...εκλεγμένο...να με ρωτάει γιατί δεν μιλάει κανείς, για ότι πάει στραβά η δεν έχει γίνει!

'Συγνώμη που ενοχλώ αλλά ξέρετε εσείς έχετε βγει για να μιλάτε!"Εντάξει, όλοι το ξέρουμε ότι όταν κάποιος άνθρωπος θέλει να δικαιολογήσει αυτά που λέει πολλές φορές πλησιάζει επικίνδυνα στα όρια του παραλογισμού, εκτός και αν θεωρεί τους συνομιλητές...άι κιου καλαμποκιού, που είπε και ένας αναγνώστης...

Τες πα...πολλά ακούμε...και που σε  ...ακόμα....

πρόβατα και ανεμόμυλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου