Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην Κοινή Λογική του απλού ανθρώπου.

 Χτες στην εκπομπή του Άλφα , στην ώρα της οικονομίας με τον κ.Δημητρομανωλάκη, άκουσα ότι "Επιτέλους προχώρησε η αξιποποίηση του Αστέρα με τιμή 400.000 εκατομύρια...." και μάλσιτα συνέχισε κατηγορώντας με υπόνοιες για τους Δημάρχους και άλλους που εναντιώνοντε σε αυτή την....εκποίηση, έστω και αν ξαφνικά άλλαξε η χρήση γης και κει που είναι δάσος δίνουν άδεια για χιλιάδες κατοικίες.

Έχουμε λοιπόν, κάποιον που θέλει να αγοράσει τον Αστέρα για αυτό που είναι η Βουλιαγμένη , το λεγόμενο στολίδι της Μεσογείου, κλπ, να μετατρέπεται σε κάτι άλλο από αυτό που αγοράζει....(είναι και αυτό...) και αυτό να αποτιμάται 400.000 εκατομμύρια.......
Οικονομολόγος δεν είμαι, αλλά ένα πάνω κάτω το καταλαβαίνω και για αυτό έκοψα τις σχέσεις μου με τον κ.Δημητρομανωλάκη, με την έννοια ότι, ότι και να λέει από δω και μπρος, μπενάκης-βγενάκης...Έχασα κάθε ιδέα που λένε...

Όμως από την άλλη, μας έχουν κάνει να έχουμε χάσει κάθε εμπιστοσύνη στην απλή και κοινή λογική μας, και μας μπερδεύουν με διάφορα λογιστικά τερτίπια και επιστημονικές αναλύσεις, δυσνόητες και πολύπλοκες λέξεις, που μας κάνουν να νιώθουμε ...λίγοι.
Σήμερα η κ.Ζωηρού, πρώην στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ, και είναι πρώην επειδή κατήγγειλε τέτοια πράγματα,  επιβεβαίωσε αυτό που υπαγορεύει η κοινή λογική.
Ακόμα, ολόκληρη Λαγκαρντ, παραδέχθηκε για άλλη μια φορά τα λάθη που έχουν γίνει...
Επομένως, μέσα σε αυτό το χάος της αποδεδειγμένης παρανομίας, κατάλυση νόμων για να αντικατασταθούν με διάφορα νομοθετικού περιεχομένου, και πάρα πολλά άλλα, ένα πράγμα μας μένει. Να έχουμε εμπιστοσύνη στην κοινή λογική. Στην πρώτη μας αυθόρμητη αντίδραση.
Είναι λογικό να πουληθεί ο Αστέρας τόσο? Όχι. 
Είναι λογικό το ένα και το άλλο? Όχι..
Ε, λοιπόν, όχι και τελείωσε και άσε τον κάθε .....μορφωμένο επί του θέματος...να μιλάει μόνος του..
Ε, μααα, δηλαδή! 
Εν των μεταξύ διαβάστε και το πάρα κάτω άρθρο,
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  
ΕΘΝΟΣ

Μήνυση κατά Στουρνάρα από πρώην στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ

Δικογραφία κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του πρώην μέλους του ΔΣ του Ταμείου για την Αξιοποίηση της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Αννας Ζωηρού.

Στα διαβιβαστικά κείμενα του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαου Ορνεράκη και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικολάου Παντελή, δεν γίνεται αναφορά στο περιεχόμενο της μήνυσης.
Σημειώνεται, ωστόσο, πως η κα Ζωηρού είχε καταγγείλει, με επιστολή της στον πρωθυπουργό, πως με πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα απομακρύνθηκε από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας διαφωνήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και έχοντας αντιδράσει σε παραβιάσεις του κανονισμού λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου, στην αλλαγή των όρων του διαγωνισμού για τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ ΑΕ), σε αντικανονικές ανανεώσεις συμβάσεων συμβούλων κ.ά.
Δύο ακόμα δικογραφίες στη Βουλή
Στη Βουλή διαβιβάστηκαν σήμερα άλλες δύο δικογραφίες: Η μία αφορά τον τέως υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Σαχινίδη, αντίστοιχα, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του πρώην αστυνομικού Δ. Γεωργακόπουλου, για τον τρόπο διαχείρισης των διαθεσίμων του ελληνικού Δημοσίου.
Η άλλη συντάχθηκε κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για την τήρηση των Συμφωνιών του Ελσίνκι Π. Δημητρά κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου και προκατόχων του υπουργών και υφυπουργών, για «πράξεις και παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».
Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση mail to Email

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οταν διαβιβάζονται κάτι τέτοιες καταγγελίες στη βουλή από κάτι ασχετοάσχετους (πρώην αστυνομικός σου λέει) εγώ γελάω, που πας ρε καραμήτρο, θυμάμαι εκείνον τον ανεκδιήγητο γιατρό που είχε κάνει μήνυση στον Παπανδρέου και σε άλλους για εσχάτη προδοσία και πήγε μετά με τον Ψεκασμένο να στηρίξει με την τεράστια προσωπικότητά του τους Ανέλληνες. Από ποιο τρελοκομείο το σκασαν; Εξαίρεση για την πρωην του ΤΑΙΠΕΔ, αυτή καταγγέλει κάτι σχετικό με τη θέση της και το αντικείμενό της.

Δημοσίευση σχολίου