Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Τα καλά του blog και η πολιτική.

Έτυχε να κουβεντιάσω με ανθρώπους που ζουν την πολιτική στην πράξη και έβγαλα το συμπέρασμα ότι τελικά είναι πολύ καλύτερα να ζεις με την πολιτική μέσα από τα blogs.

Για παράδειγμα, μπορείς να παραμένεις ιδεολόγος.
Έχω την εντύπωση ότι η Δημοτική Αρχή, έχει το καθήκον εκτός των άλλων, να σχεδιάζει τον προσανατολισμό του κάθε Δήμου, να μπορεί να έχει όραμα και αυτό το όραμα να το επικοινωνεί.
Να βρίσκει τρόπους που να ανοίγει δρόμο προς το μέλλον για τους κατοίκους.

Στην πραγματικότητα το μόνο ζητούμενο είναι να κάνει διαχείριση.

Για την διαχείριση όμως είναι οι υπηρεσίες.
Έτσι δεν είναι?

Το ότι μέχρι τώρα οι Αρχές δεν έχουν αποδειχθεί κατάλληλες για όλα τα πάρα πάνω, δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστό η ότι δεν μπορούν να γίνουν.

Πάνω στην κουβέντα δεν μπορώ να τα πω αυτά. Δεν το έχω στην συζήτηση..αλλά τα λέω εδώ γιατί δεν μπορώ και να μην τα πω καθόλου!

Όσο αφορά τα Αιολικά, μπορεί πράγματι να έχουν έστω κάποια ανταποδοτικά. Ποιος όμως θα πατήσει πόδι και θα φέρει τον κόσμο πάνω κάτω να μειωθούν οι εισφορές μας μιας και το δικαιούμαστε?
Η μόλυνση είναι παντού. Και στην χωματερή που μέχρι πρόσφατα κάθε τρις και λίγο μας κάπνιζε σαν λουκάνικα τα Χριστούγεννα , και στα νερά από το ένα και το άλλο, και στα βουνά που χάσκουν από τις τρύπες, αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι ότι τα Αιολικά θέλουν υποστήριξη από μονάδες παραδοσιακές για να παράγουν σταθερό ρεύμα, επομένως , Τι είχα Γιάννη τι είχα πάντα...

Σαν συμπέρασμα οι πολιτικοί ζητάνε όραμα από τους πολίτες , και οι πολίτες από τους πολιτικούς.
Η μόλυνση είναι καλή όσο αποφέρει χρήματα.
Το παρόν διαχειρίζεται από ανθρώπους χωρίς όραμα. αλλά το όραμα παραμένει το ζητούμενο σε κάθε τύπου....αρχηγό.
Ο πολίτης καλείται να πληρώνει όλα τα λάθη των πολιτικών, να φτιάχνει το μέλλον του, το παρόν του, να σχεδιάζει για το σύνολο , και ταυτόχρονα να απολογείται για ότι στραβό γίνεται γενικά.....
-Δεν μου  αρέσει.....Εσάς?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Iq kalabokiou

sofiascomments είπε...

το δικό μου εννοείς?

Ανώνυμος είπε...

oxi tou kalabokiou,na ta les katamoytra se oloys gia

sofiascomments είπε...

ta diavazoun edo

Ανώνυμος είπε...

de ftanei edo telei padou kai stous politikous padoufla

Δημοσίευση σχολίου