Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Ρεπορτάζ και προβληματισμοί για το Νοσοκομείο Καρύστου.

Η στεναχώρια για την απομάκρυνση του κ.Μίχα, διαδέχθηκε η μεγάλη ανησυχία μετά την ανάγνωση του άρθρου "Θρίλερ στο Νοσοκομείο Θήβας" .
Έτσι επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κ.Νίκο Σβίγγο, ο οποίος είναι Πρώην Δήμαρχος, Ιατρός, πρώην Διοικητής και Ελεγκτής του ΕΠΟΠΥΥ.

Ο κ.Σβίγγος, έχει καταθέσει μήνυση στην κυρία Λιακοπούλου σαν Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, όπως και επίσης έχουν κατατεθεί πολλές αγωγές από εργαζόμενους.

Μας μίλησε για έναν χαρακτήρα κλειστό, χωρίς να θέλει να έχει επαφές η συνεννόηση με κανέναν, χωρίς να ακούει τις προτάσεις των εργαζομένων και των γιατρών.
Επίσης υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με τα εντάλματα πληρωμής, τα οποία στο θέμα της καθαριότητας δεν έχουν κοπεί εδώ και 6 μήνες.


Μας μίλησε ακόμα για τον μεγάλο αγώνα που έχουν κάνει, Φορείς, Αρχές, και  κάτοικοι, για να φτιάξουν το Νοσοκομείο τους το οποίο εξυπηρετεί, πάρα πολύ κόσμο, μιας και υπάρχει Στρατόπεδο, Εθνική Οδός, 280 μονάδες μόνο στην περιοχή, ενώ μαζί με του Σχηματαρίου φτάνουν στις 1500.

Επίσης μίλησα με έναν δημοσιογράφο της περιοχής, τον κ.Σ.Π, ο οποίος μας είπε ότι η κ.Λιακοπούλου δεν ήθελε καμιά επαφή μαζί τους και γενικά επανέλαβε τα ως άνω σχόλια.

Κρίθηκε σαν "ακατάλληλη" όπως φαίνεται, γενικά από το σύνολο της κοινωνίας της Θήβας, ενώ τονίστηκαν ιδιαίτερα τα μορφωτικά της προσόντα.
Εντύπωση έκανε το γεγονός, ότι αντέδρασαν με τα καλύτερα λόγια όταν άκουσαν το όνομα του κ.Μίχα. Το ήξεραν ότι "Έχουμε έναν από τους καλύτερους Διοικητές"

Τους ευχαριστώ και από εδώ που μας μίλησαν και μας έδωσαν μια ιδέα για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει η κοινωνία του Νοσοκομείου .

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας λόγος που ακόμα το Νοσοκομείο μας λειτουργεί σαν Γενικό Νοσοκομείο, δεν είναι μόνο οι αγώνες μας, αλλά και τα νούμερα που κατάφερε όλο το προσωπικό οι εργαζόμενοι και οι Γιατροί με την συνεργασία του κ.Μίχα.
Τι θα γίνει αν αυτό σταματήσει να υπάρχει?
Τι θα γίνει με την εύθραυστη ισορροπία των αριθμών?

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι όσοι έχουν κάποιο  ρόλο , κάποιον γνωστό, κάποια θέση από κάθε κόμμα,  όλοι κάνουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν την γενική θέληση, δηλαδή, να παραμείνει ο κ.Μίχας στην θέση του.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κυρια λιακοπουλου ειναι πασοκ,αυτο ειναι το προβλημα .....

sofiascomments είπε...

Και ο κύριος που της έκανε την μήνυση, Πασοκ είναι...τι να σου πω..μακάρι να είναι υπερβολες..ποιος θέλει τέτοια πράγματα..

Δημοσίευση σχολίου