Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ.Άδωνι Γεωργιάδη.

Κύριε Γεωργιάδη,
πολλές φορές σας έχουμε ακούσει να επιμένετε δια επιτάσεως για την προσήλωση σας στον εξυγιαντικό σας ρόλο στο χώρο της Υγείας.

Πολλές φορές επίσης, έχετε τονίσει την πίστη σας στην αξιοκρατία και στην ανάδειξη των άξιων σε κάθε τομέα.

Κύριε  Υπουργέ,
μπορεί να κόμματα να υπόσχονται και να μοιράζουν θέσεις, όμως εσείς, που έχετε συγκρουστεί με όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους, με όλα τα Σωματεία, με το πρώην κόμμα σας, και με τόσους άλλους για να εφαρμόσετε το μνημονιακό σας πρόγραμμα, μήπως θα έπρεπε να επιμείνετε να εφαρμόσετε και αυτήν την μνημονιακή σας υποχρέωση?
Δηλαδή, να μην απολύεται χωρίς ;άλλο λόγο τους εργαζόμενους ,παρά μόνο λόγω κομματικών θεμάτων?


Θα ήθελα όλη αυτήν την αποφασιστικότητα που δείχνεται για σύγκρουση με το κατεστημένο να την επιδείξετε και στην περίπτωση του Νοσοκομείου μας, αλλιώς, λυπάμαι, αλλά δεν κάνεται τίποτα άλλο παρά να υπηρετείτε κομματικούς μηχανισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εσείς είστε Υπουργός, και για όσο είστε, εσείς έχετε τον λόγο.
Η όχι? Oύτε σε κάτι τόσο απλό?

Δεν περιμένω να μου απαντήσετε, αλλά ελπίζω να βρεθεί κάποιος να κάνει κάποια προώθηση.. και μακάρι να σκεφτείτε αυτά που σας γράφω.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει εντολή από πολύ ψηλά...έτσι λένε οι φήμες..

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κοπέλα, πλάκα έχεις. Και ποια νομίζεις πώς είσαι που στέλνεις και ανοιχτή αποστολή. Κοίτα να δεις που κάτι μπλόγκερς έχουν την ψευδαίσθηση ότι έγιναν και στελέχη.

sofiascomments είπε...

Ανώνυμε
ότι έχω πλάκα το ξέρω, γελάω δε με το αστείο "Άδωνις Υπουργός" Αν πίστευα ότι ήμουνα στέλεχος, δεν θα έγραφα μόνη μου στο πουθενά, έτσι δν είναι? Θα είχα τίτλο και σφραγίδα. Εσένα καθώς φαίνεται, δεν σε χαλάει τίποτα σε αυτήν την υπόθεση..

Ανώνυμος είπε...

Το κομπλεξ σε πληρη αναπτυξη. Μιλαμε οτι η ολη η πολη εχει ταλαιπωρηθει με το θεμα του νοσοκομειου και δε σηκωνει την παραμικρη αλλαγη, αυτο συζηταμε εδω, εισαι εκτος θεματος

Δημοσίευση σχολίου