Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Της αγίας Μηχαλούς..

Δεν μπορώ να διαχειριστώ δημοσίως την σημερινή κατάσταση με τα Οικονομικά μας.
Η Έλενα Παναρίτη, είναι από τους ελάχιστους ειδικούς στα οικονομικά με το ΔΝΤ, και νομίζω ότι αξίζει κάποιος και να την πιστεύει και να την παίρνει πολύ σοβαρά.

Λέει λοιπόν για το έγκλημα που έχει γίνει στην χώρα από τους δανειστές και κυρίως από την πλευρά της ΕΕ.
Τώρα με το κλίμα του Ευρωσκεπτικισμού, της έκθεσης της επιτροπής για τις ευθύνες της Τρόικας, το αδιέξοδο και την αναντίρρητη αύξηση του χρέους με την δειλή εμφάνιση όλων και περισσότερων δημοσιευμάτων για την σωτηρία των Τραπεζών εις βάρος των πολιτών, η αλήθεια των ευθυνών αρχίζει και φουσκώνει όλο και πιο γρήγορα, και πολύ σύντομα η αλήθεια των ευθυνών θα σκάσει για να αλλάξει κάτι επιτέλους.

Όλοι αισθανόμαστε ότι ο δρόμος που ήμαστε δεν είναι ο σωστός.
Δεν μπορούμε όλοι να το πιστοποιήσουμε, δεν έχουμε όλοι τις γνώσεις, αλλά το ξέρουμε μέσα μας, ότι είναι ημίμετρα και για να περνά η μέρα.

Δεν είναι επιχειρηματικότητα  το άνοιγμα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και άλλων επιδοτήσεων από την ΕΕ.
Επιχειρηματικότητα σημαίνει υγιής οικονομική δραστηριότητα ...Το να δουλεύεις με άλλων λεφτά δεν είναι ούτε επενδύσεις ούτε επιχειρηματικότητα, παρά μια μείωση της ανεργίας για λίγο, και μια στοιχειώδης υποδομή για να έρθει η επιχειρηματικότητα, η οποία όμως δεν έχει ακόμα μια πλατφόρμα να στηθεί...

Αντί του Αγίου Βαλεντίνου λέω να γιορτάζουμε σήμερα την Αγία Μηχαλού, να μην τσακωνόμαστε για το αν πρέπει να την γιορτάζουμε η όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου