Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Το Ποτάμι και μια λίρα.

Όλα τα μέσα ανέδειξαν το κόμμα ΠΟΤΑΜΙ σε πρώτο θέμα.
Γιατί άραγε?
Eίναι η διασημότητα του τόσο μεγάλη η , η προσωπικότητα του και η μόρφωση τέτοιας βαρύτητας?
Διαβάζοντας τόσα και τόσα που γράφτηκαν, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απλά είναι άλλο ένα κόλπο του Σιμήτη και του κύκλου του που ψάχνουν εναγωνίως μαλλί να πιαστούν , μιας και ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..

Ωραία μαλλιά  βέβαια έχει ο Κρίτων, αλλά αυτός είναι του Σύριζα, ενώ από δημοσιογράφους ο Μπογδάνος είναι γουλί.

 Ποτάμι λοιπόν το όνομα , και τι να πει κανείς από την φαντασία αυτών που το βρήκαν.
Σύμφωνα με την συλλογιστική τους και το Στέρνα δεν είναι κακό.
Δεν είναι τόσο παλαιομοδίτικο όπως η Κολυμβήθρα του Συλωάμ που τόσο ταιριαστό θα ήταν, αλλά κάτι θυμίζει για το τι θέλουν να γίνει.

Το θέμα είναι ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι κοντά η μέρος της εξουσίας που θα συνεχίσει να παρέχει κάλυψη, στήριξη, και ανοχή για όλα όσα είναι υπεύθυνοι.

Η Ευθύνη του πολιτικού συστήματος είναι αποδεχτή και αποδεδειγμένη, και όλοι αυτοί , μαζί με τα μέσα, έχουν την ευθύνη και πρέπει νά έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν.
Δεν γίνεται αλλιώς, και όσο προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο με τσιτάτα και κορόνες, τόσο τον εκνευρίζουν και τον εξαγριώνουν.

Το καλύτερο θα ήταν να αποσυρθούν και να κάνουν την πάπια, αλλά όπως φαίνεται η εξουσία κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τα πράγματα μέσα από άλλο πρίσμα, την ζωή με άλλη οπτική και την απόσταση μεταξύ ημών και υμών , ένα ΠΟΤΆΜΙ δρόμο.

Εϊμαι πολύ περίεργη για το πως θα περπατήσει αυτή η κίνηση που όπως όλοι είπαν και έγραψαν, έγινε μια μέρα μετά την ασυμφωνία της Ελιάς με τον Βενιζέλο.
Ήταν το θέμα των σταυρών? Kάτι άλλο?
 Δεν ξέρω. Αλλά η προσπάθεια να μαζέψουν τους πασόκους από το Σύριζα είναι ολοφάνερη και αγωνιώδης.
Κοντός ψαλμός...αλλιλούια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου