Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Παιδική Χορωδία Μουσικής Σχολής Καρύστου Εύας Βασιλοπούλου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
Μουσικής Σχολής Καρύστου Εύας Βασιλοπούλου.

Αποτελείται από 40-45 χορωδούς, παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.
Το ρεπερτόριό της είναι ποικίλο και περιέχει έργα σύγχρονων συνθετών, παραδοσιακά τραγούδια, θρησκευτικούς ύμνους, σπιρίτσουαλς και άλλες μουσικές δημιουργίες.

Η Παιδική Χορωδία Καρύστου, έχει δώσει συναυλίες στην Κάρυστο, στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας στην Αθήνα στο Μέγαρο Παρνασσός, και συμμετείχε στα Φεστιβάλ Αυλωναρίου, Ασπροπύργου, Ερμιόνης, Νέας Μάκρης , Ελασσόνας, Γυμνού, Ναυπλίου, Αμαρύνθου, Σκιάθου, Λαυρίου Χαλκίδας ,Ανδρου κ.α. Εχει λάβει μέρος σε έξη Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Χορωδιών στην Αθήνα, όπου και κατέκτησε το Β΄ Βραβείο το έτος 2001 το Α΄ Βραβείο κατά τα έτη 1998, 2000 και 2004 το Βραβείο εκτός Συναγωνισμού το 2006 και το Αριστείο του Διαγωνισμού το 2010.

Εχει συνεργαστεί και παρουσιαστεί με τη Χορωδία του Μουσικού Διαύλου Καρύστου σε μουσικές παραστάσεις, και συμμετέχει επίσης σε εκδηλώσεις Σχολείων, πολιτιστικών φορέων της περιοχής, και στο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Καρύστου.
Διοργανώνει από το 2006 υπό την αιγίδα του Μουσικού Διαύλου με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ευβοίας. Σταθμός για τη χορωδία, υπήρξε η συνεργασία της με τη Λίνα Νικολακοπούλου το Σεπτέμβρη του 2012 στην καινούργια της δουλειά «ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ»

Τη Διδασκαλία και τη Διεύθυνση της Παιδικής Χορωδίας Καρύστου, έχει η Μαέστρος κ. Εύα Βασιλόπουλου.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ Κ. ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΛΕΊΨΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

sofiascomments είπε...

ανωνυμε-η , μου εστάλεισαν με μήνυμα από τους ίδιους.

Δημοσίευση σχολίου