Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Προβληματισμοί και ερωτήματα σχετικά με το Νοσοκομείο Καρύστου. Του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Κακάτσου.Προβληματισμοί και ερωτήματα σχετικά με το Νοσοκομείο Καρύστου.

Ενώ η χώρα έχει πιάσει πάτο και ενώ πολλοί τομείς του δημοσίου δουλεύουν χάρη στο φιλότιμο των εργαζομένων, οι πελατειακές σχέσεις, ο παραγοντισμός και η αλαζονεία των κυβερνώντων καλά κρατούν.

Τα κόμματα εξουσίας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι τα παραπάνω είναι τα βασικά αίτια της κατάρρευσης της χώρας και της δικής τους χαμηλής απήχησης στην κοινωνία.

Όλοι εμείς όμως πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε ότι  μαζί με τη δική τους κατάρρευση δεν θα  καταρρεύσουν και οι Δημόσιες Δομές, όπως στην περίπτωσή μας το Νοσοκομείο Καρύστου.

Αφού συγχαρώ τους ανθρώπους του για την αγάπη και την προσφορά τους προς το συνάνθρωπο, θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα .

Ερώτημα 1ο .
Η κυβέρνηση διορίζει τον εκάστοτε  Διοικητή Νοσοκομείου, αλλά με ποια κριτήρια;

Ερώτημα 2ο .
Όταν ο διοικητής έχει σπουδάσει  Διοίκηση Μονάδων Υγείας, όταν έχει αποκαταστήσει κλίμα συνεργασίας  μεταξύ των εργαζομένων, όταν παρουσιάζει θετικά οικονομικά αποτελέσματα, όταν το προσωπικό είναι ευχαριστημένο, όταν η τοπική αυτοδιοίκηση και η τοπική κοινωνία εκδηλώνει σε κάθε ευκαιρία την απόλυτη ικανοποίηση της , τότε αυτός ο διοικητής  πρέπει να απολυθεί;

Ερώτημα 3ο .
Κύριοι Σίμο Κεδίκογλου και Συμεών Κεδίκογλου, τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει ο λαός της Καρυστίας για να καταλάβουν όλοι ότι το Νοσοκομείο Καρύστου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη Κάρυστο;

Ερώτημα 4ο .
Κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρε της κυβέρνησης, γιατί πρέπει να απολυθεί ο κ. Μίχας;

Ερώτημα 5ο .
Κύριε Υπουργέ Υγείας, για ποιους λόγους πρέπει να απολυθεί ο κ. Μίχας;


Με εκτίμηση,

Γιώργος Κακάτσος
Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα βρε Γιώργο! Επιτέλους! Πρέπει τέτοιες επιστολές να πληθύνουν

Ανώνυμος είπε...

Bravo Γιώργο. Εξαιρετική η τοποθέτηση σου για το θέμα.

Γιάννης Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

γιωργο καλη επιστολη αλλα τοσα χρονια αποτελουσες μερος του συστηματος που καυτηριαζεις στην επιστολη σου καλιο αργα παρα ποτε παρολαυτα............

Δημοσίευση σχολίου