Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Διευκρυνήσεις για τα τοπικά blogs και site.

Λοιπόν αναγνώστες επειδή η προεκλογική περίοδος είναι στο φόρτε της και οι επιστολές πάνε και έρχονται, καλό είναι για την καλύτερη αντιμετώπιση της ενημέρωσης μας να ξέρουμε τι είναι το κάθε ένα.
Ξεκινάμε με το in-karystos, του κ.Κώστα Δημητρίου, όπου αναρτώνται ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, επιστολές, με σπάνια δική του παρέμβαση σε σχολιασμό γεγονότων. Φυσικά, όλες οι πληροφορίες, για δρομολόγια, βαρομετρικά,  διαφημίσεις, και φωτογραφίες.

Μετά έχουμε το e-karystos, του κ.Κώστα Μαρίνου, όπου και εκεί όπως και στο in, θα βρείτε τα ως άνω, συν πολλά αγωνιστικά και αντιμνημονιακά βίντεο και άρθρα.Επίσης ο κ.Μαρίνος, δεν σχολιάζει η άλλο την επικαιρότητα.
Συνεχίζουμε με τον Notio Evoiko.blogspot.com, όπου υπάρχει μεγάλη ροή ειδήσεων, άρθρων, και ανακοινώσεων, όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και εθνικού, κυρίως θα έλεγα, εθνικού. Ο  διαχειριστής παραμένει άγνωστος, και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες παρεμβάσεις από τον ίδιο/ίδιους? στην επικαιρότητα.
Είχα την εντύπωση ότι το notia-evia.blogspot είναι το blog του Δήμου Καρύστου, εννοώ του επίσημου φορέα , της Αρχής του Τόπου. Όμως δεν είναι έτσι. Όπως μας ενημερώνει ο κ.Γιάννης Μανώλης στον από κάτω διάλογο, το έχει φτιάξει ο ίδιος με φίλους του για να ανακοινώνει τα δρώμενα και τις ανακοινώσεις του Δημάρχου. 
Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, αλλά ιδιωτική και μόνο υπόθεση των διαχειριστών του, και δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει μετά ,αν αλλάξει ο Δήμαρχος.
Εμείς τόσα χρόνια, ακούγαμε για το "Μπολγκ του Δήμου",λοιπόν, νομίζω ότι το ξεακαθαρίσαμε. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να βάλουν το όνομα μου σε ένα άρθρο μου που έχουν ανεβάσει, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να βάζουμε το όνομα του συντάκτη, είτε τον χωνεύουμε είτε όχι.
Φυσικά μετά είναι και το μπλογκ που διαβάζετε τώρα, που ας έχει ο καθένας ότι εντύπωση θέλει. Γράφω ότι σκέφτομαι, όπως το σκέφτομαι, ανεβάζω ότι μου κάνει εντύπωση και νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο για σας -από άρθρα- ,και αρκετά από αυτά που μου στέλνουν. Το ότι γράφω συχνά δεν σημαίνει ότι είναι κάτι πιο σημαντικό από τα πολύ σημαντικά άρθρα που ανεβάζουν τα ενημερωτικά μπλογκς όπως ο Νότιος Ευβοικός. Απλά,....κάνουμε παρέα.
Αυτά τα διευκρινιστικά για τα μπλογκς μας.
Προς το Νότιος Ευβοικος. 
Συγνώμη πράγματι, σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ κάτι άλλο.  Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου έχετε κάνει για την φιλοξενία των κειμένων μου, και είστε η κύρια πηγή ενημέρωση μου για τα θέματα μας και όχι μόνο. Εννοείται ότι ο καθένας παρεμβαίνει και γράφει όποτε το θεωρεί και το αισθάνεται. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ σημαντικό όταν αυτό γίνεται. Πάντα λυπάμαι πολύ όταν στεναχωρώ ανθρώπους που εκτιμώ, και ας μην τους ξέρω.

Τι;... Ποιος ξέρει!!!


Έκπληξη μας προκαλεί στα όσα διαβάσαμε στο http://sofiascomments.blogspot.gr/ περί τοπικών blogs και site στη Νότια Εύβοια! 

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε προς το παρόν λοιπόν στο αγαπητό και συμπαθές προσωπικά σε εμάς  ιστιολόγιο της κ. Κόλλια ότι μάλλον κάτι άλλο διαφορετικό αναφέρει και υπονοεί με τα γραφόμενα της... Τι;...  Ποιος ξέρει!!!
Αν και την κ. Κολλια που πάρα πολλές φορές έχουμε φιλοξενήσει σκέψεις και απόψεις της στο notios-evoikos, όπως αναφέρει ''η προεκλογική περίοδος είναι στο φόρτε της'' τότε αγαπητή κ. Κόλλια θα μας το επιτρέπεις!!!!!!!! τουλάχιστον θα παρεμβαίνουμε να σχολιάζουμε όταν έχουμε και πρέπει  να πούμε εμείς κάτι!!!!.  
Ioannis Manolisposted toNotios Evoikos
Like ·
 • Kollia Sophia Συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα. Το σάιτ του Δήμου, είναι το μπλογκ του Συνδιαασμού της Συμπολίτευσης?
 • Ioannis Manolis Kollia Sophia να σε βοηθήσων, να σου λυθούν οι δήθεν απορίες σου. Αυτό δεν είναι το site του Δήμου. Είναι το blogpspot, το οποίο ενημερώνει για τα δρώμενα στην περιοχή και τις ανακοινώσεις του δημάρχου. Το συγκεκριμένο το δημιούργησα εγώ, μαζί με άλλους 2 φίλους, πριν 3 χρόνια δωρεάν. Άσε, λοιπόν, την τρελίτσα
 • Kollia Sophia Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Πράγματι νόμιζα ότι ήταν του Δήμου ,εννοώ, αντικειμενικά για τα τεκταινόμενα του δήμου, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η επικοινωνία του Δημου με τον κόσμο.


 • Kollia Sophia

  Ανακοίνωση   

   

   1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός ο Γιάννης Μανώλης! Τι νεύρα είναι αυτά; Ούτε να ρωτήσεις δεν μπορείς, δαγκώνει!

Δημοσίευση σχολίου