Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Μια όμορφη ιστορία μεταξύ Tilleul και Καρύστου.

 Η ιστορία μας ξεκινάει αρκετό πριν, για να μας φέρει στο δημιουργικό παρόν.


Η Αδελφοποίηση των δύο Πόλεων ψηφίστηκε από το Συμβούλιο των Δήμων του Tilleul τον Φλεβάρη του 2012, και φυσικά έγιναν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από την πλευρά του δικού μας Δήμου.
Αυτές οι στιγμές αποτυπώθηκαν στον φακό, για να ακολουθήσουν πολλές ενδιαφέρουσες ανταλλαγές γεμάτες όλα τα θετικά συναισθήματα που φέρνουν επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι τώρα.
Ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ήταν και το πρόσφατο ταξίδι 30 ατόμων το οποίο έγινε μετά από πρόταση επαγγελματιών της περιοχής, βασικά, λόγω σεμνότητας ο Νίκος Λαγόνικος - ο οποίος είχε την πρωτοβουλία και κίνησε την διαδικασία, λόγω σεμνότητας αναφέρει όλους τους επαγγελματίες-  στο Επιμελητήριο το οποίο διαχειρίζεται τα εκπαιδευτικά προγράμματα κινητικότητας Leonardo Da Vinci.
Το θέμα του Συγκεκριμένου Προγράμματος ήταν Εκπαίδευση σε συσκευασία και τυποποίηση.

Λόγω της αδελφοποίησης όσοι συμπολίτες μας έδειξαν ενδιαφέρον και πληρούσαν τις βασικές προυποθέσεις,
ταξίδεψαν στην αδελφή μας πια Πόλη και πέρασαν
15 μέρες, γεμάτες δράσεις, γνώση, ακόμα και με επίσκεψη στο τοπικό Πανεπιστήμιο και πολλές άλλες  υπέροχες στιγμές.Ο Δήμος μας συμμετείχε στην προετοιμασία του Προγράμματος και εφοδίασε την αποστολή μας με έντυπα και κονκάρδες.
Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος έστειλε τα μελένια του δώρα, 20 βαζάκια μέλι και 20 σακουλάκια παστέλια, σε καλαίσθητες συσκευασίες που συνοδευόταν με δίφυλλο ενημερωτικό σημείωμα για το προιόν, με ένθετο μεταφρασμένο στα γαλλικά.
Επίσης ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου, κέρασε 400 παστέλια για να γευτούν όλοι το μοναδικό μας προιόν.


Υπήρξαν εκτενείς αναφορές για την Πόλη μας στον Τύπο όπως και στο τηλεοπτικό κανάλι France 3 .

Οι βάσεις έχουν πια μπει, και είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει συνέχεια με επικοδομητική εξέλιξη στον τομέα των προιόντων και του τουρισμού.

Θα ήθελα να πάρουμε την ιστορία από την αρχή και να μάθουμε το πως ξεκίνησε η γνωριμία και πως όλα σιγά σιγά μας έφεραν στο σημερινό μας δέσιμο.
Πιστεύω ότι σύντομα θα τα...ξέρουμε όλα.3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Une belle histoire...Θα εχουμε και γαμο;

sofiascomments είπε...

χα..χα...μπορεί! Μακάρι!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχχα..ποτε εγιναν ολα αυτα και δεν το πηραμε χαμπαρι....εεεεε!!! εσεις οι αδελφοποιημενοι κλειστε καμια λακουβα με κανα προεκλογικο κονδυλι που σπασαμε τα αυτοκινητα γιατι για τιποτα αλλο δεν περισευει και αφηστε τα λουσα...η ψωρα κρεμετε κι κασιδα καμαρωνει!

Δημοσίευση σχολίου