Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Ισορροπία μεταξύ ρόλων..

Που λέτε παιδιά, δύσκολο πράγμα η ισορροπία, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε.
Όπως έχουμε ξανά πει, (η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως) είμαι και μέλος ΔΣ του Συνδέσμου Ε.Β.Καρύστου και ότι γράφω αυτή τη στιγμή βαραίνει εμένα και μόνο εμένα, και κανείς άλλος δεν έχει την αμαρτία που λένε.
Έρχεται η ώρα λοιπόν, να παραστούμε  κάπου σαν Σ.Ε.Β.Κ.
Ωραίααααα......
Όμως, όταν υπάρχουν περιστατικά ,όπως με την καντίνα, επίσης όπως και με το χορό μας που δεν φάνηκε άνθρωπος ούτε για δείγμα από άλλους χώρους, όταν ακόμα ειδοποιεί κάποιος όλους τους προέδρους, τότε ναι, έχω την ευαισθησία να έχω την ίδια μεταχείριση σαν Σ. γιατί τότε εκπροσωπώ έναν κλάδο. Ο Σ.έχει έντονη παρουσία και όλοι ξέρουν ποιοι ήμαστε και τι θέση έχουμε.
Παραδείγματος χάριν, όταν πάω σε διάφορα και καλύπτω , ας πούμε δημοσιογραφικά κάτι, (τόσο μπορώ τόσο κάνω) ,δεν σκέφτομαι συνήθως τι γνώμη έχουν οι άνθρωποι που είναι εκεί για μένα και να επηρεαστώ πως να τα γράψω. Σαν blogger, ξέρω πάρα πολύ καλά πως είναι τα πράγματα, κάνω αυτό που θέλω να κάνω, και δέχομαι τις όποιες ...αντιδράσεις.
Και έρχεται η ανάγκη του να ακολουθούνται  τα πρωτόκολλα που λένε...
Βάζουν τα πράγματα στην θέση τους και είναι πολύ καλό να ξέρει ο καθένας και τι θέση έχει, και πότε να μιλάει και τι να λέει, και σε ποιον να το λέει.
Στις συναντήσεις λοιπόν, όπου υπάρχει συνάντηση με Φορείς, αν δεν είναι η κ.Πρόεδρος, ο Ταμίας, ο Γραμματέας, η και οι 3 μαζί, εγώ δεν υπάρχω σαν εκπρόσωπος παρά μόνο του εαυτού μου.
Το λέω προφορικά, το λέω και γραπτά, για να μην υπάρχουν καθόλου παρεξηγήσεις από κανέναν και σε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου