Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Οι ειδήσεις άλλα ντ άλλων.

Ήρθε κιόλας η Πρωτομαγιά!
Θα έχουμε και βροχούλες, αλλά ότι και να κάνει, πάει και τέλειωσε έρχεται το καλοκαίρι!!

Τα νέα που ακούμε στις ειδήσεις μου φαίνονται όλα σαν μια κινέζικη σούπα.
Πολλά πράγματα  μαζί, κάτι βλέπεις, τίποτα ακριβώς δεν καταλαβαίνεις, το δοκιμάζεις  και ελπίζεις να μην έχεις και πολλές παρενέργειες.... you know ..

Έγινε μια κουβέντα εκεί στην Ευρώπη, ένα debate, μεταξύ των αντίστοιχων του Αλέξης, αλλά ο Αλέξης δεν πήγε.
Θέλει να τον ψηφίσουν έτσι για Πρόεδρο...
Με τους Ευρωβουλευτές γίνεται χαμός. Ο Νικολόπουλος είναι υποψήφιος του Αλέξης.
Ο κ.Νικολόπουλος μπορεί να είναι καλός χρυσός, αλλά όλο το δίκαιο μας εξηγεί για να μας πει  πόσο την αδικούμε την Χρυσή Αυγή.

Θα μου πεις...βλέπουν πολλά τα μάτια μας αυτές τις μέρες..
Συμπράξεις για την εξουσία και βρε παιδί μου, αν δεν κόβεις φλέβες για ιδεολογίες, λες, "πάει στα κομμάτια", αλλά αλλιώς δεν κολλάει...
Εν τω μεταξύ τα συντρόφια σηκώνουν επανάσταση για το ένα και το άλλο, αν τους βολεύει όμως...τσιμουδιά!
Όπως με την Σαμπιχά..
Δεν την ξέρεις την Σαμπιχά?
Καλέ, η κυρία που ήταν να μπει  στην Θράκη αλλά οι Τούρκοι τσίνισαν  και την έβγαλαν, μετά έβαλαν έναν Χριστόπουλο που είπε ΤΟ κουφό, ότι εκεί στην Θράκη ,είναι ένα συμπαγές πράγμα...
Άκου να δεις!!!
Να πεις τον Τσιγγάνο τούρκο και τον Τούρκο Πομάκο, και αν δεν σου πουν τον Αλλάχ σου μέσα, να μου τρυπήσεις την μύτη.
Δεν ξέρω αν έχετε καμιά έννοια για το τι γίνεται με τις Τράπεζες, αλλά η Πειραιώς έγινε ιδιωτική.
5 ολόκληρους μήνες περίμενε με δεσμευμένα τα λεφτά ο επενδυτής, -γιατί ήταν κύριος και είχε δώσει τον λόγο του-, να σώσει να φτιάξει το νομοθετικό πλαίσιο.
Τόφτιαξε πια, και μια μια οι Τράπεζες θα πάρουν τον δρόμο της ιδιωτικοποίησης να τις βγάλουμε από πάνω μας. Σύντομα θα έχει φύγει και η Εθνική.
Εμείς ελπίζουμε να λειτουργούν κανονικά και αρχίσει πάλι κάποια δανειοδότηση, όσο για τους υπαλλήλους.....τα πράγματα θα γίνουν όπως στον ιδιωτικό τομέα .Τέλος η μονιμότητα και τρεχάτε ποδαράκια μου....
Έλα μωρέ, και μεις που τρέχουμε 30 χρόνια, τι πάθαμε...?
Στην Ουκρανία γίνεται το έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις. Κλιμακώνεται ο εμφύλιος.. δυστυχώς.
Τι άλλα?
Α, ναι. Αρχίζουν οι εκπτώσεις για δέκα μέρες. Εκπτώσεις έχουμε, λεφτά δεν έχουμε...
Αυτά τα λίγα από νέα προς το παρόν...


Νέα πυρά ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον Νικολόπουλο

Για μείζον θέμα δημοκρατικής και ηθικής τάξης που προκύπτει από τη συμμετοχή του Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο ΠΑΣΟΚ.

"Μετά όλα όσα μεσολάβησαν γύρω από το ευρωψηφοδέλτιό του, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τελικά τον κ. Νικολόπουλο που:-Μετέχει χωρίς ενδοιασμό από κοινού με όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικές εκπομπές, τεκμηριώνοντας, δήθεν επιστημονικά, τις απόψεις τους, με τα στελέχη της Χ.Α. να χαμογελούν, να χειροκροτούν και να χαίρονται.
-Αντιτίθεται στην απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χ.Α
-Αντιτίθεται στην περικοπή της αποζημίωσης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χ.Α.
-Τάσσεται υπέρ της παρουσίας και συμμετοχής στη Βουλή των προφυλακισμένων βουλευτών της Χ.Α.", τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.
"Τώρα ο κ. Νικολόπουλος πάει να καλυφθεί πίσω από την αυτονόητη διαπίστωση ότι το ελληνικό Σύνταγμα δεν προβλέπει θεσμική διαδικασία απαγόρευσης πολιτικών κομμάτων, επικαλούμενος το εγχειρίδιο Συνταγματικού Δικαίου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου! Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάθε δημοκρατικός πολίτης ότι είναι άλλο  η απαγόρευση κόμματος και άλλο η απαγόρευση και η ποινική καταστολή εγκληματικής οργάνωσης, που συγκροτείται και λειτουργεί με κέλυφος και πρόσχημα ένα πολιτικό κόμμα;" υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να τοποθετηθεί: "Να διαχωρίσει τη θέση του. Δυστυχώς όμως υπάρχουν βουλευτές του που καταψηφίζουν τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α."

 ενικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου