Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Βρακοφανέλες και προεκλογική εκστρατεία.


Που λέτε παιδιά, για να συνεχίσουμε την νιοστή εξομολόγηση , κάποτε ήμουν στέλεχος ενός  ιστορικού σταθμού  FM και στέρεο παρακαλώ.
Όλη η Κάρυστος, και τα παράλια άκουγαν με φανατισμό στον σταθμό και η ακροαματικότητα του έφτανε χωρίς υπερβολή το 100 %, τουλάχιστον την πρώτη περίοδο.
Ήταν βλέπετε η εποχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας και καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω, η αφεντιά μου έκλεινε 15 ωρα σε ότι εκπομπή μπορείς να φανταστείς.

Εκτός των άλλων, έκανα και εκφώνηση διαφημίσεων.
Δουλειά ήταν, όλα τα έλεγα, και τις έγραφα όσο μπορούσα πιο καλλιτεχνικά..
Ήρθε η ώρα όμως αναγνώστη , στις εκπτώσεις, να χρειαστεί να πω "Μεγάλες ευκαιρίες! Βρακοφανέλες ! Κιλότες μεγάλου μεγέθους, κάλτσες και σώβρακα στο μισό κόστος"

"Δεν το λέω, δεν το λέω!" επέμενα εγώ,
"Θα το πεις και θα το παραπείς" επέμεναν οι άλλοι, γιατί ως γνωστόν, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.
Τι να κάνω ,,ξεροκατάπια, ξανά ξεροκατάπια, και στο τέλος το είπα, γιατί είπαμε, ήταν δουλειά, και ο πελάτης επέμενε να τα πούμε έτσι.

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, πάρα πολλά, και σήμερα το θυμήθηκα,σαν να ήταν χτες.

Και το θυμήθηκα αναγνώστη με τα τελευταία χαβάλια που κυκλοφορούν στα μέσα δικτύωση, και αφορούν και μένα.
Υπάρχει λοιπόν ο "θου φυλακί"ο οποίος  έχει αναλάβει να μιλάει για όλους κατά πως φαίνεται.
Έχει αναφερθεί στους ψηφοφόρους άλλου συνδυασμού σαν "κάστα", που με πιάνει και μένα μέσα φυσικά, έχει γράψει ότι διασπείρω ψεύδη, ότι είμαι άτυπο γραφείου τύπου, ότι δεν κάνω για μπλογγερ, ότι τι να σας λέω...τώρα για να μην θυμηθώ τα παλαιότερα.

Έκανα υπομονή, τα έριχνα πίσω που λένε, έλεγα , τι φταίνε και οι άλλοι, και τέτοια.
Όμως όταν έπεσε στο ασυγχώρητο σφάλμα να ειρωνευτεί το επάγγελμα μου, τότε για μένα ΤΕΛΟΣ.
Το blogging είναι χόμπι, η δουλειά μου όμως είναι ιερή, και αυτό το ξέρουν και τα παιδιά και οι γονείς τους και οι συνάδελφοι που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα.

Κανείς δεν έχει γράψει κάτι για να πει, ότι δεν προσυπογράφουν , ότι δεν τους εκφράζει, επομένως...θα έφτανε στα όρια του μαζοχισμού να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω και μια χαρά να ανεβάζω ότι μου στέλνει ο συνδυασμός, στον οποίον- κατά γενική ομολογία- έχω διαφημίσει όσο δεν το περίμεναν ούτε στο όνειρο τους- παρά την κριτική και την διαφωνία που έχω στην διαχείριση των θεμάτων -ΑΠΕ- κλπ σαν πολίτης.

Το blogging δεν είναι διαφήμιση για βρακοφανέλες να ξεροκαταπίνω και να αναγκάζομαι να το κάνω.'Είναι hobby για να περνάω καλά και να επικοινωνώ με όσους σέβονται και εκτιμούν αυτό που είμαι και ότι κάνω.

Για αυτούς τους λόγους η αναφορά σε ότι έχει να κάνει με τον Συνδυασμό "Καρυστία Μπροστά" παίρνει ένα ΤΕΛΟΣ, και ας πάνε και μπροστά, ας πάνε και δεξιά ,ας πάνε και αριστερά, και όπου θέλουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοφία τώρα καταλάβαμε και τι θεραπεύει η επιστήμη που σπούδασε ο 'έξω από δω', δηλαδή οι πολιτικές επιστήμες !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

αυτα που γραφεις εσυ ειναι χαδι μπροστα σε αυτα που τους ''σουρνουν'' οι δημοτες.....δεν κυκλοφορει μαλλον συχνα στην καρυστια γιαυτο δεν τα μαθαινει....
καβοντοριτισσα

Δημοσίευση σχολίου