Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Hello Greece! και αναποφάσιστοι στις Περιφερειακές..Καλημέρα Ελλάδα, και Καλή Ανάσταση να έχουμε.

Έρχονται mail για διάφορα θέματα από την Μακεδονία, από την Πελοπόννησο ,ακόμα όχι από Κρήτη, για να ήμαστε ειλικρινείς.
Μου κάνει εντύπωση και μου δίνει χαρά βέβαια, και φαντάζομαι ότι κάποια εντύπωση θα κάνει και στους αναγνώστες εδώ, χωρίς την χαρά εννοείται.
"Ξένος πόνος ξέθερμος" που λέει και η παροιμία, το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για την χαρά.
Κλείνουν οι ημερομηνίες, και οι αναποφάσιστοι λένε ότι είναι στο 18%.
Μου φαίνεται πολύ μικρό το ποσοστό, αλλά η αλήθεια παραμένει η ίδια.
Δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
Τους πιάνω έναν έναν και σε όλους βλέπω τα υπέρ και τα κατά.
Αποστόλου ας πούμε.
Γνώστης, σοβαρός, έμπειρος, και το κυριότερο, θέλει να βάλει μια τάξη στις ΑΠΕ.
Κατά, κατά την γνώμη μου, τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ να μην επεκταθώ τώρα γιατί θα βγω εκτός θέματος.
Μπακογιάννης. Κατά αρχήν είμαι εναντίον. Γενικά δηλαδή αυτή η οικογενειοκρατία είναι κάτι που μου την βαράει στον εγκέφαλο, είναι και μικρός ακόμα για τέτοια πράγματα.
Από την άλλη, έχει την απαραίτητη παιδεία, πιο απαραίτητη δεν γίνεται δηλαδή για να κάνει ένα σοβαρό άλμα η Περιφέρεια, και έχει και καλές περγαμηνές από τον Δήμο που ήταν.Από την άλλη, με τις ΑΠΕ τι γίνεται?
Τώρα όσο για τις θέσεις σαν κόμματα που έχουν, τι να πω βρε αναγνώστες..αν δεν το έχετε καταλάβει τα περιθώρια τους είναι η επιλογή μεταξύ κοντής φούστας και μίντι φούστας, που λέμε και μεις οι κυριούλες...λίγα περιθώρια μέσα στον οίκο μόδας της Μέρκελ...Και όλοι ξέρετε πως ντύνεται η Αγκέλλα!

Μαρίνος, τα γνωστά. Σαν άνθρωπος που τον έχω ακούσει είναι πολύ πολύ αγαπητός. Ξεκάθαρα πράγματα και όποιος είναι φίλος η ψηφοφόρος του ΚΚΕ, με καθαρή συνείδηση ψηφίζει και καθαρίζει..Από την άλλη και ΚΚΕ, δεν με λες..μπα.αααα...Δεν μου αρέσει αυτός ο δογματισμός βρε παιδί μου..και πόσο εφαρμόσιμα είναι όλα αυτά ασχέτως αν είναι σωστά..
Ο κ.Γιαννόπουλος δεν έχω ακούσει τι προοπτικές έχει..δεν είναι γνωστός στην περιοχή μας...δεν ξέρω, ...Ούτε για τον κ.Χαινά έχω την παραμικρή ιδέα.
Επομένως έχω Αποστόλου Μπακογιάννη Μαρίνο. Θα το παίξω Ψαλίδι -πέτρα-χαρτί- και ότι βγει μου φαίνεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσολάκη δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

Ναι σιγά...

Δημοσίευση σχολίου