Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

'Τι θα βρει ο νέος Δήμαρχος Κύμης στο Δημαρχείο?"

http://eviazoom.blogspot.gr/2014/05/thanasis-mpourantas-den-xero-ti-tha-vroume-ston-dimo-kimis-aliveriou-exoun-ginei-paranomies.html

Ένα μεγάλο ερώτημα ταλανίζει αυτήν την στιγμή τον Ευβοικό λαό.
Τι θα βρει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος στην Κύμη?

Είναι ένα ερώτημα που ψελλίζεται σε όλα τα χείλη. Στην ταβέρνα πας, και αντί για το τι θα πάρετε, ο σερβιτόρος χωρίς καν να το καταλάβει σε κοιτάει με μάτια που καίνε από αγωνία.
"Τι θα βρει ο Μπουραντάς στο Δημαρχείο?"

Έγκυρες πληροφορίες μας ενημερώνουν ότι παρά μια ψήφο, θα έμπαινε θέμα στην έκθεση σήμερα.

Είναι πράγματι ένα τρομερό ερώτημα και επειδή είναι αρκετός καιρός μέχρι να αναλάβει σκέφτηκα να του λύσω την απορία..
Έχει ένα καλοκαίρι δρόμο ο νέος Δήμαρχος, δεν μου πάει η καρδιά να το περάσει μέσα στην πίεση του ερωτήματος!

Θα βρει μερικές υγρασίες από τον Χειμώνα, ένα ξεχασμένο VIM σκόνη, και δυο μισές χλωρίνες κλινέξ. Μια κίτρινη με λεμόνι και μια μπλέ κλασσική.

Στο πάνω συρτάρι δεξιά, λίγες οδοντογλυφίδες , γιατί με τα τρεχάματα δεν είχε φτιάξει το σφράγισμα, ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα για απολύμανση , μην κολλήσει γρίπη και έχανε τον αγώνα, επίσης, μερικές κόλλες που τις είχε να τυλίξει μερικούς, αλλά τώρα είναι μόνο για τις παλαμίδες στον φούρνο.

Κατά τα άλλα, θα γνωρίσει τους υπαλλήλους και τα λοιπά και τα λοιπά.

Δεν νομίζω ότι άλλος Δήμαρχος βρήκε να πει δημόσια και να αναρωτηθεί για το τι θα βρει στον Δήμο και για αυτό νομίζω και μόνο, μια αναφορούλα τονίζει αυτό το ξεχωριστό της υπόθεσης.

ΑΑΑΑ, να μην το ξεχάσω.
Μη πατήσει την ποντικοπαγίδα που είχε για τα ποντικάκια κάτω από το γραφείο ο Θωμάς! Θα ήταν κρίμα να πιαστεί στην παγίδα πρώτη μέρα που θα κάτσει στο γραφείο!!!!

Σημείωαη
Στα σοβαρά τώρα, πολύ ανησυχητικά ακούγονται από την γειτόνισσα Κύμη. Πράγματα που μας προβληματίζουν για πολλά πράγματα. Μακάρι, για το καλό των πολιτών όλα να μπουν στην σωστή τους θέση και με ειρήνη, αλλά και ομόνοια, να περάσουν και αυτοί, όπως και μεις, τα 5 δύσκολα χρόνια που μας περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου