Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Καφές με τον Αντώνη..τον Πρωθυπουργό..

Πήγα στην Βουλή σήμερα, να δω πως είναι τα πράγματα. Να κάνω ένα ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα, και να φτιάξω ένα καφεδάκι στον Αντώνη , που σας έλεγα τις προάλλες.
Ξέρετε, που στεναχωριέται που φεύγουν παλιά στελέχη αφού έχουν παράπονα για την στήριξη της παράταξης στις εκλογές.
'Τι κάνεις Αντώνη μου?"
"Καλά " μου λέει. "Καλά τα πήγαμε στην Ευρώπη, και πάλι καλά να λέμε..Αφού δεν απορρόφησε όλη την οργή του κόσμου ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ξέρουμε κατά που να κάνουμε σήμερα, καλά είμαι"
"Καφεδάκι?' με ρωτάει..
"Ναι αμέ" του λέω και γω σαστισμένη.."Ένα σκέτο θα το έπινα"
"Ξέρεις Αντώνη μου" συνέχισα προσεχτικά.. "Εγώ ήρθα επειδή ανησύχησα...στην Εύβοια έχουν παράπονα,...για την στήριξη...και φεύγουν...έλεγε μήπως είσαι πολύ στεναχωρημένος και ήρθα να σου συμπαρασταθώ..."
"Σώπα καημένη!!" γέλασε ο Αντώνης. "Πως κάνεις έτσι? Κλειδωμένο δεν έχουμε κανένα..Όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει φεύγει"
Έμεινα με ανοικτό το στόμα! Έπεσε το κουλουράκι στο σεμέν αναγνώστη και λέρωσε και με καφέ που αφήνει λεκέ..ρεζίλι έγινα..
Ο Αντώνης κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και με ρώτησε χαμογελώντας..
"Λοιπόν? Τι νέα από το νησί σας? Κάτι άλλο? Ποιο ενδιαφέρον?"

"Εεεε," ψέλλισα εγώ,,"Να, όπως όλοι...Αν μπορείς να κάνεις κάτι για την ανεργία, κάτι για να πέσει το ΦΠΑ, θα ήμουν υπόχρεη"
"Τώρα μιλάς σωστά" μου  λέει με ενθάρρυνση ο Αντώνης..''΄'Οσο για τα άλλα,...κανείς δεν παθαίνει κάτι που δεν πάει γυρεύοντας...αν ξέρεις τι εννοώ." Έτσι είπε και με κοίταξε με νόημα, αλλά εγώ  δεν ήξερα και κοίταξα το ταβάνι, σαν να θαύμαζα την μπορντούρα στα γύψινα...

Τον ευχαρίστησα για τον καφέ και την κουβέντα, και έφυγα ήσυχη που ο Πρωθυπουργός μας πέρασε τέτοιο πλήγμα τόσο ανώδυνα..!
ει γραφτεί από Γεώργιος Πρατζί,κος
Τετάρτη, 28 Μάιος 2014
AddThis Social Bookmark Button

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων όπου απαντάει στην επιστολή την οποία δημοσιεύσαμε και εμείς εχθές ως αμφιλεγόμενη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κο Μπουροδήμο για την συγκεκριμένη απάντηση, με την οποία αναφέρει ότι η επιστολή δεν εκφράζει τις απόψεις του και δεν εκδόθηκε από τον ίδιο, αλλά από κάποιον δημότη. Παρακάτω ακολουθεί η απάντηση του κου Μπουροδήμου:
"Σάς γνωρίζω ότι η δήθεν ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μου, αφενός δεν εκφράζει τις απόψεις μου, αφετέρου δεν εκδόθηκε από εμένα αλλά από δημότη μας ο οποίος την ανάρτησε με το ονοματεπώνυμό του, γι’ αυτό και κάθε αναφορά σε αυτή παρακαλώ να μη συνδέεται με το πρόσωπό μου".

apo messsapia news με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα της υπογραφής....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΜΑΙΟΥ 2014
"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΩΝ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΥΚΛΩΝ, ΚΑΙ ΚΛΙΚΩΝ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΥΠΑΡΧΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΗΤΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΝΟΜΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου