Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Πρωτομαγιά = Ρούκλια.

Πρώτα από όλα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, και "μες του Μαγιού τις μυρωδιές" ας πάψουν τα ....πολυβόλα.!


Χτες λοιπόν άκουσα 2 ιστορίες.
Η πρώτη ήταν η περίπτωση της Εταιρίας MELIS που σας τα είπα, η δεύτερη πάλι ήταν τραγική.
Γνώρισα μια κυρία και μου είπε για κάποιον που μη αντέχοντας να τον συντηρούν οι δικοί του, πήδηξε από τον τέταρτο όροφο αφού είχε περάσει 2 χρόνια στην ανεργία και αυτός και η γυναίκα του.
Η ειρωνεία της ζωής ήταν ότι την ίδια μέρα της κηδείας, το τηλέφωνο κτύπησε για δουλειά, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήρθε η αποδοχή εργασίας σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.


Ας έχουμε ελπίδα λοιπόν, τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν αποκλείεται και στην επόμενη ανατολή η μέρα πράγματι μπορεί να είναι καλύτερη.
Τα αποτελέσματα της κρίσης ήταν πολύ εμφανή αυτή την πρωτομαγιά και μας έλειψαν πάρα πολύ  οι φίλοι που μετανάστευσαν για μια καλύτερη τύχη.
Πίσω από τις χαμογελαστές φωτογραφίες στο face book κρύβεται πολύ πίκρα αλλά και πολύ θάρρος, και πολύ δύναμη και κουράγιο να βρουν την άκρη και να κάνουν ότι καλύτερο για την οικογένεια τους.
Έχετε ακούσει την έκφραση "Δεν υπάρχει!!" Ε, λοιπόν αυτό σκέφτηκα και γω ακούγοντας μια 28χρονη να απευθύνεται σε 65χρονο και να τον αποκαλεί "παλικαράκι μου"
Ακόμα γελάω αλλά βλέπεται ο καλός ο λόγος πόσο μπορεί να ανεβάσει τον άνθρωπο...?

Έγιναν πολλά πανηγύρια αλλά τα Ρούκλια είναι  το must  της πρωτομαγιάς και το ιδιωτικό πανηγύρι τους αδελφού μου. (ας πω και γω κάτι για το σόι)
Η Ειρήνη και ο Παναγιώτης άψογοι οικοδεσπότες  και η παρέα πολύ ενδιαφέρουσα.
Φυσικά τα πολιτικά δεν έλειψαν και αφιερώνω  το επόμενο τραγουδάκι σε όλους τους υποψήφιους!


Δ.Βατίστας- ΥΠ.Δ.Σ.ΑΛΛΙΩΣ
D.J. TASOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου