Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Βράβευση μαθητών από την Μαθηματική Εταιρία. Πρόταση για Ίδρυση του Πρώτου Μαθηματικού Σχολείου της Χώρας μας στην Εύβοια.

 Γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρύστου από δασκάλους γονείς  και μαθητές , επί τη ευκαιρία της βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρίας.Ο Πρόεδρος Ε.Μ.Ε Ευβοίας, στον λόγο του, πρότεινε να δημιουργηθεί το πρώτο μαθηματικό Σχολείο της Ελλάδας στην Εύβοια, στον Νομό χωρίς ούτε μια, Πανεπιστημιακή Σχολή.

Ας κάνουμε αυτήν την πρόταση, σημαία της περιοχής μας, και ας αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα ανάπτυξης της.

Ακολούθησε  ο καθηγητής Φυσικής,Κοντογιάννης  Ιωάννης, έδωσε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκλαικευμένη  ομιλία με θέμα το ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Μετά το τέλος της ομιλίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους.


 Ένα από τα παιδιά ήταν ο Γιαννοθανάσης Ευάγγελος, μαθητής Γυμνασίου Μαρμαρίου, ο οποίος κατόρθωσε να πάρει Αριστείο στον Ευκλείδη σε έναν διαγωνισμό ανάμεσα σε παιδιά από όλη την Ελλάδα.
Επίσης ο μαθητής της Β τάξης του Γενικού Λυκείου Καρύστου. Αποστόλου αθανάσιος, αρίστευσε στον 74 Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ !
Αποστόλου Αθανάσιος

Είναι ένα επίτευγμα μιας και το επίπεδο Ευκλείδης είναι πάρα πολύ υψηλό, και όσοι διαπρέπουν, δείχνουν ακόμα και από αυτήν την ηλικία τις μεγάλες δυνατότες που έχουν στον τομέα των μαθηματικών.

 
doctor Φυσικής Κοντογιάννης Ιωάννης

Παπαλουκάς Ιωάννης
 Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που μας γεμίζει ελπίδα τιμή και περηφάνεια για τα νιάτα μας.

Γιαννοθανάσης Ευάγγελος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου.

  Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου    ΑΠΕ Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία πράξη θάρρους και δυστυχώς μερικά σχ...