Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

'Επαγγέλματα της Καρυστίας" το άλλο ντοκυμαντέρ!

 Η ΣΤ' τάξη του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου και ο δάσκαλος τους -κ.Μιλτιάδης Κοτζιάμπασης -, μας έδωσαν μια άλλη διάσταση στην αφήγηση του τι επαγγέλματα μπορεί κάποιος να βρει στην Καρυστία.


Διαλεγμένα σύμφωνα με τα επαγγέλματα των γονιών, για να είναι οικεία σαν εμπειρία και προσβάσιμα σαν εγκαταστάσεις,  τα παιδιά πήραν την θέση των γονιών τους και μας μίλησαν για τα επαγγέλματα, τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές τους.

 Η Αυλή του Πρώτου Δημοτικού γέμισε ασφυκτικά και στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Νέος Δήμαρχος κ.Ραβιόλος, ο πρώην Διευθυντής κ.Τσίγκρος, η Αντιδήμαρχος κ.Κιούκη, όπου και καμάρωσε την κόρη της βέβαια στο ντικυματέρ.
Οι  πολύ έξυπνες "πάσες " ανάμεσα στα επεισόδια, τα εξωτερικά γυρίσματα, η μουσική επένδυση ανάλογη των θεμάτων, ο γρήγορος ρυθμός και η εναλλαγή των τοπίων, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για περίπου 2 ώρες!


Πριν την έναρξη του, παρουσιάστηκε ένα μικρό φιλμάκι για την ενδοσχολική βία, πάλι παραγωγή των παιδιών.

 Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς ηθοποιούς, στον δάσκαλο τους και σε όποιον άλλον βοήθησε σε αυτό το τόσο πρωτότυπο και κεφάτο ντοκυμαντέρ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ORAIO

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου.

  Η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου    ΑΠΕ Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία πράξη θάρρους και δυστυχώς μερικά σχ...