Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Μια γιορτή ποδηλάτου, στην Πλατεία Καρύστου.


 Όλα ετοιμαζόντουσαν από νωρίς, και παρά τον αέρα, ο κόσμος συγκεντρώθηκε και με ενθουσιασμό, χειροκρότησε τους ποδηλάτες που μπήκαν με μεγάλη συνοδεία ποδηλατών, στην πλατεία Καρύστου.

Οι δύο Δήμαρχοι εκεί, το Προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου φυσικά, όλοι όσοι βοήθησαν ακόμα και σήμερα με τους δρόμους και την ασφάλεια, και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για την κ.Σοφία Τσούμα που ήταν υπεύθυνη συντονισμού .
Όπως ανέφερε στις ευχαριστίες του ο κ.Λυκούδης, ήταν το τέταρτο μέλος της Αποστολής.
Επίσης αναφέρθηκε στον  κ.Γεράσιμο Μαλούτα, -που ήταν ο άλλος ποδηλάτης,- για το ήθος και την ξεχωριστή προσωπικότητα του.
 Πολλές ευχαριστίες και χειροκροτήματα , και για τον κ.Μιχάλη Μεσταμπέλη που ήταν η βοήθεια τους σε αυτόν τον δρόμο.

 Μας είπαν ότι όπου και αν πέρασαν, μίλησαν για τον Δήμο μας και μετέφεραν την διάθεση που έχουμε για φιλοξενία και άνοιγμα στον κόσμο.
Την ανάγκη αυτή τόνισαν και ο κ.Μανώλης , όσο και ο κ.Ραβιόλος.

Πιο νωρίς, στην γωνία Σαράντη, η ομάδα Roller, περίμενε υπομονετικά να συναντηθεί με τους ποδηλάτες που ερχόντουσαν από το Μαρμάρι.
Όταν ήρθαν, όλοι μαζί, έφτασαν στην πλατεία.

 Θα ήταν πολύ καλό αυτή η προσπάθεια να ενταχθεί στα αγωνιστικά πλαίσια των Συνομοσπονδιών και να ακολουθούνται  όλοι οι κανόνες και οι ρυθμίσεις που γίνονται σε αυτές τις διοργανώσεις.
Έτσι θα μπορούμε πράγματι, να εντάξουμε την Κάρυστο στον αθλητικό ποδηλατικό χάρτη και στο εξωτερικό και να προσελκύσουμε αξιόλογους χορηγούς.


 Μια όμορφη γιορτή ..με απουσίες παρόλα αυτά ανθρώπων του αθλήματος , και αυτές οι απουσίες είναι που μας χαλάνε την όμορφη και αισιόδοξη διάθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...