Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Περιμένοντας τους ποδηλάτες-( νέα και εξηγήσεις)

το αναμνηστικό
 Η Ποδηλατική  Διαδρομή Λονδίνο - Κάρυστος , έχει γίνει ήδη μια πραγματικότητα και όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του Ναυτικού Ομίλου, το " όνειρο αυτή η διαδρομή να ενταχθεί μέσα από τις ανάλογες Ομοσπονδίες στον αθλητικό χάρτη της Χώρας μας", έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την υλοποίηση του.
κ.Ντάσιος και κ.Τσούμα
 Ο κ.Ντάσιος, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου μας ενημέρωσε για το τμήμα Ποδηλασίας του Ομίλου.
Έφορος Τμήματος Ποδηλασίας είναι ο κ.Γεράσιμος Λυκούδης. τηλ .6936520346
Αναπληρωτής Έφορος είναι η κ.Σοφία Τσούμα τηλ.6976677444.
Μπορείτε να καλείτε τους υπεύθυνους του τμήματος για ότι πληροφορία θέλετε , εγγραφές η ενημερώσεις .
 Το αθλητικό τμήμα, ανήκει στην Ομοσπονδία Ποδηλασίας και οι αθλητές των διαφόρων τμημάτων θα συμμετέχουν ανάλογα τις δυνατότητες τους, στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.
Βλέπουμε ότι ο Ναυτικός Όμιλος ξεκίνησε με αποφασιστικότητα να κατακτήσει και αυτό το άθλημα, αφού ήδη μετράει διοργανώσεις και κλεισμένους αγώνες για την επόμενη περίοδο.
" Επίσης μας ανακοίνωσε την έναρξη  τμήματος ROLLER.
Ο κ.Ντάσιος μας δήλωσε ότι ο Ν.Ο.Κ, συνεχίζοντας την προσπάθεια εξάπλωσης του Αθλητισμού που όλοι γνωρίζουμε, η θα έπρεπε να γνωρίζουμε, τι προσέφερε και τι προσφέρει στην προστασία της νεολαίας μας, δημιούργησε τμήμα ROLLER με επικεφαλής υπεύθυνη την (Έφορο) την κ.Μαρία Μπιθικότζη τηλ 6934465473."
H Μαρία Μπιθιτότζη με μαθητάκια

Νομίζω ότι ακόμα και τα παιδιά που κάνουν διακοπές στην περιοχή μας, ίσως μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες μαθαίνοντας Roller, αλλά καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί της.
 Οι αθλητές έτοιμοι για αναχώρηση προς Μαρμάρι να προυπαντήσουν τους ποδηλάτες  κ .Μάκη Λυκούδη και κ. Γεράσιμο Μαλούτα, όπως επίσης και την συνοδό μηχανή κ.Μιχάλη Μεσταμπέλη.


Το ποδήλατο είναι ένα ωραίο άθλημα, και όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν για να γνωρίσουν την ομορφιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου