Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Επιστολή Δημάρχου Καρύστου προς Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Βασίλη ΚικίλιαΕλληνική Δημοκρατία                                                         
Νομός: Ευβοίας                                                                     Κάρυστος, 26/06/2014
Δήμος: Καρύστου
           
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Επιστολή στον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλειο Κικίλια, στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Εισαγγελία Χαλκίδας έστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Νικόλαος Μανώλης με θέμα τη μεταφορά των λαθρομεταναστών που εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πλατανιστού. Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

" Αξιότιμοι κύριοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στις 20 Ιουνίου 2014, στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας Πλατανιστού του Δήμου Καρύστου, εντοπίστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, Αφγανοί και Σύριοι λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους και παιδιά.
Ο Δήμος Καρύστου μέχρι και σήμερα, τους φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο “Π. Μώρος”. Ο συγκεκριμένος χώρος ωστόσο, κρίνεται ακατάλληλος για την περαιτέρω παραμονή των συγκεκριμένων ανθρώπων καθώς χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αθλητικούς σκοπούς.
Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους φορείς, να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να μεταφερθούν σε χώρους κατάλληλους για τη διαμονή τους.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...