Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VICTORY-" Η Μεγάλη απόδραση των 11" Μουντιάλ 2014 και η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 Ακούστε το Έλληνες: Η Εθνική στους «16» του Μουντιάλ!
Το Ποδόσφαιρο χρησιμοποιείται από την Πολιτική διαχρονικά, και το ίδιο συμβαίνει και στο φετινό Μουντιάλ.
Όσο και να μην ξέρουμε αυτό το άθλημα, η να μην καταλαβαίνουμε το νόημα του να ταυτίζουν άλλα πράγματα με το κυνήγι της μπάλας μέσα στο γήπεδο, μας οδηγούν οι καταστάσεις στο να εμπλεκόμαστε συναισθηματικά και να έχουμε πολιτικές και εθνικές παραπομπές.

Η Μέρκελ φωτογραφία με τους παίχτες για την υπεροχή της Γερμανίας, οι δηλώσεις της Ιαπωνικής αποστολής για τα ...χάλια της Ελλάδας, άλλες απαξιωτικές δηλώσεις από άλλους, οδηγούν εμάς , τους Έλληνες, παντού στην Γη, να ελπίζουμε και να ευχόμαστε να μπει η μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας, για να αποδείξουμε έστω και με ένα γκολ,ότι είναι κακοήθεις και άστοχοι.

Οι παίχτες της Εθνικής μας κουβαλάνε ένα τεράστιο συναισθηματικό βάρος, και έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν εκατομμύρια ...προπονητές, που έχουν γνώμη και άποψη για το πως πρέπει να κινηθούν μέσα στο γήπεδο.
Δεν είναι παρά απλά παιδιά, που ξέρουν να παίζουν μπάλα, αλλά είναι συγκινητική η προσπάθεια τους να μην μας απογοητεύσουν και να γίνουν η αφορμή να ανέβει το ηθικό μας και να πάρουμε κουράγιο, έστω μέσα από το ποδόσφαιρο.

Υπάρχει μια ταινία ,η "Η Μεγάλη απόδραση των 11" όπου Άγγλοι Αμερικάνοι και άλλοι κρατούμενοι σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ,έπαιξαν με άνισους όρους με την γερμανική ομάδα. Έπαιξαν, νίκησαν και σε ένα στάδιο που παλλόταν από το σύνθημα VICTORY, απέδρασαν.

Το πλάνο της Εθνικής μας ήταν να αντέξουν 3 παιχνίδια, τουλάχιστον, και να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην διοργάνωση.
Ακόμα και οι φίλαθλοι που έχουν πάει να στηρίξουν τους παίχτες, έχουν ξεμείνει από λεφτά γιατί δεν είχαν φανταστεί ότι θα μπορούσε η ομάδα μας να αντέξει μέχρι τώρα.

Έτσι η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, αποκτά μια τεράστια σημειολογική σημασία για όλους μας, μια παραπομπή της πορείας της , ότι παρόλα τα προγνωστικά θα καταφέρει και η Χώρα μας να ανακάμψει.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους παίχτες μας ,γιατί μας έδωσαν μια ελπίδα, γιατί έγιναν η αφορμή να ειπωθούν καλά λόγια για την Χώρα μας, και γιατί μας έδωσαν μια συνολική ευχή, να ξεφύγουμε δηλαδή από το στρατόπεδο της Κρίσης κάτω από τις ιαχές όλων των ομοιοπαθών λαών..VICTORY!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!